LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Şimdi son trailer'ı izledimde, kendime gelemedim. Orgasm yaşadım şu videoda yani. Ses sistemi olanlar sesi açsın öyle izlesin. Ses sistemi olmayanlar ses sistemi alsın. http://www.youtube.com/watch?v=Y79dZWILitE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ilk oyunun yaris dinamikleri vasatti, bakalim bununki nasi olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 yarış oyunu değil zaten sdfds Yarış benzeri oyun diyelim Forza ve GT5 varken bu tip oyunlar yarış oyunu sayılmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 nfs serisi artık söndü.ilk zamanları çok iyiydi ama o zamana göre.şuanda aynı şeyi söylemek imkansız.zevksiz oluyor oyunları.GT5 çok overrated.adam akıllı bi yarış oyunu yok yani yakın zamanda.canım çektiği zaman most wanted ve carbon atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 simbin oyun cikarsin artik ya, similasyon yok hakketen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 evet similasyon da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 dirt 2 güzel bence,eglenceli en azından..ama multiplay i yinede yeterince iyi deil..multiplay konusunda yenilikci bi oyun lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 dirt 2 çok iyi aslında ama ne bilim, Yarış oyunu diyince insan pistte 10 tane araç olsun, geçelim, geçilmekten korkalım vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zyprexia Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 yalnız sesler çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 yarış oyunu diyince sokaklarda yapılan "anahtarına" yarışlar daha heyecanlı oluyor.yenilirsen araban gidiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Shift 2'nin iddiası en iyi sürüş hissini sağlamak. Benim istediğimde o. Şu videoda ki in-car kamera olayını başarırlarsa ben deli zevk alırım. Zaten Shift'in araba sesleri en iyi olarak kabul ediliyor, oda bu videoda ki gibi olursa efsane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 dediğin in-car modda farklı bişey göremedim diğer yarış oyunlarına nazaran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 en iyi surus hissi, en iyi surus dinamikleri ile oluyor. hani soyle bi gt5 seviyesine yakin bi yerlere getirebilseler cok muhtesem oyun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 aynen gt5 den sonra dirt 2 oynadım...sürüs hissini tam olarak yasayamadım...yani eksik geliyor insana...ama dirt 2'de mesela daha fazla egleniyorsun...zorluk derecesini yükseltince yarıslar daha zevkli oluyor ama gt'nin verdigi his yok tabi aracı kullanırken hepsini bir arada sunabilen bi oyun lazım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Bilgisayarda simiulasyon arayanlar iRacing ve Live For Speed'e baksınlar. iRacing şu anda gördüğüm en başarılı yarış oyunu. Aylık abonelik ücreti ile çalışıyor. İlk abone olduğunuzda 12$'a 3 ay, ondan sonra aylık 12$. Ayrıca birkaç araç ve pist kullanıyorsunuz. Daha fazla araç (tanesi 12$) ve daha fazla pist (tanesi 15$) unlock etmek için para ödemeniz gerekiyor bir seferlik. Bu açıdan çok kazık bir oyun olsa da simulasyon olarak ve lig sistemi olarak en başarılı yarış oyunudur. Demosu da yok. Menşei Amerika olduğundan bir sürü oval pist olsa da gerçek pistler ve yarış araçları var. Live For Speed ise demosu olan. Fizik motoru olarak sanırım sadece lastik kısmında başarılı. 2 yıl önce çıkması gereken patch hala çıkmadı ama 3 developerdan sadece bir tanesi fizik motorula uğraşıyor. Kısmetse daha da iyi olacak. Araçların çoğu kurgusal. Gerçek araç sayısı az. Bir türlü çıkmayan patch çıkarsa VW Scirocco gelecek. Zaten fizik motorunun yenilenmesine başlanması da bu aracı gerçeğe çok uygun simule etmeye çalışmak yüzünden oldu ve işler uzadıkça uzadı. Her neyse. Oyunun demosu var. Ayrıca içerik olarak her birisi 12£ olmak üzere 3 farklı basamağı var. Henüz 2. versiyonunda, yani tam içerikle oynamak için 24£ ödemeniz gerekiyor. 3.'sü çıktığında 12£ daha olmak üzere 36£ edecek oyunun toplam fiyatı. En azından demosu olduğu için LFS deneyebilirsiniz. Direksiyonunuz yoksa klavyeyle oynamaya pek kasmayın, mouse ile oynamaya alışmaya çalışın. Demo yarışları çok pis ve çirkefmiş ayrıca duyduğuma göre. Banlanma korkusu olmadığı için saçma insanlar çıkıyormuş arada. dirt2 falan da berbat oyun sürüş deneyimi yaşamak peşindeyseniz. Richard Burns Rally hala yapılmış en iyi ralli sim kabul ediliyor. Pek çok insanca. not: konsol bölümünde olduğumu çok geç farkettim ama yine dursun yazı. simulasyon yok gibi laflar üzerine söyleyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bu ne abi basım agrıdı izlerken sırf ses mi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Oha, git mario kart oyna pls. http://www.youtube.com/watch?v=929UZ6Nq-hk Abi muhteşem bence. Şudur olay yani. Uzun zamandır bu tip olmasını istiyordum olayın. Shift 1'i oynamadım ama çok övgü alıyor zaten o. Bu direk çıtayı yükseltecek gibi duruyor. Bunu olayı Underground 3 yaparak falan kullansalar varya... varya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Epic duruyo umarım pratige dökerler de basımdan kalkmayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bayaa bayaa similasyon yapcaz havasina girmisler ama yine arcade-sim tarzi bisi olur. bide yaris oyunlarindan ogrendigim bisi varsa asla developerlarin soyledigi gibi cikmaz bkz en yeni ornek tdu2, oyun guzel ama bize soylenenler bundan cok daha fazlaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Açıkçası TDU2 resmen tam beklediğim gibi çıktı. Yani direk aynı çıktı. Biliyordum çuvallayacakları noktalar olacağını ve videolarda da tatmin etmiyordu zaten. Ama shift öyle değil çok daha technical videolar gösteriyorlar. Ve direk ne hedeflediklerini açıkça belli ediyorlar. Ben şurda gördüğümüz şeylere sahip olacağımızı düşünüyorum, zaten daha fazlasını ummuyorum. Şu post ettiğim 2 video'da olan şeyler olsun, pistte inanılmaz bir motor sesi ile turlayayım bana yeter. Onuda sağlayacakları %100 kesin. Mesela Need For Speed: Most Wanted'ın videolarındanda tatmin olmamıştım ve yine beklediğim gibi çıktı oyun. 1 saat zor dayandım oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=BFe7PRFgUo4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ilk video baya promising gozukuyo. kafa cevirme davasinin olmaması, yani gorus acısı yetersizligi, ve gerçek bi araç cockpitinde bulunma hissini ve kontrol ozgurlugunu tanımamıs olması bu gune kadarki oyunlarda, benim cockpit kamerası kullanmamanın en buyuk sebebiydi. bunu bile oturtsalar yeterince büyük bi adım olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 http://uk.xbox360.ign.com/articles/115/1154509p1.html said: Sure, the car roster has almost doubled (now at 130-odd), as have the tracks (which again feature real driver's circuits such as Bathurst, Monza, Brno, Road America, Spa… you get the idea), but by far the most interesting new inclusion is what Slightly Mad calls the 'helmet cam'. By hooking up the in-car view to a physics system (a traditional fixed alternative is still offered), this new perspective aims to reflect the g-forces at work on the driver. So slight changes in camera position convey a more authentic recreation of what it's like to be at the wheel of a racing car, but the dev team has pushed this element further so that you'll find the camera honing in on the apex as you get to a corner, or shifting the depth of field under braking to keep what's important in focus. It's a delicate mix that's taken Slightly Mad countless iterations to finesse and a move that could have worked out disastrously. But, brilliantly, it works. It's disconcerting at first, true, but a few laps in you find yourself using it instinctively because the camera pans to where you would naturally want to be looking as you're turning in, for instance. The resulting effect is one of the most organic racing experiences on console. Part of the reason the helmet cam is so convincing is due to other factors, of course. Improvements such as volumetric grass, 3D trackside trees, those rubber marbles that accumulate off the racing line (and which in Shift 2 react realistically to cars running through them), authentic physics modelling of safety barriers or even a simple touch like dirt accumulation on cars and smudges on the windscreen may seem like trivial inclusions, but it's the little details that make all the difference when attempting to suck a player into a game world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 bu ayin sonunda cikiyordu demi bu? helmet cam olayi guzel bir yenilik ama hala pek sim olacagini sanmiyorum. simbin ayarinda bisi gelmicek sanirim onumuze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Zaten sim üzerine gitmedikleri belli olmuyor mu? Arcade-sim arası bişey olacağı belli. Yani şu fizik motoru ve helmet-cam olayı ile bir underground 3 falan yapsalar yıkılır ortalık heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar