tunca Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 abi en temizi dungeon içinde box aslında da demin daldılar bize sdfkljş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 aha kesmisler beni burda nerde res var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Red said: evet lan para hareket etmiyor ne iş millet yeni char açııp para stacklemesin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 hay anasını neyse parry ve resisting sora teachleriz nerdesiniz geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 synthesizer said: aha 2. levelda bi gateten girdim brite geldim. oh banka önündeyiz gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laroux Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 tunca said: fletcher açan sölesin malzeme getirim arrow yaptıriyim fletcher actim ama 3rd skill oldugundan henuz gelistiriyorum. 20'de filan. (evet teach edecek gold'um yoktu =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 red gel seni bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Ultima Online is an MMORPG, made at least 100 years ago. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Gelin box yapalım tek başıma sıkıldım lan parada yok teach edecek brit grave yard da kartal falan kesiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 6 kişi box yapıoz şu an brit köprüden yukarı dogru gelin dagın dibindeyiz geniş bi alanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 dağın dibinde kimse yok ? sfsfzxv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 eeen batısı tarlaların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 http://img808.imageshack.us/i/61819822.jpg/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 oha 10 sayfa olmuş bi günde hemen. tunca said: ayrıca pk(villain) - mavi(hero - victim) olayını dengelemek için güzel bir sistem yapmışlar: http://azaroth.org/2010/10/17/10-in-10-paladins/ orda statloss mu okudum. öeh. bir online oyunda en nefret ettiğim şey oyuncuyu öldü diye cezalandırmaktır (xp loss hariç). sen gidiyorsun çok deli bir karakter kasıyorsun, bam, en ufak dalgınlığında veya en ufak bir lagda ölüyorsun, gidiyor karakter. sevenler vardır tabii o ayrı da, bana saçma geliyor. tunca said: Mortis said: hiç binek yok mu ? hiç yok "old school" demek için böyle şeyler yapacaklar tabii. kılıç kalkanları felan da alsınlar yumrukla dövüşsün insanlar. old school adam mouse kullanmaz ctrl ile ateş eder shift ile zıplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Bineksiz ultima nedir arkadaş ya ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 statloss falan yok bidaha oku bone =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laroux Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Oynuyorum ben de burada da; Arkadas, oyun ureticilerinin oyuncuyu musteri olarak gorup gecici cozumlerle "bak iste sorunu cozdum" demesinden dert yakinan biri kalkip "binekleri kaldirdik boylece haksizlik yok" demesi bayagi bir kendisiyle celisen bir ifade sinifina giriyor. Ama Bone'un dedigi gibi "old skool" olsun diye yapildigini dusunmuyorum bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bence çok güzel binek olmaması ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 hiç binek yok demek atdamı yok demek? hmm ilgincmiş, nedir mantığı ne ilgisi var haksızlıkla anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 dediklerine göre pvpde pingi az olanla çok olanın arasındaki farkı azaltmak için yapılmış binek olmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 box yapmak isteyener: anatomy-healing-tailor açarsanız charda 150 bandaj oluyo o şekilde başlayabilirsiniz. 7 kişi aç gibi öle yapıoz şu an bandajcı charlar gelip gidiyo kastıımız yere sdfs parayla da taşilor vendordan bolt of cloth etti 200. temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 diğer patileride bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 apaçi gibi oynuyoruz valla bekleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar