Esh Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 50 ya$indaki arabanin vergisi baya az olur tahminen. benim aklimda 70 model porsche falan getirtmek vardi da sonra artik ugra$miyim ustalarla diye sifir arabaya dondum. ama belki gunun birinde yaparim o zevkim kalirsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Esh said: 50 ya$indaki arabanin vergisi baya az olur tahminen. benim aklimda 70 model porsche falan getirtmek vardi da sonra artik ugra$miyim ustalarla diye sifir arabaya dondum. ama belki gunun birinde yaparim o zevkim kalirsa. Yeni MTV tasarısı var. Önce karbon emisyonu bazlı bir vergilendirme düşündüler uymadı herhalde sonra araç hacmine ve yaşına bağlı olan şuandaki vergilendirme sisteminin degistirilmesi gündeme aldılar. Belki yaşlı arabalar daha çok vergi verecek. Henüz ortada bir şey yok. Tabi MTV' ye elektrikli araçları dahil etmeye çalışıyorlar bir yandan. 70 Model porsche ler benim için ilahtır. Bence mevcut MTV sistemi oturmadan bir şey getirtmemek lazım. Yoksa astarı yüzünden pahalıya gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 arac uretim degerine gore mtv olsa herkes mutlu olacak da.. i$te .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Esh said: arac uretim degerine gore mtv olsa herkes mutlu olacak da.. i$te .. Ingilteredeki sistem antika sınıfındaki araçların mtv si yok, diger tüm araçlar karbon emisyona göre vergilendirmesi söz konusu. Bence en iyisi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 bizim devletimiz maksimum vergiyi sokmak icin elinden geleni yapiyor zaten. musterih ol o konuda. ingiltereyle ayni fiyatlara geliyo sanirim vw grubu araclari mesela. en azindan golf R ve polo gti ayni neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Esh said: bizim devletimiz maksimum vergiyi sokmak icin elinden geleni yapiyor zaten. musterih ol o konuda. ingiltereyle ayni fiyatlara geliyo sanirim vw grubu araclari mesela. en azindan golf R ve polo gti ayni neredeyse. Türkiye pahalı Ingiltereye kıyasla ama bir Türkiye/Almanya oranı yok elbette. VW Türkiye için özel birşey yapmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Turkiye/almanya ya da ingiltere bilmem de turkiye/amerika arasinda buyuk fark var. Amerikada nerdeyse 3 te 1i arac fiyatlari buraya kiyasla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 amerikayi kari$tirma abi. kalpler kirilmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Esh said: amerikayi kari$tirma abi. kalpler kirilmasin. Kanada da ve Amerika' da 45bin dolara yeni kasa m3 alınıyor hahah :) Kanada' ua fötünün donmasına razıysan gidilir esasında :) ( Amerika yerine Kanada' yı tercih ettigim için Kanada yazdım ) ebay ca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 hava soguk yollar buzlu. istesen de basamassin =P anca 1-2 ay gune$ cikinca =P gerci bu adamlarda otoyollari yerden isitma bile vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Esh said: hava soguk yollar buzlu. istesen de basamassin =P anca 1-2 ay gune$ cikinca =P gerci bu adamlarda otoyollari yerden isitma bile vardir. 72bin tl ye m3 alıosn garajdan çıkarmasanda olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 prozzak said: Esh said: arac uretim degerine gore mtv olsa herkes mutlu olacak da.. i$te .. Ingilteredeki sistem antika sınıfındaki araçların mtv si yok, diger tüm araçlar karbon emisyona göre vergilendirmesi söz konusu. Bence en iyisi bu. elektrikli araçlara napıyolardı onlar ya? tesla fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 karbon emisyonu olmayan bir aracın mtv si de olmaz haliyle Ingilterede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bugun bi scirocco gordum beyaz, jantlari cok guzeldi hosuma gitti, butun dedigim olumsuz yorumlari geri aliyorum =) ama hala mini diyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 jant cok kolay abi. bissuru kral marka var yani, alir degi$tirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 eh yani orasi oyle. ben oldum olasi siyah jant hastasiyimdir ama bugun gordumunki normal gumus celik jantti ama krom da olabilir parliyordu cunku guneste ve baya guzel gozukuyordu 18 de olabilir hatta. iyiydi yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 http://i2.photobucket.com/albums/y38/eastcoastminiz/interlagos.jpg polished interlagos, 18" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 siyah jant bazi arabalari olduruyo resmen ya. boyle sadece lastik varmi$ hissi yaratiyo bende. polished olayini da sevmiyorum, fazla gosteri$li, ama beyaz ve komur rengi yaki$iyor jantta. $u jantlari hep sevmi$imdir mesela, OZ superturismo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bu guzel baya... scirocco da gordugum jant bu degildi 5 kollu bir jantti ama sanirim original vw janti degil adam kendi taktirmis. siyah jant siyah araba siyah camlar kara simsek gibi geziceksin iste =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Selam, Forged alüminyum jant olasun, bir de parlatılsın, benim için uygundur. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Benim aracın renk ve jant kombinasyonu [IMG=http://img28.imageshack.us/img28/9042/minicountryman201152602.jpg][/IMG] Uploaded with ImageShack.us Bendeki jantı esasında hiç begenmiyordum. Beyaz gövde renginde çirkin duruyordu fakat royal grey ile yakıştırıyorum. Zevk meselesi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 mininin beyaz multi spoke jantlarinin otesi hala yok kanimca. piano black jant resmen olduruyor arabayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Esh said: mininin beyaz multi spoke jantlarinin otesi hala yok kanimca. piano black jant resmen olduruyor arabayi. Multi spoke dan kastın turbo fan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ararken bunu da buldum, guzel yaki$mi$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar