sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 SEZGİN'E AÇIK MEKTUP; SEZGİN, YAZDIKLARINI OKUDUM. VE SEN HAKSIZIN SEZGİN. VE SANA LAFLAR HAZIRLADIM. AH SEXGİN VAH SEXGİN NE ANLARSIN SEN ULTIMADAN BANDAJ HARCATIR DERSİN AMA DÜŞÜNEMEZSİN MF KASAN ADAM HEALING DE KASMAK İSTER. AH SEZGİN VAH SEZGİN. NE ANLARSIN SEN ULTİMADAN STAM SHOT YERİM DERSİN AMA DÜŞÜNEMEZSİN CLUB İLE SHEPHERDS CROOK NEREDEYSE AYNI HIZDA. AH SEZGİN VAH SEZGİN -CAN- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 lan dmg'i az ama işte. macro'da riski 0'layacaksın. risksiz olacak macron. - can yucel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 can yücel DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Sonra mezara kosup abi kaani oldurdum cesedden kurtulmamiz lazim diye panik yapmican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 haahahahhahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 asdasd ama evet. kestim fln varillere koydum sehrin ayrı köşelerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 gokalp dun banada gaz verdı gel diyede uo nun mac clienti varmı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 yok xp kur lan pcye nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 jacabo said: gokalp dun banada gaz verdı gel diyede uo nun mac clienti varmı yahu windows emulator yok mu ? calisması lazım oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 aquila said: Sonra mezara kosup abi kaani oldurdum cesedden kurtulmamiz lazim diye panik yapmican. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Ben kendi kendime kastigimdan yaratiklara dalarak kasiom. Ben hepsini denim o zaman =o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 parry kasmayacaksan direkt herhangi bir staff'la maceralara koş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 The most popular mace weapons Q-staff; is the fastest mace weapon and has the highest dot (damage over time). War Axe; a little slower and weaker than the Q-staff but can be used with a shield. War Hammer; a bit slow, however is the hardest hitting mace weapon. http://inporylem.com/codex/index.php?title=Mace_Fighting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 günün sorusunu soran olmadımı bu gün ? günün sorusu BU DEX NEYLE KASILIYO ARKADAŞLAR ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 yav bu yaptığımız potionları alan vendor yok. alchemy direk zarar olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Alchemyi poison potion yaparak geliştir, yaptığın potionlarıda ister poisoning skillin için kullan ister playerlara sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 gathering için makroya bırakanlar dikakt edin gm ler geziyo az önce birisi geldi "ordamısın "diye "burdayım tabiki bizde yanlış olmaz, temiz yaparız işimizi" dedim "sadece emin olmak içindi" diyip gitti. yanımda bi adam daha vardı onu attı galiba bi yere kahsgdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Hahah 7thBreath bilir o duyguyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 sereglin yaşıyor mu bizim karakterler ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 abi tuttuumuz balıkları nasıl pşirioz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ismim geçmiş asfdasd, gm jaile atıyor direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Girip oy vermek isterdim ama vinzortta deilim. Wine ilede stabil çalışmıyor uo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ZaugnaKhaldun said: sereglin yaşıyor mu bizim karakterler ya? abi ben muhtemelen offline'im. sen de offline olabilirsin :P ama olmayıp soyulmuş da olabilirsin sfasda. seni en son sabah 830'da hayatta gördüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ahah 8.20'de ben de kendimi hayatta gördüm o bir şey değil ehueh hala 700 küsür bandaj vardı üzerimde, giderlerse çok üzülücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 len sallayın beni.. şimdi balığı tutuyoz bıçakla kesiyoz sonra ateş yakıp o ateşte pişirmiyozmu? olay ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar