Sonütücü Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Hala oynuyor musunuz ? Ben sifirdan kasiyorum fakat pek vaktim yok :( birakan patilerden tekrar baslamayi dusunmeyen varsa acc sini bana verebilir mi ? (:P) Om atarsaniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Fazla warrior accsi olan varsa ben de alabilirim lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Yok mu birakip oynamayi dusunmeyen kimse? Accountlar silinecegine biz kullaniriz :) kermitle aluriele om attm ama takmadilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 SATAM ACC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 benim expert sw falan vardı da acc ve şifeyi unuttum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Master mf Master Anatomy master a az kalmış tct expert heal Expert sword journeyman mage expert Resist SATIOM 500 TL PAZALIKSIZ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Trollenirde bu kadar trollenmez ya 500 az bence 5000 falan istemen lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ne ara basladiniz ne ara biraktiniz ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capple Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bende satıorum lan accmu: 100 eva 100 medi 100 sw 100 wrest 100 tac 99 mage 92.6 resist.. var mı alan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Sonütücü said: Trollenirde bu kadar trollenmez ya 500 az bence 5000 falan istemen lazim OKADAR AÇ GÖZLÜ DEĞİLİZ KARDEŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capple Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 crema... hadi ama artık gözük baba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Resist hayattan soğuttu binlerce fs atıp 0.2 0.3 skill alıyorum. Geçen gün deceite gidiyim dedim daemon tanklar ben döverim gibi hayallerim var, ancient lichi geç lich lord in por atar gibi dispel atıyo, zırt pırtta paragon çıkıyo tek başına gidilicek gibi değil tekrar döndüm destardıma. Evdeysem öğlen saatlerinde 1 saat falan destarda gidiyorum sonra wrest veya resiste bırakıyorum. Provo/archer açtım, skilleri 85 civarı olunca onunla dağıtıcam dungeonları(hayal no.2). Sürekli oynayabilcek olsam güzel bi şehre taşınıp militaya giricem action kovalıycam da militadayken de makroya bırakamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Crematorium said: Resist hayattan soğuttu binlerce fs atıp 0.2 0.3 skill alıyorum. Geçen gün deceite gidiyim dedim daemon tanklar ben döverim gibi hayallerim var, ancient lichi geç lich lord in por atar gibi dispel atıyo, zırt pırtta paragon çıkıyo tek başına gidilicek gibi değil tekrar döndüm destardıma. Evdeysem öğlen saatlerinde 1 saat falan destarda gidiyorum sonra wrest veya resiste bırakıyorum. Provo/archer açtım, skilleri 85 civarı olunca onunla dağıtıcam dungeonları(hayal no.2). Sürekli oynayabilcek olsam güzel bi şehre taşınıp militaya giricem action kovalıycam da militadayken de makroya bırakamıyosun. abi milita da olanlar için house larda skill gain %100 olacakmıs sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Capple said: bende satıorum lan accmu: 100 eva 100 medi 100 sw 100 wrest 100 tac 99 mage 92.6 resist.. var mı alan? yih babanın kemiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Dün gelen patchle gainler arttı henüz tam rakamlar belli değil ama 80-90 arası 1.2/1.5 90-98 0.4/0.5 falan oldu. Militadakiler evde %100le kasıcaksa bile henüz evim yok :P 45k falan param var 25 30 daha kasmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 crematorium oyundamısın şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Brit east bankta aylak aylak dolanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 bekle geliyorum brite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 cre cıktın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 8 saattir fs atıorum gain gelmedi arkadas ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 BS i 50-70 arasi neyle kasmali ya? Cutlass diyor? Tamamen fail 50.0`da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Wezeir Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Arkadaşlar bende başlıyım dedim can sıkıntısından..15dk ya oyundayım.. var mı oynayan ve yardımcı olabilecek beraber takılabileceğimiz arkadaşlar.. charı pure sw yapacam.. var mı tavsiyesi olanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Biz oynuyoruz. Moonglow`da casual takiliyoruz. Lucious Vorenus main, miner Caved In, dummy Vurmayan Ibne. Antrious diger arkadasin ismi. Turk guildi gorduk bir ara ama yok oldular :/ Pure SW bu serverda gitmiyor, magerysi olmayan karakter pvpde eziliyor, en azindan 50-60 magery gerek gibi. Yoksa asiri consumable a ihtiyacin var, potionlar, trappedlar, setler, iyi silahlar vs. Moonglowdan cikinca 3`uncu evde skill kasiyoruz, katilabilirsin bandaj toplayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Tailor, BS, alchemist karakter araniyor? Yok mudur birakan da kullanmamiza izin verecek? Veya hala oynayan, bizim itemlara tiklayabilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 100 tailor 85 alchemy var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar