ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Pagani Zonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ona loto yetmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Ha loto çıksa, kapalı garaj olsa vs... Benim gözümde en güzel araba budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 @Mino, paticikte senin gibileri görmek şaşırtıcı. Spider almak için aslında lotoya gerek yok çok pahalı değiller ama ben de olsam resmini koyduğunun bir yada iki eski kasasını alırım. İnsanoğlunun ürettiği en güzel şey ve kesinlikle fotoraflarda durduğu gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Spider, özel ilgi ister o kesin :) O yüzden sırf aracın fiyatını baz almıyorum. Yurtdışında fiyatı uygun 4. serinin. Türkiye'de uçuk rakamlar isteniyor. Hardtop da gerekir bu araca kış için. Senin sevdiğin kasa Dustin Hoffman'ın "Graduate" da kullandığı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 bi murcielago alırım yeter abi çok şey istemiyorum http://www.seriouswheels.com/pics-2008/ghij/2008-IMSA-Lamborghini-Murcielago-GTR-Front-Angle-Tilt-1-1024x768.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 http://www.kultabagi.com/wp-content/uploads/karavan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 gecen gun paganinin ogluyla tanistim :) pagani yazanlar kendisi gecen donem yildiz universitesinde exchange olarak okuyormus bu donem dondu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Ben bundan isterdim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 sanırım bu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 matama said: gecen gun paganinin ogluyla tanistim :) pagani yazanlar kendisi gecen donem yildiz universitesinde exchange olarak okuyormus bu donem dondu :) O_O OHA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 yildiz universitesi ne, bu adamin orda exchange olarak isi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 napae said: Ben bundan isterdim. :/ vaaaay +1 aldın şimdi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Selam, Aslında otomobile para ayırmaktan çok, aracı aldıktan sonra Tuzla F1 pistini açtıracak kadar para kalsın elimde yeter bana. Sonra anlamı kalmayacak o tarz performanslı araçları almanın :P - Oooo otomobilin hayırlı olsun - Saolasın hocam. Nasıl ama yakıyor değil mi? - Harbi haee... bunla kaç bastın hacı? - Hafta sonları yıkıyorum işte. - !? Basmadın mı hiç? - Çift şampuan yapıyorum, sonrasına cila. - !!!!!! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 neden olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mino said: Spider, özel ilgi ister o kesin :) O yüzden sırf aracın fiyatını baz almıyorum. Yurtdışında fiyatı uygun 4. serinin. Türkiye'de uçuk rakamlar isteniyor. Hardtop da gerekir bu araca kış için. Senin sevdiğin kasa Dustin Hoffman'ın "Graduate" da kullandığı mı? Bu ya da bunun bir yenisi arkası keisk olan, gerçi birini diğerine tercih etmek çok zor. Benim gittiğim servise 74 model bi tane geliyo, felaket bişey, sahibinden izin alıp şöför mahalline bindim, gerçek bir egzotik klasik. http://www.alfaclassics.de/tl_files/alfaclassics/fahrzeuge/alfa_spider_2_0_fastback.jpg http://s3.hubimg.com/u/4252718_f520.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 alfa spider aktiftablet said: Mino said: Spider, özel ilgi ister o kesin :) O yüzden sırf aracın fiyatını baz almıyorum. Yurtdışında fiyatı uygun 4. serinin. Türkiye'de uçuk rakamlar isteniyor. Hardtop da gerekir bu araca kış için. Senin sevdiğin kasa Dustin Hoffman'ın "Graduate" da kullandığı mı? Bu ya da bunun bir yenisi arkası keisk olan, gerçi birini diğerine tercih etmek çok zor. Benim gittiğim servise 74 model bi tane geliyo, felaket bişey, sahibinden izin alıp şöför mahalline bindim, gerçek bir egzotik klasik. http://www.alfaclassics.de/tl_files/alfaclassics/fahrzeuge/alfa_spider_2_0_fastback.jpg http://s3.hubimg.com/u/4252718_f520.jpg şaka mısınız abi. loto deniyor burda siz 5-6bin dolarlık araba koymuşsunuz girin ebaye alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Sevmiyorum ben o aşırı gösterişli ve şişirilmiş yeni araçları. Sade ve zarif araçlar daha çok ilgimi çekiyor. Bana göre bir Aston Martin DB7 - One 77 den Eski dörtgöz Lancia Delta, yeni şişirilmiş obez Delta'dan Toyota 2000 GT, Toyota Supra ve Lexus LFA'dan daha güzel. Ama süreceğim araç o Spider olurdu. 4. seri Veloce olsun. Hastasıyım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 herkes araba almis lan, biri de faydali bisey yapmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 patinaj bölümünde ne olacağıdı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Selam, Hayrat oto yıkama kurayım o zaman :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 melaba, eheh bolume bakmamisim. hormetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 alabildigim kadar taksi plakasi alirim, arabaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar