nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 fede said: mi ve mı ayrı dahi anlamındaki de de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 kermit senin için ciddi post attım bu kıyağımı da unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 pascalnouman said: erkek arkadasiyla buluscak diye kız arkadaslarini satan kız var mi bilmiyorum ama kızla buluscam yeaa ne halı sahası/icmesi diyen erkek bir haylidir yalan mı ha yalan mı öyle kızlar var evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 kız erkek geçici. arkadaşlar rulez. şimdi ütü topiğine geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bella = herşeyi bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 lise 1'de arkadaş edindim hala arkadaşız kalıcı gibi lan gerçekten de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Arkadaşlıklar çıkar ilişkisine dayalıdır kızlar da çıkarcıdır erkekler de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 hangisi daha satıcı bilemem ama bu topikte de görüldüğü üzere hangisine yaranılmaz aşikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ekmeğe katıldım erkekler bi kız için satar arkadaşlarını sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bide para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 hatta satis konusunda para>kiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 para icin satan adam varsa cevrenizi gozden gecirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 paranin miktarina gore herkes para icin satar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 HERMAFRODITLER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 selam, ben ütü topiğinden buraya geldim. valla üniye başladık. sınıftaki herkesle samimiyim.ilk başlarda kafamın uyuştuğu adamlarla kurdum arkadaşlığımı 3. sınıfa geldim hala onlarla takılırım. ama bazı kızlar var sınıfta arkadaş grupları 6 ayda bir değişiyor, 6 ayda bir facebooktan birbirlerini evli yapacak kadar birbirini seven insanlar oluyorlar mesela 6 ay sonra bir bakıyosun görüşmüyolar bile artık başka kişilerle görüşüyolar. her kız böyle olmasa da 3-4 grup böyle mesela çok acaipler yahu. erkeklerde bu olmuo pek işte daha düz yaratıklarız kızlar daha sinsi ve içten pazarlıklı hareketlere meilli oluyorlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 selcuk 100 milyar verseler g..sdaşlkjasdlasdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 görüş bildirmesem de yazayım dedim.. mesacım olsun.. belki golden retriever.. ama ölene kadar o da.. ölürseniz çiğner kulaktan bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 İş hayatı okey de sosyal hayatta para için kim kimi satıyor be ne pis heriflersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Kizlar arkadas olarak daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 para icin ben satiyorum mutemadiyen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Kaça satıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 oha para için satılıyomuş konu bambaşka yerlere geldi bi sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 soru eki mi ayrı yazılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 not: Önceki sayfaları okumadım.. Tabii ki de kızlar.. Tamamen yapmacık tavırlar ve kıyasıya rekabet üzerine kurulmuştur arkadaşlık ilişkileri. Fırsat buldukları anda birbirlerinin arkasından konuşurlar. Birbirlerinden nefret ettikleri halde yıllarca dostluk oyunu oynarlar. Ama erkekte anlarsın kim kimi seviyo kim kimden hoşlanmıyo Arkadaşlık ilişkileri kızlarınkinden daha az menfaate dayalı ve daha samimi. Ha karşı cins için grubunu satma olayı tek zayıf noktaları... bir not daha: Soru neydi onu unuttum şimdi, alakasız yazmadım işallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 erkekler daha bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar