Bittus Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ahaha seninki de ticaret kafasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 senko said: alabildigim kadar taksi plakasi alirim, arabaya gerek yok. Istanbul'da özellikle toplu taşıma sistemlerinin iyileştirilmesi ile zaten taksi plakalarının bedelleri düşmüştü, klon taksi da tuz biber oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 @dasaa yada valla cocuk yildizda okumus bir donem gibi donuyordu, hatta bayag geyik oldu ortam. sordular ne kullaniyorsun, bek araba kullanmiyorum exotic arabalarida pek kullandim diyemem, ama 16 yasimdan beri zonda kullaniyorum dedi :) aquila said: yildiz universitesi ne, bu adamin orda exchange olarak isi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Fistan said: alfa spider aktiftablet said: Mino said: Spider, özel ilgi ister o kesin :) O yüzden sırf aracın fiyatını baz almıyorum. Yurtdışında fiyatı uygun 4. serinin. Türkiye'de uçuk rakamlar isteniyor. Hardtop da gerekir bu araca kış için. Senin sevdiğin kasa Dustin Hoffman'ın "Graduate" da kullandığı mı? Bu ya da bunun bir yenisi arkası keisk olan, gerçi birini diğerine tercih etmek çok zor. Benim gittiğim servise 74 model bi tane geliyo, felaket bişey, sahibinden izin alıp şöför mahalline bindim, gerçek bir egzotik klasik. http://www.alfaclassics.de/tl_files/alfaclassics/fahrzeuge/alfa_spider_2_0_fastback.jpg http://s3.hubimg.com/u/4252718_f520.jpg şaka mısınız abi. loto deniyor burda siz 5-6bin dolarlık araba koymuşsunuz girin ebaye alın. O arabaya bakmak için 5, 6bin yetmez, işletme maliyeti var. Olmasa zaten alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 30-40 binlik normal araba alırım bu yaşta napacam fazlasını kalan parayı da seyehat ile eğitime ayırırım ahaha çok iyi bi çocukum ben ya her kızın evlenmek isteyeceği her annenin evladının olmasının isteyeceği gibi birisiyim dermişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 denk gelse denk getirir muscle car alırdım ama madem loto çıkmış dolayısıyla mazot parası da problem olmayacağına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Loto tutsa hangi arabayı alırdım bilmiyorum ama günlük kullanım için bi tane X6 kesin alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bordonun tonu tam istediğim gibi. bi de içini gönlüme göre düzenlesem başka bişey istemezdim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 15milyar istiyorlardu bunun bordo olan yerlerini yeşil düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 üsttekini Lyvanna'ya kendime de porş alırdım 911 turbo edit: bölümü farketmedim patinajda ayıp oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 çogsper animasyoncu olunca ben alcam sen bilemezsin şimdi nası istediğimi ayrıca yeşil çirkin olurdu sarı daha güzel. evet evet ya bordo ya sarı gider bu arabaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Selam, O alet bir tanıdığımda var; ön cam 2 parça ve açılabilir. Orjinal haline getirmek için iyi para dökmüştü. Şaseyi komple kumlatıp galvaniz kaplatmıştı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 röeh. adam ya fazla discovery izlemiş ya da hakkaten seviyo microbüsü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Bi de: + = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Selam, Mr_Hand said: röeh. adam ya fazla discovery izlemiş ya da hakkaten seviyo microbüsü :) VW fanclub başkanı mı veya başkan yardımcısı mıydı neydi :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 $u 6 sayfada yazilan arabalarin %60ini almak icin lotoya ihtiyaciniz yok ki =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 lan adam elime bi milyon para geçecek nası iş yapılır diye başlık açtı loto çıksa ne alınır demiş kesin bunda bi iş var lan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar