Lorac Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 crema bu akşam deciet yaparız büyük ihtimalle haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Ne zaman gidiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 şuan oynadığınız serverda kaç kişi oynuyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 demin bi girdim aylar sonra 1500 kişi onlinedı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 OCB günleri 2kları buluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 kemal sen dünkü fs den damage aldın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ahaha adamlar bizi katletti kemal sinirlenip cikti. 10 k para gitmismidir magicallerde cabasi. Pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Yarım saatte bir gelip kastığımız tüm parayı alıcaklar mı başlarım öyle işe silahlarımı almışlar regimi almışlar pota da yanlamışlar. mage 98 eva 100 benim attığım cor por in por etkisi yapıyo adam 30 30 işliyo delirdim çıktım van minut benim için deceit bitmiştir daha da gelmem ahah gemiyi alırım ama bi ara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 yok abi ben ondan sormuyorum adamla konustum ben sonra adam fs yi size atmadım dedi ben fs den damage almadım deniz de almadı sen aldın mı onu soruyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 gemin bende bu arada ayrıca vahşi batının kuralı bu ya besleyeceksin ya öleceksin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Yok o fsyi kendine attı, adam 3 fs yedi üstüne vurduk falan ölmedi delirdiğim noktalardan biri de o zaten. Kural oysa ya gitmiycem ya her seferinde ölücem adam canı sıkıldıkça gelip lootu alıcaksa elimden ne uğraşıcam orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Ya alismadigimiz icin oyle oluo dur biraz sabir az biraz daha cozelim su runuo yu ben gosterecem onlara eskiyaligi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 abicim öle olmuyor işte dünkü ilk seferdi ve bir daha olmayacak raad ol şampiyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 aksam misafir var bende giremem buyuk ihtimal :S Artik yarin akariz dungeonlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 en iyi ihtimalle cuma akşamına varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Yokmu bu aksam takilcak olan bana? Ravshanda yok ortalikta msn e de girmiyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 sinsi sinsi magery kasiyoruz :) iki kisi skara brea militia`ya katildik.. magery kullanmadigimizdan adam olduremiyoruz, onlar da bizi olduremiyor, garip bir konsept oldu, genelde 15-20 dk ayni adamlarla cenk ediyoruz, armor silahlar patliyor sonra bir taraf sikilip gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bingildak said: armor silahlar patliyor sonra bir taraf sikilip gidiyor. sıkılıp demek istedin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Aksam biyerlere akalim ya varmi aksam girecek olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ben bu aksam bişiler yaparım büyük ihtimalle bilgin olsun deniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Başladım ben de, hatta guilde bile girdim. britde anatomye bıraktım şimdi. 1400 civarı online var ve saat 12:36 Çok eğlenceli nan, heryer adam dolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bildiğin bütün tr serverlarına 10 basar. Baya baya özlemişim oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 tr serverlarına her server on basar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 1 2 saate wrestlingi de gmlerim 5x olucak tank mage, magery 99.5 ve kıpırdamıyo bi de 92.6da resist kaldı. Dummy charıda fence dexxera çevirdim provo/archerda master provo adept archer oldu her char ekmeğini çıkarıyo artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 döverek sw kasacak adam lazım. Help! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar