Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Is it Love?

Spiegel

Öne çıkan mesajlar

matama said:

onyargi veya degil, hanginiz onunuzden mini cooper gectiginde ulan bunu kullanan herif kim diye dusunuyorsunuz. scirocco mesela tam tersi nedense tam tersi geliyor bana. Ayni sekilde neden volkswagen beetle hanginiz alip surmeyi dusunuyor?

prozzak said:

matama said:

ya mini cooper = kiz arabasi

ben anlamiyorum bu gaz nedir bu araba ustune

Önyargı

Ben Mini kullanıcısıydım. 2.Mini me Kasım' da geçtim. Mini lerin içine bakarım kim kullanıyor diye. Bu da bir merak nihayetinde. Kullanıcı profili analizi belki. Bunu kullanan "herif" kim diye bakmıyorum acıkcası cünkü biliyorumki Mini nin sürücü koltugunda bir erkege rastlama şansım %60 %70.

Kız arabası görüşüne karşı çıkarım ama saygı duyarım. Herkesin düşüncesi farklıdır elbette. Ben şunu merak ediyorum kız arkın veya ilerideki eşin cabrio beetle istese ve alsan bu aracı sürer misin?
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Benim de nazarımda cooper feminen ağırlıklı bir duruşa sahip. Ama bu 4 kapılı modeli için geçerli değil çünkü onları da cenaze arabasının minyatürü olarak görüyorum. Bu fikirler gördüğümde beynimde oluşan düşünce neticede.

Scirocco ise daha maço çizgilerin hakim olduğu bir araç. Bu aracın tasarımında bu hedeflenmiş. Cooper'ın da şirin olması istenmiş, bu gayet ortada olan birşey. Zaten orjinal kasası da oldukça şirindi. Beetle'ın da tasarımında şirin olması isteniyordu.

Maço, şirin, unisex; bu 3 kavramın etrafında dönüyor olaylar. Benim eşim de neden 'Cooper ve Micra isterim' diyor diye merak etmeme gerek yok, hatlar onun hoşuna gidiyor. Eski Polo'yu seviyor ama yenisi hoşuna gitmiyor sert çizgilerden ötürü.

Aracın duruşudnan ötürü alınmayı gerektiren bir durum yok :) Ben de Micra seviyorum çünkü ama Cooper hat olarak beni cezbetmiyor.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

sonucta da ayriyeten herkesin kendi zevki bu araba isi. ben mini cooper severim, oteki scirocco sever. bir de herkesin genel olarak begendigi porsche gt2, mustang gt, ferrari italia gibi araclar da var. bu ayni sen ayseyi begenirsin ben melisi ama ikimiz de adriana limaya hastayiz gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

juke sarhoş kafayla çizim yapmaya çalışırken kalemi kayan bir tasarımcının eseri bence :P

Araca göre sürücü tanımlamak bence de mantıksız. Micra'm olsa şimdi, seve seve kullanırım :) Mini sadece zevkime hitap etmiyor, bayan aracı olduğundan dolayı binememezlik yapmıyorum. Mesela eski mini olsa binerdim, bu yenide bazı ölçülerdeki oranlar bozulmuş gibi; büyüsü kaçmış.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Prozzak daha oncede yazdim, kiz arkadasim alsa bir dakika durmam portakalinida surerim. Ama dedigim gibi benim gozumde ve gordugun gibi buyuk bir kitlenin onunde kiz arabasi diye geciyor.

Bunda alinacak rahatsiz olacak birsey yok, sadece tercih. Ben kendime miniyi yakistiramiyorum, scirocco olur mini olmaz gibi geliyor.

Ama dedigim gibi bu tercih

araban hayirli olsun
prozzak said:

matama said:

onyargi veya degil, hanginiz onunuzden mini cooper gectiginde ulan bunu kullanan herif kim diye dusunuyorsunuz. scirocco mesela tam tersi nedense tam tersi geliyor bana. Ayni sekilde neden volkswagen beetle hanginiz alip surmeyi dusunuyor?

prozzak said:

matama said:

Önyargı

Ben Mini kullanıcısıydım. 2.Mini me Kasım' da geçtim. Mini lerin içine bakarım kim kullanıyor diye. Bu da bir merak nihayetinde. Kullanıcı profili analizi belki. Bunu kullanan "herif" kim diye bakmıyorum acıkcası cünkü biliyorumki Mini nin sürücü koltugunda bir erkege rastlama şansım %60 %70.

Kız arabası görüşüne karşı çıkarım ama saygı duyarım. Herkesin düşüncesi farklıdır elbette. Ben şunu merak ediyorum kız arkın veya ilerideki eşin cabrio beetle istese ve alsan bu aracı sürer misin?
Sosyal ağlarda paylaş

yanlis bilmiyorsam amerikada mini nin mustangten pahali olmasi sanirim memleketin aci tarafi :)

Spiegel said:

sonucta da ayriyeten herkesin kendi zevki bu araba isi. ben mini cooper severim, oteki scirocco sever. bir de herkesin genel olarak begendigi porsche gt2, mustang gt, ferrari italia gibi araclar da var. bu ayni sen ayseyi begenirsin ben melisi ama ikimiz de adriana limaya hastayiz gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

assa yukari ayni fiyattalar tabi s jcw den bahsediyorsak. bir de mustangin de atbi donanim olarak assa yukari ayni modelini goz onune alirsak. tabi tr fiyatina gore mustang amerikada cok ucuz ama gene 25 35 bin dollar arasinda var 0i. mininin de s leri 30 35 bin dollar arasinda yanilmiyosam.
Sosyal ağlarda paylaş

Eyw sagol.

matama said:

Prozzak daha oncede yazdim, kiz arkadasim alsa bir dakika durmam portakalinida surerim. Ama dedigim gibi benim gozumde ve gordugun gibi buyuk bir kitlenin onunde kiz arabasi diye geciyor.

Bunda alinacak rahatsiz olacak birsey yok, sadece tercih. Ben kendime miniyi yakistiramiyorum, scirocco olur mini olmaz gibi geliyor.

Ama dedigim gibi bu tercih

araban hayirli olsun
prozzak said:

matama said:

prozzak said:

matama said:

Önyargı

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...