küheylan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 küheylan said: yıllar sonra can sıkıntısından oynayayım diye kurdum oyunu brit bank da muhabbet ederim milletle diye. beta client falan diyor ne farkı var bunların? sizin yaptığınız ayıp, insan bi yardım eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Tek yapman gereken şu linkte ki adımları takip etmek http://inporylem.com/codex/index.php?title=Installation 1. Download and install the classic Ultima Online client Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 beta client falan nerden buldun bilmiyorum ama normal uo üzerine IPY patchini yapmak yeterli sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Britten yewe giderken Grizelda the Hag diye birini buldum quest verdi, bitirince bi kazan bi de bottle of magical moonfire brew aldım. Başka böyle questler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 kimler devam ediyor hala merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ben ediyorum vealla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ben girmiyorum bi haftadır falan. hala oynuyosan malı mülkü sana devredeyim la gürkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ben de hala oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ben de oynuyorum hem de babalar gibi fence gm licem az kaldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mediyi gmledim sonunda, resist expert mage adept gerisi master deli gibi drake farmlıyorum paso mage scroll çıkıyo. Earth elemental dışında expert skill scroll düşüren başka hangi npcler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Crematorium said: Mediyi gmledim sonunda, resist expert mage adept gerisi master deli gibi drake farmlıyorum paso mage scroll çıkıyo. Earth elemental dışında expert skill scroll düşüren başka hangi npcler var? resist için drake farmlamak mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 daha ne oynuyosunuz abi bu oyunu, rebecca black'ten bile yaşlı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Aluriel said: ben girmiyorum bi haftadır falan. hala oynuyosan malı mülkü sana devredeyim la gürkan Deri, kumaş, ingot, board, ve nsleri alabilirim 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Crematorium said: Aluriel said: ben girmiyorum bi haftadır falan. hala oynuyosan malı mülkü sana devredeyim la gürkan Deri, kumaş, ingot, board, ve nsleri alabilirim 8-) ingotları ben alsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 5 saat boyunca boks ve 90.7den gain yok :s hatta anatomy ile kendime baktıgımda hiç o skilli calısmamız bile gozukuyorum :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Vurduğun adamın armorı önemli, master charla cıbıla vurmak skeleton keserek skill kasmaya benziyo. Dummy charımda 77 küsür parry oldu. Drakelerden çıkan +3 +6 armorları giydiriyorum 30+ armorı falan oluyo. Bi de dummy chara herhangi bi combat skilli teachle eline de silah ver. Crafter kasarken nasıl ki başarı şansı %60-80 arası olan itemları yapın diyolar bunda da aynı mantık adama vurma ihtimalin düştükçe skill alma şansın artıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Crematorium said: Vurduğun adamın armorı önemli, master charla cıbıla vurmak skeleton keserek skill kasmaya benziyo. Dummy charımda 77 küsür parry oldu. Drakelerden çıkan +3 +6 armorları giydiriyorum 30+ armorı falan oluyo. Bi de dummy chara herhangi bi combat skilli teachle eline de silah ver. Crafter kasarken nasıl ki başarı şansı %60-80 arası olan itemları yapın diyolar bunda da aynı mantık adama vurma ihtimalin düştükçe skill alma şansın artıyo. evt doğru bunu söylemişlerdi ele ver bi kryss demişlerdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 cre forumdan oynayan bir sen varsın sanırsam da guıldde sesin solugun cıkmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Tailorı yarım saatte exhausted yapıp hona giriyorum bi de ara sıra boksa bırakıp çıkıyorum. Son günlerde pek oynamıyorum geçen gece de destard yapıyim dedim pklar genkledi shamee gittim 4pkda orda iyi geceler diyip çıktım fdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 hmm iyiymiş :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Beyler hayatımda hiç ultima oynamadım biri öm ile detayla bir şekilde yardımcı olabilir mi bende geliim bu servera baya birileri var gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 fence gm :D mithat kafan mı güzel abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capple Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 yazıklar olsun :) kek nerdesin.. gevase? ya sen ziya? aramızda bir top var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Tailorı 100ledim, deri getirene istediği seti dikerim, exceptional leather setide patilere 200 golddan satıyorum. 85 alchemy var maaliyetine g.str, refresh keg doldururum ama heal ve özellikle cure kegi vendordan almanız daha hesaplı olur. Resist ne büyük belaymış bi ev parası yedim olursa 80 olucak anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 PvE classic UO gibi di mi? Melee`nin magery veya bard skilleri olmadan PvE`de dogru duzgun mob kesmesi mumkun degil? Ilgimi cekti pvp`de nerdeyse HIC pure warrior yok. Ya herkes mage, ya da warlock. :( Dayak atilcak dummy araniyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar