cemss Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 dominant teyze mode on:neyyyyyyseeee.
Senkocamanbirkedisin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 sınıf içinde beraberce çevirin
cemss Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 çevirdim gibi neyse saolun edikliyim de.
Meov Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 cemss said: of ingilizce çeviri yapıyordum kafam çalışmadı bir an şu cümleye yardımcı olur musunuz? Genel olarak ezbere dayalı bir eğitim yerine öğrencilere uygulama ağırlıklı, sınıf içinde tartışmalara açık olan bir eğitim felsefesi benimsemiştir. Instead of teaching with memorization, students are be able to learn by discussing in an open conversation. uykum var düzeltilebilir ya da yenisi yazılabilir izin veriyorum. meh
Meov Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ama ben benimsemedim ondan böyle oldu. edit de bir işe yaramadı senin ivet.
Senkocamanbirkedisin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 http://3.bp.blogspot.com/_gIqFevocV8Y/SpqudP2ugII/AAAAAAAAACs/5lxjjJ0A1nI/s320/bok.jpg
cemss Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 niye editliyosun öylede olurdu sanırım.
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Meov said: cemss said: of ingilizce çeviri yapıyordum kafam çalışmadı bir an şu cümleye yardımcı olur musunuz? Genel olarak ezbere dayalı bir eğitim yerine öğrencilere uygulama ağırlıklı, sınıf içinde tartışmalara açık olan bir eğitim felsefesi benimsemiştir. Instead of teaching with memorization, students are be able to learn by discussing in an open conversation. uykum var düzeltilebilir ya da yenisi yazılabilir izin veriyorum. meh :)
Öne çıkan mesajlar