kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 maden, odun gibi gathering makroları yasak diğerlerinde sabaha kadar bırak yasak değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Dayman, al bandajı çantana, dummy bir karakteri de guilde sok; birlikte kuytuya gidin, büyü atıp ya da sopayla falan vurup healla. kendine heal atman 8-9 saniye sürüyor; başkasına atman 2 saniye mi ne, o yüzden dummy karaktere heal atarak daha hızlı kasarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Floridsdorf said: macro yapmak yasak degil mi ? hepsi yasak değil. said: Keep in mind: General Macroing is LEGAL. Macroing vs. Scripting One is legal on this shard. The other is not. The lines have been blurred by the functionality of recent programs, so we're forced to draw our own lines in an effort to allow basic macroing to remain legal. Here is clarification of how our in-game staff are instructed: Macroing vs. Scripting: The difference is the difference between EZ-MACROS and an EasyUO bot. Standing around repeatedly using a skill, or anything else of that nature, such as a simple EZ-MACROS macro could have done in 1999 is totally legal. Bots and scripts are defined by multi-action, usually moving and completely automated characters. What's a good rule of thumb? If it moves, it's dead. That includes making a boat move, and so on. However, automated resource gathering (resources of any kind - including cotton, wool, etc) is strictly forbidden. diyor sitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 birazdan geliyor patch http://inporylem.com/codex/index.php?title=March_17,_2011 değişiklikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Aluriel said: birazdan geliyor patch http://inporylem.com/codex/index.php?title=March_17,_2011 değişiklikler 2. Town square bonuses increased. oohh bs ye gün doğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 deniyorum bakalım şu an. birazdan yazarım sonuçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 fully rested'tan slightly fatigued olana kadar 1300 ingot harcadım yaptıklarımı da eriterek. 77.3 -> 78.0 oldu skill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Aluriel said: fully rested'tan slightly fatigued olana kadar 1300 ingot harcadım yaptıklarımı da eriterek. 77.3 -> 78.0 oldu skill hmm iyi mi yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 exhausteda kadar yolu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 biliyorum ya, devam ediyorum carfta. 78.5 su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Lorac said: Aluriel said: fully rested'tan slightly fatigued olana kadar 1300 ingot harcadım yaptıklarımı da eriterek. 77.3 -> 78.0 oldu skill hmm iyi mi yani :D 1300 ingotla baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 2200 ingotla 1.2 skill geldi slightly fatigued hala. şu eritme işi çok yavaşlatıyor craftı ya. satsam acayip hızlanıcak aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 hmm anladım hemen ingot kasmaya başlayalım o zaman pazar günü de it gibi bs kasarız :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 öyle yapma işte. ingot biriktikçe hergün fatigued olana kadar kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 o değil de akşama boks ayarlayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 yazdıktan sonra aklıma geldi cove da maden bölgesi sayılıyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 box yalan ya. dungeonda 3 kat geliyor skill nerdeyse. bölge farketmiyor minoc citizeni isen nerde kazarsan kaz town bonus geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 hmm tmmdır o zaman statlarını bile tamamlayamamış bir fencer olarak sordum arkadan daggerı soku sokuverirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 şu anda var mı o dancında kasınca hızlı gelme muhabbeti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 1000e yakın ore u teker teker erittim gain gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 lorac fenc warlock char kasıyodum bıraktım baya statları falan kastım veriyim istiyosan oyna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 counselora birazdan msn ver ordan anlatayım dicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 cemss said: lorac fenc warlock char kasıyodum bıraktım baya statları falan kastım veriyim istiyosan oyna? hayır demem valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Dayman said: şu anda var mı o dancında kasınca hızlı gelme muhabbeti? zaten vardı şuanda bonusu arttırıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Myshkin said: Crematorium said: Pack horselarıda yanında götürmek için gate mi açmak gerekiyo yoksa recallada geliyolar mı? Bi de 7. sayfa büyülerini satan bi vendor biliyo musunuz ama çok tuzlu olmasın. runuoda hayvan bonded ise recalla gelir, yoksa gelmez. bu sunucuda durum ne bilemiyorum, deneyemedim. Runuo demek değil aos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar