Crematorium Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Elinizde ne kadar deri varsa talibim. Haydi kızlar tarlaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 sen iste, kendi derimi soyup veriim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Çok mahçup ettin beni ne desem bilemedim çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 gel benim sünnet derisini verem tıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bide bana 1g dan ingot satarsanız skillim yükselince her türlü craft beleş yatırım yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Leather bustier dikilen her tür deriye razıyım bull cow kesmekten gına geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bu serverda http://www.youtube.com/watch?v=c3zobSujXso şu hale getirip oynayabilme var mı? uğraşsam daha noobish soramazdım ama anladınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 yok gun gecmiyor ki hiding hayat kurtarmasin, fucking mages. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 çok heveslenmiştim bu kadar net yok denir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 niye olmuyoki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Orcun su aptalin aklina uyma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 hakkaten sorunlu bi adamsın gökalp. tüm kalbimle inanıyorum buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 gokalp sabir testi gibi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 orcun brit banki tavaf ederek birini sopayla durtuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bu mage şeyi nasıl kasılıye yiea. ben geberip duruyodum. admaın biri geldi vura vura kendini heallayıp curelaya curelaya bütün dancını kesti be. mal gibi bakıyorum bende elimde kılıçla bandajla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 git 100gye teachle, cure atılıyo o seviyede zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 dün 4000 ingot yaptım. banada lazım fakat parada lazım. 1 ingota 5 gold değerinde satıyorum. parça parça değil toplu satılır. 1 ingota 1 gold diyeceksiniz amma o zaman şöyle hesap yapalım bu mantıkla: 8 ingot = 8 gold ------ 8 ingot = tear kite shield tear kite shield = 16 gold aaaa, galiba tear la daha kazançlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 senin 2 ingotuna 1 gold veririm. işine gelirse. yok ben şu fiyata satacağım dersende zarar edersin. elindeki ingotlardan olma riskin çok yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Zyrobod said: dün 4000 ingot yaptım. banada lazım fakat parada lazım. 1 ingota 5 gold değerinde satıyorum. parça parça değil toplu satılır. 1 ingota 1 gold diyeceksiniz amma o zaman şöyle hesap yapalım bu mantıkla: 8 ingot = 8 gold ------ 8 ingot = tear kite shield tear kite shield = 16 gold aaaa, galiba tear la daha kazançlıyım.piyasada een fazl 1ingot 2 gold satabilirsin. ortalama fiyat 1.7g per ingot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 heater shield daha karlı. exceptional tear kaça gidiyor vendora bilmiyorum gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Zyrobod said: dün 4000 ingot yaptım. banada lazım fakat parada lazım. 1 ingota 5 gold değerinde satıyorum. parça parça değil toplu satılır. 1 ingota 1 gold diyeceksiniz amma o zaman şöyle hesap yapalım bu mantıkla: 8 ingot = 8 gold ------ 8 ingot = tear kite shield tear kite shield = 16 gold aaaa, galiba tear la daha kazançlıyım. şu hesapla nasıl 1 ingota 5 gold geliyor anlayamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 o elindeki ingotlardan olacak farkında değil konuşuyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 1.5 golddan derileriniz alınır. Kurban derilerinizi thkya bağışlamayın bana satın karlı çıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 5 etmiyor lan yada benim matematiğim yetemiyor o hesaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bu gemleri falan pahalıya satabildiğimiz bi olay var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar