Crematorium Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Crematorium said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 teşekkürler bomzis sizin guıldde mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 hırsız açtım çok feci hidin kasıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 bundanmı =) http://i56.tinypic.com/2uff62u.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 kermit stealing nasıl kasıyorsun? ben beceremedim bi türlü macroyu yapmayı. yazsana bi macronu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 lamayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 abi biri şu adama soru eklerini ayrı yazmayı öğretsin lütfen, çok ulvi bir görev. ilkokul terk misin arkadaş anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 parry'i silip yerine alayım? macefighting'in stamina emmesi için 20 kere vurman lazım bu serverda deniyor. şimdi düz poison kasıp böle katanayı poyzınlayıp onla vurup vurup sonra halberd mi çeksem? yoksa poisoning yerine fencing kasıp halberdle vurduktan sonra kris çekip bandaj falan mı emmeye çalışsam? napsam bilemedim? ay bilemedim? ay bizim beyde müdür oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Bence hiç elleme 2. accounttan 50 alchemy 50 poison bi char aç onu kas silahları onunla poisonlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 anlamadım gerçekten. dkfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 kermit said: lamayla all guard me deyince lamanın gri olması lazım değil mi bana? olmuyor şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 bir ev alıp şehir dışı madenlerden birinin yakınına kurucam tavsiyesi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 arrowları poisonlayabiliyoruz dimi ? assassin kasıyorumda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 sorj oldurduk seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 manve said: sorj oldurduk seni boks mu var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 boks varsa bende geliyimm yaa hem heallerim hem de vururum 3-5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Chaos kalesindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 bu star sapphire, emerald, diamond, ruby falan neye yarıyor tam olarak? tinker falan kasarken işe yarıyor mu? yada bişey craft etmek için kullanılabiliyor mu? yoksa satıyormuyuz sadece vendora? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 manve said: Chaos kalesindeyiz hah tmmdır ben de geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Aluriel said: bu star sapphire, emerald, diamond, ruby falan neye yarıyor tam olarak? tinker falan kasarken işe yarıyor mu? yada bişey craft etmek için kullanılabiliyor mu? yoksa satıyormuyuz sadece vendora? hiç bir bilgim yok hiç tinker kullanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Aluriel said: bu star sapphire, emerald, diamond, ruby falan neye yarıyor tam olarak? tinker falan kasarken işe yarıyor mu? yada bişey craft etmek için kullanılabiliyor mu? yoksa satıyormuyuz sadece vendora? britte üstteki bank'ın altındaki kulube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Dummy ölmüş bandajlarını kitaplığa bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 60-65 arası bs yi heater shield la kasmak 7k ingotta 0.9 gaine razı olmaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar