Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

in por ylem 2

tunca

Öne çıkan mesajlar

para olayı harbi kasıntı gibi scribe char açtım ama blank scroll 6gp regler 3er gp yazdığım scrollu 5-6 gp ye satabiliyorum param bitti direk. Nasıl para yaparız ya da int nasıl kasılır? Ayrıca çantamda bi para var vendor dan meditaion teach edicem ancak para istiyor çantamdaki paraya dokunamıyorum sabit bi şekilde kalıyor you cannot touch gibi bişey diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

para olayı harbi kasıntı gibi scribe char açtım ama blank scroll 6gp regler 3er gp yazdığım scrollu 5-6 gp ye satabiliyorum param bitti direk. Nasıl para yaparız ya da int nasıl kasılır? Ayrıca çantamda bi para var vendor dan meditaion teach edicem ancak para istiyor çantamdaki paraya dokunamıyorum sabit bi şekilde kalıyor you cannot touch gibi bişey diyor.

para yapmak için ya warrior açıp mob keseceksin ya da craft açacaksın. Mage açıp direk kasamassın, reg almaya paran olmaz çünkü. Çantadaki para da blessed, yani teach için kullanamassın. Ancak vendordan birşey satın alırken kullanabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

oha online misiniz su an? bi yol yordam gosterin olm nerden bslamam lazim benim ilk oynayisim bu yillaardan sonra tunca gibi hre seferinde bastan baslamadim sdfsd

magery + resist ile basladim, eva + medit + mf + tactics kasarak baslicam ise. napmam lazim

mf tactic 65-70 fln olana kadar 2 gece falan box yap, bandajları yeni char açıp hallet, 3 acc hakkın var char başına 300bandaj yapabiliosun, legal. geceleri de evaint macrosuna bırak int falan da gelir. 65 civarı oldugunda shame e git bir sürü runehouse var onlardan birindeki runeu kullanarak. sonra shamede hem mf/magery hem de para kas aynı anda earth elementalleri keserek, reg parasını çıkarırsın zzten rahat. 55 civarı magerye kadar lightning/mindblast falan 55 magery civarı oldugunda energy bolt scrollu bul 70-80golda satılıyo player vendorlarda onla kasmaya basla
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...