kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bazı kızlar neden kendilerini tatmin etmek için illaki bi insanı kullanmak zorunda kalırlar. yani bu kullanma olayı sadece sevişmek anlamında değil. her anlamda. konuşmak, parasını yemek, takılmak, başka birisine bişi göstermeye çabalamak vs. düşünemedim yine bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Sen ne içtin Gökalpcim? Çünkü kızlar güçsüz. Erkek biçok şeyi gücüyle halledebilirken kızlar taktiksel takılmak zorundalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 benim takıldığım konu güçle alakalı olmayan bişi aslında yani kafa kullanılarak yapılması gereken şeyler senin söylediğine göre kızlar beyinsiz diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Hampacılık kızların mayasında var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ego. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Öyle de diyebiliriz gökalp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 nedankoya yük olucağımıza başkalarına yük olalım diyolardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Abi parazitler niye parazitlik yapıyorsa o yüzden kendileri üretemedikleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Kendine güvensizlik ve doyumsuz ego. Kendilerini çok iyi kandırırlar hem. Aptallıklarından mıdır zeki olduklarından mıdır bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 kermit ergenlinliğini yeniden mi yaşıyorsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 erkekler gücüyle ne hallediyo alla aşkına yaşadığımız çağda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Sadece fiziksel güç değil ki. Psikolojik güç var. Kızlar genelde en ufak sinir bozucu durumda ağlaklık yapar, erkekler öyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ağır işleri yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 gökalp ergenlige mi girdin la sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 hayır lan ahah benim kafamdaki düşüncelerle sizinkiler aynımı diye test yapıyodum değilmiş meğersem siz çok farklı insanlarsınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bu dedigini erkekler de yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 sen erkeklerden bahset o zaman biz kızlardan gitmeyi tercih ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bi arkadaşım vardı (bağyan), bi gün kalabalık bi yerden geçerken hemen koluma girivermişti sonra bırakmıştı. o gün anladım ki kadın çok kötü bişey, hemen dilekçemi verdim gey oldum hayır olmadım şimdi kafana takılan 3. soruya bakıyorum sevgili gökalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 reyz o dedigini kadınlarda erkeklerde yapıyor.kadınlar daha mı cok yapıor ehh yüzdeye vurursak deneyimlerimizi öle gibi gbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 arkadas sadece kadınlarla ilgileniyomus bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 cewvap veriyorum bunun da kızı erkeği yok. kendi kendine yetemeyen erkekler de mevcut. yetiştirilme şekline bakar. ikiğ cins de saks ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bella = herşeyi bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 cevap sorunun içinde gizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 İnsalarda ego diye bir şey var, karakterine da yansıyo, huyuna da yansıyo, suyuna da yansıyor, davranışına da yansıyor, her bi haltına yansıyo. Onu irdele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar