Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CPU hızım düşük

yunusemre

Öne çıkan mesajlar

CPU
You Have: Intel(R) Pentium(R) M processor 1.60GHz
CPU Speed
You Have: 597.0 MHz

Buradaki CPU'lar aynı şey değil mi? Yani CPU hızımın 1.6 ghz olması gerekmiyor mu? Laptop kullanıyorum ve şarj aletim bozuldu, şu anda bilgisayar hiç şarjda değil gözüküyor ve sanırım bilgisayar kendini tasarrufa mı alıyor ne yapıyor tam hızıyla çalışmıyor bilgisayar hiç

Baktım, uğraştım ama herhangi bir program vs. bulamadım bunun ayarıyla ilgili, işletim sistemi win xp, war mıdır çözüm?
Sosyal ağlarda paylaş

haha, onu tahmin ediyorum zaten yok mu engellemenin yolu ?

Overclock'la fln mı yapılır ki?

netten araştırdıkça güncelliyim, Speedstep isimli performans ayarlayan program warmış dell laptop'larda onu kapattım, denetim masası performans ayarlarından da her zaman açık'a getirdim ama hala değişiklik yok
Sosyal ağlarda paylaş

biraz daha bakındım da çözümü bulamadım, problemi şimdi daha iyi anlatabilirim sanırım.

Pilim ve şarj aletim problemli, pil şarj olmuyor, şarj aleti şarj etmiyor. (Sanıyorum ki) bu nedenle CPU'nun tamamını kullanamıyorum. Performans ayarlarından en iyi performans ve her zaman açıkı ayarladım ancak değişen bir şey olmadı. Speedstep'i iptal ettim o mu kısıyor diye, onunda sonucunda değişen bir şey olmadı.

Bana kalırsa şu anda bilgisayarımın tam hızla çalışmasının yaratacağı herhangi bir problem yok. ( problem olsa da umurumda değil hurda değeri var zaten bilgisayarın sadece ) Bilgisayarı tam hızla çalıştırma şansım var mı tekrardan? Linux fln için buna yarayan program gördüm ama windows için bulamadım
Sosyal ağlarda paylaş

yauw yine olmuyor yine olmuyor, bu program'da max hızımın 597 Mhz. olduğunu iddia ediyor. Artık bunun bi problem olmadığını tamamen benim cehaletim olduğunu düşünmeye başladım,

Sistem özelliklerinde
Bilgisayar:
İntel Pentium M processor 1.60 GHz 597 MHz, 512 MB RAM yazıyor

o arada 597Mhz işlemcinin hızı mı oluyor? Eğer öyle ise 1.60 GHz nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...