ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 box yapan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 kolye gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bişey bişey versiyonu yüklü olması lazımmış kolyeyi görebilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Diğer accountta kolye yok galiba online olanlara vermişler page attım cevap bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 para olayı harbi kasıntı gibi scribe char açtım ama blank scroll 6gp regler 3er gp yazdığım scrollu 5-6 gp ye satabiliyorum param bitti direk. Nasıl para yaparız ya da int nasıl kasılır? Ayrıca çantamda bi para var vendor dan meditaion teach edicem ancak para istiyor çantamdaki paraya dokunamıyorum sabit bi şekilde kalıyor you cannot touch gibi bişey diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Masakari said: Dex nasıl kasılıyor bu serverda ne makrosu yapam . sadece snoop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 şehire citizen olursan o fiyatlar 3te 1ine inecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 dusuncelihayvan said: para olayı harbi kasıntı gibi scribe char açtım ama blank scroll 6gp regler 3er gp yazdığım scrollu 5-6 gp ye satabiliyorum param bitti direk. Nasıl para yaparız ya da int nasıl kasılır? Ayrıca çantamda bi para var vendor dan meditaion teach edicem ancak para istiyor çantamdaki paraya dokunamıyorum sabit bi şekilde kalıyor you cannot touch gibi bişey diyor. para yapmak için ya warrior açıp mob keseceksin ya da craft açacaksın. Mage açıp direk kasamassın, reg almaya paran olmaz çünkü. Çantadaki para da blessed, yani teach için kullanamassın. Ancak vendordan birşey satın alırken kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 dusuncelihayvan said: çantamdaki paraya dokunamıyorum sabit bi şekilde kalıyor you cannot touch gibi bişey diyor.mc hammerın parası o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 haahahhahahahah KENTAÇDİS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 hangi sehirdeyiz gencler? actim ben tank mage, isim penthesilea. moonglow'a gocuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 britteyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 oha online misiniz su an? bi yol yordam gosterin olm nerden bslamam lazim benim ilk oynayisim bu yillaardan sonra tunca gibi hre seferinde bastan baslamadim sdfsd magery + resist ile basladim, eva + medit + mf + tactics kasarak baslicam ise. napmam lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 tunca bizle takilmiyo zaten, cok iyi oldugu icin. git cekic mekic bisey al, iskelet cekicle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ya akila sen LoL'a gelsene. herkes geldi nerdeyse. sen boyle isyan, anarşi, tek kılıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 lol ne ya. one man wolf packim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 lol'e nasıl giricez ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 aquila said: tunca bizle takilmiyo zaten, cok iyi oldugu icin. git cekic mekic bisey al, iskelet cekicle. abi napıyosunuz ki mezara falan gidiosunuzdur daha sdf, takıliim çağıran olmadı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Penthesilea said: oha online misiniz su an? bi yol yordam gosterin olm nerden bslamam lazim benim ilk oynayisim bu yillaardan sonra tunca gibi hre seferinde bastan baslamadim sdfsd magery + resist ile basladim, eva + medit + mf + tactics kasarak baslicam ise. napmam lazim mf tactic 65-70 fln olana kadar 2 gece falan box yap, bandajları yeni char açıp hallet, 3 acc hakkın var char başına 300bandaj yapabiliosun, legal. geceleri de evaint macrosuna bırak int falan da gelir. 65 civarı oldugunda shame e git bir sürü runehouse var onlardan birindeki runeu kullanarak. sonra shamede hem mf/magery hem de para kas aynı anda earth elementalleri keserek, reg parasını çıkarırsın zzten rahat. 55 civarı magerye kadar lightning/mindblast falan 55 magery civarı oldugunda energy bolt scrollu bul 70-80golda satılıyo player vendorlarda onla kasmaya basla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ZaugnaKhaldun said: lol'e nasıl giricez ya lolden birine söle guild master falan onlinesa alsınlar işte alıolar bütün türkleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 olm nooblaştım, boxu crim olmadan yapmanın yolu neydi, multiclient ile diger karaktere dalıp heallamak istiyorum da gri gri oluyor her şey:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Party at abi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 hayır onu denedim yine de crim oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ZaugnaKhaldun said: olm nooblaştım, boxu crim olmadan yapmanın yolu neydi, multiclient ile diger karaktere dalıp heallamak istiyorum da gri gri oluyor her şey:/ guild'e girmen lazım. lol'dan birini görürsen söle, olmadı akşam ayarlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 aman tanrım arda bile başlamış das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar