Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Yahu Bridge District'te bir saklı bir "Mage Chamber" varmış ama ben bulamıyorum. Tam olarak nerde olduğunu bilen arkadaş varsa yazsın bi zahmet. Bir de paldır-küldür giriyo muyuz yoksa bir büyü falan mı yapmamız lazım?[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 OBA ben niye bilmiorum böyle bişi simdi netten 4gb Baldurs u çeksemmi lem millette gaza getirior zaten icq dan :) arklar multi filanmı yapsak ?[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bridge districtte mage chamber?hmm... questin falan detayını yazarsan hatırlarız belki[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 büyü warmıymıs büyü yeni ? [Bu mesaj SolidSnake tarafından 26 Ağustos 2004 17:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Bir quest'in parçası değil. Sadece saklanmış bir yer. @solidsnake ; Yeni büyü var mıymış dediğin ne hoca? Nerden öğrendiğimi soracak olursanız ; http://www.mikesrpgcenter.com/bgate2/weapons/quarterstaffs.html burda "staff of magi" var en altlarda, nerden bulunduğuna bakarsanız "Layene in the hidden mage's chamber in the Bridge District"[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hayır oyunda bütün büyü scrollarını buldugumu sanıyordumda baska bisi kaldımı diye sordum , bu arada bu site manyak güzelmis saol.Burda baktımda bi tek Bigby's Crushing Hand büyüsünü bulmamıştım :D [Bu mesaj SolidSnake tarafından 26 Ağustos 2004 18:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Önemli değil canım ne demek. Şimdi koskoca paticik'ta yok mu burayı bulan adam?[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hmm ya mage chamber şeymi acaba Bridge Districte Lich war bi tane yeraltında gizli orası olabilirmi gitmediysen ?[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Kangaxx'ı diyosun, hayır orası değil. Ayrı bir yer.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright
Molian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya ben hatırlıyorum sanki orayı, kilitli bir kapısı olan evden içinde lich ve garip insanlar bulunan bir yere geçiyordun(bir çeşit portalla sanırım-emin değilim, ritüel gibi birşey yapıyorlardı) yalnız kapıdaki kilidi açman için elinde rogue stone olması gerekiyordu. (bu yer şu anda haritaya bakıp hatırladığım kadarıyla Delosar's Inn'in yanındaki bina).
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 adı "V" ile başlayan bir NPC vardı.Sanırım şehir dışındaki bir yan görevde karşına çıkıyordu.Onu grubuna al.O yada cesedi yanında değilse giremezsin.[signature][hline]''Ya ben bunu yakalarımda dizi biter diye yakalamıyorum. Hem biz bunun filmini de çekeceğiz.'' Kedi Tom
Molian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 eğer Planar Sphere dan bahsediyorsan o slumsda
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Aha BG'de Bigby varmı? Hiç görmedim ben. Birde bazı insanlar oyunda MDK2 Spell diye bir şeyden abhsediyorlar. Bu arada bulan varsa söylesin bende merak ettim. Haa bu arada multi Bg diyorsanız yarama basıyorsunuz. Bi konu açtık 4 sayfaya kadar gitti ama sonuç hüsran. Oynayacak olan gelsin Gamespy'a Selerain lakabına selam çakın :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: GERGE, 26 Ağustos 2004 19:17 tarihinde demiş ki: adı "V" ile başlayan bir NPC vardı.Sanırım şehir dışındaki bir yan görevde karşına çıkıyordu.Onu grubuna al.O yada cesedi yanında değilse giremezsin. Bu Planar Sphere görevi ve o adam Valygar Corthala. Ve ben ondan bahsetmiyorum. Şu rogue stone olayını biraz açar mısın hoca. Garip insanlar falan dediğin neresi? Lich dediğin de Kangaxx değildir inşallah[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ulan özlettiniz oyunu mutlumusunuz şimdi gidip alacam kaç cdlik oyunu töbe töbe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 4 cd'lik oyun Ben 10 milyona aldım 2 aqy önce Bakırköy MAgic'ten :D Eeeee? Yok mu abicim bu olayı bilen?[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ben bir kere daha bitireyim anlatırım sana yanlız bir kaç hafta beklemen lazım heahe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Abi bitirmekle alakası yok ben de bitirdim oyunu defalarca da, bulamıyorum yahu kafayı yiyecem. Bu bir quest değil, yani birisiyle konuşuyosun o sana yerini söylüyo gibi bir durum yok. Gidip bir şekilde bulman lazım, gizlemiş adamlar. Çok harika bir quarter staff çıkıyo ben o quarter staff ın hikayesini okumazsam içim içimi yer.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 tamam işte oyunu bir bitireyim arada onuda hallederiz eskiden avcumun içi gibi bilirdim oraları heh :p o quarter staffı planar spherda öğrencilerine yaptırabiliyorsun ama hepsi ölüyor muhahah >:)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 26 Ağustos 2004 20:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 O quarter staff değil işte. Planar Sphere de Staff of Power yaptırıyosun (ki ben yaptırdım :D) Burdan ise Staff of Magi çıkıyo. İlk sayfadaki linke bak istersen, görürsün farklarını.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hmm uzun süre olmuş oynamayalı ama hakkaten bulmak lazım o staffı hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hmmm valla yıpladım kimse hatıralmıomu oysda çok koaly bridgede da bi evde sanırım haritada deserted house flln diye gösteriodu bi grup sana sormadan hiç bişi demden giribnce saldırıo o gruptan birinin üzerinden rogue stone çıkıo o stone il haritanın batı tarafında bi kapı vardı taverin olralarda gerçi 2 tane tavern var ama bilemiom yani.ara bul koaly çokiçerde sağlam bi savaş var ama dikkat.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 26 Ağustos 2004 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bridge district e git,o karnaxx in oldugu evlerin hizasindaki bir eve girerken cantanda(bag of holding vs olmasin) rogue stone oldugunu kontrol et(su gem jump buyusu diye anlatiyor ya hani infoda),kapiyi ac ve iceri gir,farkli bir yere teleport eder seni :),orasi sanirim dedigin yer,icerde fena buyuculer vardi yanlis hatirlamiyorsam.[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur)
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Çook teşekkürler şimdi hemen eve gidiyorum ve de hallediyorum ,yarın haberiniz olur arkadaşlar :D[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hmm aynen yukarda dediim gibi birdge distte tüm evleri ara işte bitridne bi grupu kesncn ondalrın birinin üstünden bi rogue stone çıkcaj onu al sonra tüm kapuılara bak koaly işte sabır sabır[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
Öne çıkan mesajlar