Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

in por ylem 2

tunca

Öne çıkan mesajlar

Resist hayattan soğuttu binlerce fs atıp 0.2 0.3 skill alıyorum. Geçen gün deceite gidiyim dedim daemon tanklar ben döverim gibi hayallerim var, ancient lichi geç lich lord in por atar gibi dispel atıyo, zırt pırtta paragon çıkıyo tek başına gidilicek gibi değil tekrar döndüm destardıma. Evdeysem öğlen saatlerinde 1 saat falan destarda gidiyorum sonra wrest veya resiste bırakıyorum. Provo/archer açtım, skilleri 85 civarı olunca onunla dağıtıcam dungeonları(hayal no.2). Sürekli oynayabilcek olsam güzel bi şehre taşınıp militaya giricem action kovalıycam da militadayken de makroya bırakamıyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

Crematorium said:

Resist hayattan soğuttu binlerce fs atıp 0.2 0.3 skill alıyorum. Geçen gün deceite gidiyim dedim daemon tanklar ben döverim gibi hayallerim var, ancient lichi geç lich lord in por atar gibi dispel atıyo, zırt pırtta paragon çıkıyo tek başına gidilicek gibi değil tekrar döndüm destardıma. Evdeysem öğlen saatlerinde 1 saat falan destarda gidiyorum sonra wrest veya resiste bırakıyorum. Provo/archer açtım, skilleri 85 civarı olunca onunla dağıtıcam dungeonları(hayal no.2). Sürekli oynayabilcek olsam güzel bi şehre taşınıp militaya giricem action kovalıycam da militadayken de makroya bırakamıyosun.

abi milita da olanlar için house larda skill gain %100 olacakmıs sanırsam
Sosyal ağlarda paylaş

Biz oynuyoruz. Moonglow`da casual takiliyoruz. Lucious Vorenus main, miner Caved In, dummy Vurmayan Ibne. Antrious diger arkadasin ismi. Turk guildi gorduk bir ara ama yok oldular :/

Pure SW bu serverda gitmiyor, magerysi olmayan karakter pvpde eziliyor, en azindan 50-60 magery gerek gibi. Yoksa asiri consumable a ihtiyacin var, potionlar, trappedlar, setler, iyi silahlar vs.

Moonglowdan cikinca 3`uncu evde skill kasiyoruz, katilabilirsin bandaj toplayip.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...