Suark Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 mf açmayı planlıodum ama moda olmuş ondan vazgeçesim var =) nese daha download edicem oynu, magery şart gözüküyor, reactive armor falan stack oluyormuş sanırım. en azından 40 lazım. at olmayışı archer ve mageleri kayırmıyor mu biraz? precasting falan var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 brit tailorda buluşalım 6-7dkya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 genelde herkes warrior tarzi karakterler açiyor, mage açmayi düşünen neden yok dezavantajı filanmi var serverda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 kasması birazs daha zor. ama kimse pure warrior diil zaten magery var herkeste. magelerde de sw falan var. halberdi çıkarıp vuruyolar büyü aralarında falan. warrior başlayın mage e dönersiniz isterseniz problem diil tersine mage daha iyi gibi pvpde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 pure mage kasmayi düsünüyo gibiyim, inscription para getiriyor dimi serverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 o zaman acıyorum resisit mace, mace resistmi acsam yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 brit tailordayım geliyo musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Cuce said: o zaman acıyorum resisit mace, mace resistmi acsam yoksa resist heal aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cungu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 C3nK said: genelde herkes warrior tarzi karakterler açiyor, mage açmayi düşünen neden yok dezavantajı filanmi var serverda? at yok ya sunucuda, warrior bi girdi mi dibine nasıl atarsın artık başından bilmiyorum, hele bide mf se of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 razordan nasil baglaniliyo ya bu servera, 2 dir kendimi divinity diye bi serverda buluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 C3nK said: pure mage kasmayi düsünüyo gibiyim, inscription para getiriyor dimi serverda inscription bonus yok haberin olsun runebook bide master scroll diye bir şey var onu yapmada işe yarıyor galiba bu arada eva sabahtan beri 0 dan 50 oldu bu akşam 60 olur heralde en az bide şöle bi şey yapsam ne kadar iş görür mf tac anat heal resist mage eva mf&tac yerine wrest&hide da olabilir aslında karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 aynen healing kasamazsiniz o kadar kolay değil. karakteri cts oluşturdum 50 res 50 heal şu anda: 65anat 61heal 65mf 50parry 50res 61tact var varın siz düşünün işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 gelcek misiniz ak box yapcaz dediniz shameden çıktım geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 atsız olması beni fena cezbetti. kuruyorum bende valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 spirit speak çalışıyormu skillere baktım ama ne kadar heal yaptığı konusunda bişey yazmamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 boxa geliyorum bende bandaj ayarlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 @Azure medi unutmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Yeni başlayanlar önce box falan close combat skillerinizi bi geliştirin sonra mage falan kasın. Mage kasmak ciddi anlamda para gerektiren bir iş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 allahım brit mezar ya. ordayım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 C3nK said: @Azure medi unutmuşsun. medi şu anda aktif değilmiş ileride olacakmış galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 varya, en kral oyun bu ha, mining bs acıyorum savulun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 herhalde olm, moron gibi wow oynayacağımıza uo daha iyidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 KEL ZENCI KOLE OLARAK ORADA OLACAGIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Sereglin said: KEL ZENCI KOLE OLARAK ORADA OLACAGIM. GEL HACI GEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 box varmi nerdesiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar