Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buffbot ve PL Yapacak Satılık ACC Aranıyor...

theturk

Öne çıkan mesajlar

Eheh Konu başlığı gazete ilanı gibi oldu ama ilgilenen arkadaşlar özelden mesaj atarlarsa sevinirim...Şu son günlerden oyundan kopan bir çok arkadaş oldu belki ilgilenen olur içlerinde...
Şimdiden ilgilenen ve ilgilenmeyen herkese tesekkurler...
Bu ara Soylemeyi unuttum US / Kay / Alb olacakti

[Bu mesaj theturk tarafından 03 Eylül 2004 11:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yahu şu kayin popüleritesini anlamadım gitti....
şu mesajı yazdğım sırada 285 kişi var kayda merlinde 750 .kayda en yoğun zamanda bile 1000-1200 kişi olur.
git kalabalık canlı serverlarda başla kardeşim. sonra lvl 50 de çook kafanı yerlere vurursun koca haritada savaşacak düşman araken[signature][hline]anuria 50 armsman kay
cadet 50 polearmsman kay
kesme seker 50 scout quenivare
numune hastahanesi 50 necro quenivare
anuria 50 paladin quenivare
asker 50 mercenary quenivare
osimdi asker 50 cleric quenivare
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle anlatim kayda bir mob sizi öldüreceği vakit insanlar genelde sorar yardım istermisiniz diye veya direk mob a dalar ölmemeniz için, geçenlerde merlin e girdim mod a gittim insanlar resmen MORON 1 mob aggro olmuş grpdaki sm a peti dalıyor moba baktım peti öldü adam kaçmaya başladı hemen daldım ama adamı öldürdü ardından mob un hp ini %10 a getirdim ancak öldüm sağolsun adamın grbundaki herkes kendini düşünerek kaçtı uzağa (mob oj idi) neyse mob o grplarındaki sm ı kesti ardından beni kesti ardından o grpdaki diğer 5 kişiyi bi güzel kesti ve herkes resmen ölme sırasının gelmesini bekledi mob a dalmak yerine aptalca kaçtılar. bu benim gördüğüm ufak bir olay ama şöyle bir laf vardır " nerde çokluk orda bokluk" evet kayda population az olabilir ama inanabilirsinizki gerçekten insan kalitesi yüksek ve realm balance çok iyi durumda.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Sosyal ağlarda paylaş

bak dostum; biz şimdi kaydakilerin forumlara yazdıklarını okuyup kıs kıs gülüyoruz bazı şeylere.
herkesin ml'si yüksek herkesin sc'si tam. herkes mutlu mutlu 4-5 artifactle dolanıyo ortalıkda ve herkes iyi herkes mutlu vsvs...
yahu adam yokki ortada bunun tersi olsun.
serverın en kalablık olduğu zamanda realm başına 400 adam düşüyor. 50 lvl olduğuna göre varın siz düşünün denginizin kaç tane olduğunu. tabiki işbirliği şart.
yemin ediyorum 2 aydır gem of lost memoriesde bir karakter tutuyorum. fools bow 2 haftamı almıştı.
öyle büyük serverlarda nerdeeee öyle beleş beleş battler sahibi olmak....
olayın rvr boyutuna gelince; merak ediyorum 2 yıl önceki gibimi durum hala. biz g1 de düşmanı bekler dururduk. bekle babam bekle bekle babam bekle. sayı değişmediğine göre şimdide bişey değişmemiştir. kalabalık serverlarda aynı anda 3 keep de poc da ve bazı bridglerde savaş patlıyor. her yerde aksiyon var.
bence kay olayının sadece ismi kaldı. insanlar bu forumları okuyor yeni başlarken yardım alırım umuduyla ve ismi var diye kaya gidiyorlar 6 ay sonrada başka serverlara transfer oluyorlar. zaten bakıyorum eskilerdende pek fazla adam kalmamış kayda...[signature][hline]anuria 50 armsman kay
cadet 50 polearmsman kay
Sosyal ağlarda paylaş

e bi artiyi 1 hafta da almak iyi bişi mi sence? ben kafama koydugum arti icin 2 gün beklersem cıldırıyorum:) o yuzden kay bana daha uygun ama ona ragmen arti martiyle urasmamak, ml pesinde kosup sapıtmamak için gecici bi süre acc leri kapattım:-P[signature][hline]DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
CoH
Sardius-magic/controller-justice
Sardius II-magic/blaster-justice
Sosyal ağlarda paylaş

istediğiniz gibi gülün ben halimden memnun olduğum sürece nerde nasıl oynadığım kimseyi ilgilendirmez.
kimse kimseyi zorlamıyor kay a gel oyna diye us de oynayan arkadaşlar zaten bir çok server da dağınık halde oynuyor durumunda isteyen istediği yere gidip oynar neden bunu dalga geçmek için bir fırsat olarak görüyorsunuz anlayamıyorum, ben sadece neden kayda oynuyorsunuz sorusuna cevap vermiştim ancak olaya başka bir boyut kazandırmakta gecikilmedi.az önce merlin mid için söylediğim "moron insanlar dolu" lafım biraz ağar bir sözdü üzgünüm ama 3 saat boyunca mod da iken yaptığım gözlemlerin sonucuydu. her neyse thread in yönünü değiştirmeyelim daha fazla.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

[Bu mesaj XaYd3r tarafından 03 Eylül 2004 17:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kay'daki adamların kalitesi gerçekten yüksek. Ben ilk başta orda oynadım adamlar ellerinden geleniardına koymadı. Çok süper hepsi. Ama az ya sıkılıyo insan tabi zevk meselesi fazla kalabalık sevmeyenlerde var...[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!"
Sosyal ağlarda paylaş

Kime ne kimin nerde oynadigindan? Isteyen istedigi yerde oynar, zevkler renkler tartisilmaz. Su oyunu yaklasik 2 sene oynadim. Turkler var diye Kay'da basladim. Sikildigim zamanlar oldu baska serverlarda charlar acip oynadigim oldu. Belki Sungur o kalabalik serverlardan birinde olsaydi su an RR9+ydi. AMA o serverlarda burdaki oyuncu kalitesini bulamazdim eminimki. Kay'da bisi oldugunda herkes yardim eder, gelir sorar. Oyunu birakmadan Lancelotta char kastim level 47'ye kadar, sonra biraktim kasmayi. Atalarimiz guzel bir laf soylemis. Nerde cokluk orda b.kluk...[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
copperelf, 03 Eylül 2004 12:39 tarihinde demiş ki:
yahu şu kayin popüleritesini anlamadım gitti....
şu mesajı yazdğım sırada 285 kişi var kayda merlinde 750 .kayda en yoğun zamanda bile 1000-1200 kişi olur.
git kalabalık canlı serverlarda başla kardeşim. sonra lvl 50 de çook kafanı yerlere vurursun koca haritada savaşacak düşman araken

Kay in populer olmasiyla alakasi yok bu isin, Sungur un dedigi gibi oyuncu kalitesi zaten +1 ayrica kalabalik serverda paso zergleniyosun ne kadar az populasyon o kadar zevkli oyun.[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay)
Beluga - Reaver (Kay)
Necroll - Necromancer (Kay - Sold)
Mothman - Buffbot (Kay - Sold )
Sianure - Warrior (Galahad)
Bafilebeni - Buffbot (Galahad - Sold)
Sosyal ağlarda paylaş

sevmiyorum bende tenha server
ice wiz yaptık kay da
hiç bi zaman bg+cleric+sorc olan bi gruba giremedim öldüm sıkıldım
hibernia/lancelota geçtim
her grupta 2 tane healer speed bg pbt var mis gibi[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Sosyal ağlarda paylaş

her ihtiyacini karsilayabildigin 1fg lik bi guildin olursa, kimseye muhtac olmazsan kalabalik serverlar iyidir.
cikarsin rvr'a dh gibi dagitirsin zergleri herkez birbirini tanir eder, eger oyle bi guildin/arkdas grubun yoksa oyundan bayarsin. surekli birilerine muhtac olacaksin ve kalabalik serverlarda gercektende turk uo serverlarinda ki adamlarin kalitesinde adamlar mevcut.
herturlu pislik yapiliyo, nerde cokluk orda bokluk lafi bu noktada dogru.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Sosyal ağlarda paylaş

acc yok bildiğim ama konuyu saptırıcam yine.

çooook uzun bi süre kayda oynadım. sonra da yazdım buraya bi yere oyuncu kalitesi çok iyi diye.
şu an galahadda oynuyorum. çok kalabalık bi server. üstümdeki lvl 10 artifactleri yazmayayım istersen. büyük serverda oynamanın kötü yanı moronlar ve zerglenmek. yoksa itemları alırken kayda daha çok zorlanmıştım.
iyi bi grubun yoksa bitiyosun. benim şahane bi guildim var. sorun yok. seviyorum. arada kaya girip sohbet ediyorum.

ayrıca bizim gibi zombiler için kay populasyonu ideal.[signature][hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald of Tough Luck
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar kaydakilerle ilgili dalga geçtiğim falan yok...
yanlış anladınız
sadece şunu diyorum bu forumlarda şu kay popüleritesini bir kenara bırakma vakti geldide geçiyor. yeni gelen insanları kaya çekmenin bir anlamı yok. kay şöyle kay böyle demek yerine daha doğru yönlendirmek lazım.
bu topiği açan arkadaşa bir soralım aslında ne hayal ettiğini kay'a başlarken...[signature][hline]anuria 50 armsman kay
cadet 50 polearmsman kay
Sosyal ağlarda paylaş

eheh kendi adıma cevapliyim bunu
ben başladığımda The Hun guildi var diye direk Kay'ı seçmiştim, oyun çıktıktan birkaç ay sonraydı sanırım :p

sonra birkaç kez girdim çıktım oyuna ama aklımdan da başka bir yerde oynasam mı düşüncesi geçmedi, avrupada oynadım biraz o kadar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
copperelf, 03 Eylül 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
ya arkadaşlar kaydakilerle ilgili dalga geçtiğim falan yok...
yanlış anladınız
sadece şunu diyorum bu forumlarda şu kay popüleritesini bir kenara bırakma vakti geldide geçiyor. yeni gelen insanları kaya çekmenin bir anlamı yok. kay şöyle kay böyle demek yerine daha doğru yönlendirmek lazım.
bu topiği açan arkadaşa bir soralım aslında ne hayal ettiğini kay'a başlarken...

Kimse burda Kay'in populeriteligini arttirici laflar etmiyor. US'deki Turklerin 95% si orda oynayinca zorunlu olarak Kay lafi geciyor. Merlinde'de oynadim, MLFde de, Lancelottada, Guinevree'de de. M-O-R-O-N dolu. Baskasinin gerzekligi yuzunden olunce deliriyo insan. En azindan (kendi adima konusuyorum) Kay'daki tum adamlari biliyorum. Kalitelerini az cok biliosn. En guzeli bi sure sonra RvR'de dusmanin nickini tiklayarak race-class ve realm rankinida kafana yazabiliosn. Bu bence buyuk bir avantaj. Buyuk serverda yapilamayacak seyler bunlar. En onemlisi zerg yok. Super.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor
Sosyal ağlarda paylaş

Valla theturk bende bi bot acc si var lvl 49 bot ve 50 necro var icinde ama satmam için bana oyunu bırkatırman lazım(gerci su an acc kapalı) ya da beni baya bi baştan cıkaracak para teklifi lasım:)[signature][hline]DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
CoH
Sardius-magic/controller-justice
Sardius II-magic/blaster-justice
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...