synthesizer Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 carpla para kasabiliyosan guzel. bi 80le de gemi yap bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 tunca said: cuce sana guild buldum http://inporylem.com/forum/showthread.php?2847-Yew-is-Recruiting! http://yewmilitia.guildportal.com/Guild.aspx?GuildID=49357&ForumID=227802&TabID=433016&Replies=11&TopicID=9028968 adamlar en iyiymis, kiltimi giydim yewe gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 kafam güzel ben brit mezari basmaya gidiorm. Hadi selametle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 akila girersen anlat biraz neler yapıonuz benim de çok gelesim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 şükrü de mi başladı DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 abi başlama diye bişi yok gökhan bayadır oynuyo adamlar. bende 1 haftadır oynuyom yani ne gelip "aa odamı başladı, aa budamı başladı" diye yazıyosun. ben gelip senin ağzını burnunu kırmaya başlıycam şimdi. sende başlasana aptal adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ben de başlicam haftasonu uo'yu indirip çok canım çekiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 öf ben bırakıyom yavuz başlıyosa hadi bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 gökalp'in mesajını gördüm soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ilk günden beri var adam. bir sen yoksun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 abi gel rp yapicaz, orc kesicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 gokhan dragon age 2 kurmak icin oyun siliyorsun. uo için bunu yapmıyorsun. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 şükrü akşam müsait olursan sana alt inn'de bi bira ısmarlarım kardeş. kestiğin orcların hikayelerini anlatırsın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Sereglin said: gokhan dragon age 2 kurmak icin oyun siliyorsun. uo için bunu yapmıyorsun. yazık. abi gökhan gitsin mortis online oynasın DAS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 atese odun at kermit, bu gece soguk olucakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 sereglin ne alemde boks abi, ben işyerindeyim bakamayacağım açık bırakıp gittim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 aslında benim de evden çıkmadan boksa bırakabilitem var ya, neyse uğraşmayayım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 abi gece ben disconnect olmuşum sabah bıraktım tekrardan da sanırım bu sefer de bilg sacmaladı cunku vpn'den baglanamıyorum. yalan olduk :P ama 430'da yattım o zamana kadar sorun yoktu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mace Fighting i neyle kascaz =o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 clubla box yapcan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 shepherd's crook en iyisi. en az dmg vereni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 şepırd kruuuuk yavaş yenge hanımefendi az heallayan varsa quarter staff yoksa club ile kasılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ayrıca dungeonlarda kötü adamlara vurmanız halinde 200% exp. alacağınızı da belirtmeden geçemeyeceğim. boks yaparsanız normal gain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 can, diğer silahlar healing iyi değilse yatırıyor veya çok bandaj harcatıyor. macroya bıraktığını düşünerekten. hem zaten mf kasarken ölümüne yavaş kasıyorsun her türlü, çünkü stam drain yiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar