Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 saç köklerine ya da saç dibine zarar verirmi? ara makas kullanırdım hep şimdi dengesiz oldu saçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 tıraş olmak sakallara zarar veriyor mu? acayip düz mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Bildiğim kadarıyla saç kökünün üstünü kaparsan yanlışlıkla saç çıkamayıp içerde uzuyor, etrafı iltihap kaplanıyor içerde uzayınca ameliyatla almaları gerekiyor. Çok sağlıkli bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 abicim düz mantık zarar vermez. ama sonuçta keskin bir şey geliyor köklere yakın seviyede saçları sıyırıyor. saç diblerinde hasara yol acabilir diye düşündüm. o zaman mantıklı değil. kısa birşey yaptırıyım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 zencilerde bişey olmuyor zenciiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 sacla sakal bir dğeil. birinin derisi cok ince öbürününkü kalın. düzgün yapılmazsa hem sac kaybı olur hemde iltihaplanır yara olur. zaten o yüzden usturayla alıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 vote for kaç numara gider bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 nasi bi tipin var bilmeden soylersek yanlis olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 3 numero net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 senko said: nasi bi tipin var bilmeden soylersek yanlis olur tipe kısa saç gitmez sanırsam. alın açık zaten. bide sarışınım. earth kafa değil dikdörtken kafa. anammmm nasıl gök gürlediiiiii çişim geldi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Direk moser edin bitane (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 yok ben sadece düzelsin istom saçlar. moserle 3 e mi vurcam hep. uzun ense bırakırım ben :) bide ara makas yaptırırım. o ara makas işte dengesini bozuo çok zaman geçince kötü oluo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 kazıt ya bişi olmaz usturayla işi bilen biri yaparsa bişicikler olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 kafan kocaman ve burnun da buyukse kazitma otherwise go for it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 soyle biyik ve dovmen yoksa kazitma, yakismaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar