toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 pederin ofiste uzun suredir kullanılmayan bir pc var. ne kullanıcı adı ne de sifreyi bilmiyoruz. var mıdır ogrenebilecegimiz bir yol, ya da komple sifreyi kaldırmak gibi bir secenek? eger kısa surecek birsey ise deniyecem kaldırmayı yoksa format atıcam. atmadan once bi sorayım dedim.
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 toggie said: ne kullanıcı adı ne de sifreyi bilmiyoruz.. m fazla.
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 hatırladigim kadariyla bios ta OS user/pw diye bir secenek yok go go format
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 güvenli kipte çalıştır ordan resetle şifreyi falan oluyodu sanırsam belkide yamuluyom
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&biw=1680&bih=935&q=how+to+retrieve+xp+password&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=f7f7597756b37f17 Denemedim ama çok zor yollar degil gibi duruyor birkaçı.
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 guvenli kipte de sifre istemezmi ki sonucta guvenli kip sadece basic uygulamaları aciyor windows pc yi buyuk bir hatadan kurtarınca asıl buyuk hata windows kurmak halbuki
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 http://support.microsoft.com/kb/321305
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 güvenli kipte administrator diye hesap çıkarsa ona girip değiştirebilirsin, şifre istemez o.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 biostan konmadıysa şifre güvenli kipte şifre sormuyo. biostan koyduysada pili çıkartıp beklesin 1 kaç dk
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bios'tan konmadı, windows acıldıgında cıkan sifre bu login icin. bios'tan kurulan sifreyi sanırım daha boot ederken soruyor pc, win ile ilgisi yok. neyse yanıma xp cd'si alıp giderim, halledebilirsem formatsız hemen bitiririm isi.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 dediğim gibi yap o zaman güvenli kipte çalıştırıp resetle değiştir şifreyi oluyo diye hatırlıyorum en son sanırım bi 5 6 sene önce teyzemede olmuştu böyle halletmişti
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 son ayrıldıgım firmadaki butun ruhsat bilgilerinin oldugu pc ye biostan sifre koymustum birkac gun sonra aradilar pc acilmiyor diye voltaj gidip geliyodu anakart yanmistir dedim ok diyip kapatmislardi ahahahaha
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 İçindeki bilgilere bakıcam dersen illa hiç bişey yapamazsan hdd'yi ikincil olarak tanıt başka bi pc'ye.
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 niye format atıyosun ki üstüne kur windowsu ha dosya mosya yoksa önemli formatı çak tabii, yepyeni fresh sistem olsun daha iyi
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 dosya falan yok da bi muhasebe programı var kurulu. onun cd'sini aramak istemiyorum ofiste. ebem fikilir yani. saolun bu arada. muhtemelen bu yontemlerden biri is gorur formata gerek kalmaz.
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Güvenli Kip'te admin çıkması lazım dendiği gibi, oradan müdahale edersin. olmadı google it yani, bir sürü yöntemi var kullanıcı hesabı şifresi kırmanın. lmgtfy yani.
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bastan temiz bir format en guzeli recovery denedim ben birkac sefer iyice sapıttı windows wallpaperim mavi hata ekranıydı bi ara öle soliim
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 linux kur linux üzerinden windowsun şifre dosyasını değiştir. profit. lisede bilg hocamız gösterdiydi de detay unuttum şimdi.
quixef Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Baştan Windows Setup u başlat, ama Sürücüler Yükleniyor aşamasında mı bi yerde yanlış hatırlamıyorsam F11 e basıyorsun ve command prompt çıkıyor, sonra oraya şunu yaz: control userpasswords2 Şifre resetleme ekranı gelecek, orada yap yapacağını. Ama her nedense sapıtıyo biraz makine bu olaydan sonra, onu bunu baştan tanıtman gerekiyo filan.
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Yapman gereken şey basit. Güvenli kipte başlat. Administrator accountu ile giriş yap. Girişi yaptıktan sonra bilgisayarım'a sağ tıkla yönet'e bas. Oradan Kullanıcı ve gruplar sekmesinden, kullanıcılar içinde hangi user'i açacaksan ona sağ tıkla, şifresini yenile. O kadar. Umarım işini görür.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 vay babam vay neler dönmüş format falan. ophcrack bunun live cd olanını indir, yaz, boot et, rahatla. Bunu direkt kullanmadım da düzgün çalışmayacağı gibi bi şüphem yok; adını hatırlayamadığım benzer başka bişey kullanmıştım. Boot edip CLI ile çat diye windows yüklemelerini gösteriyo, seçiyosun, sonra şifresi sıfırlanacak kullanıcı adlarını listeliyodu. Biraz ararsan bulursun, bi sürü var bunlardan.
Öne çıkan mesajlar