Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Is it Love?

Spiegel

Öne çıkan mesajlar

matama said:

daha yeni girdim simdi gordum :)
ben cevap versem mesela desem arkadas okuzun tekidir diye bu ayar mi oluyor?

hakaret i ayara cektiyse, onur(agememnon) buraya zor gelir, kedi uzanamadigi cigere falan diyip ayni seviyeyemi dusiyim ben. Kaldiki ben synt ide severim yani neden boyle birsey yazmis anlamadim.

kingpin said:

haha matama 2. sayfada sağlam ayar almış :D
ne hırsı ne kazanması ne siniri allah askına matama :)
rage gormemissin sen.

ayrıca seviyesizlik, hakaret falan nerden cıktı?

mini cooper kız arabasıdır bi görüştür bir yorumdur, senin dile getirdigin.
bu cooper kullananlara kızsın sen demek mi? veya sen bunu mu demek istedin?
sanmıyorum.
demeki ki ferrari gorgusuz arabasıdır demek de aynı contexttedir.
ben sana gorgusuz dedigim veya bu imayı yaptıgım bi mesaj goremiyorum.
turkiye ve istanbulun ozellikle trafik, yol kalitesi, pist yoksunlugu ve trafik regulasyonlarından haberdarız. ferrari denilen aracın tabiri caizse hakkını vererek kullanılma yuzdesi nedir sahipleri tarafından?
cok dusuk oldugunu inkar etmez kimse herhalde.

haliyle bu sehirde ferrari alan insanlar da kullanmaktan ziyade ferrari sahibi oldugunu gostermek ve kullanamayacagı hatta zaten kullanmayacagı bir alete sırf sekli fiyat imajı prestiji icin yiginla para vermis oluyo.
yani bosuna ona bakmak bile guzel falan demeyiz herhalde gercekci olalım.
bu da aracı alıp tubi egzoz takıp bebekte etilerde 100 metre gazlayıp sonra şamdana luccaya valeye bırakıp kapı onune cektirmekten ileri gecmiyo cogu kullanıcı.
senin aracın veya kullanma tarzın hakkında hiç bi fikrim yok, sana yonelttigim, tekrar soyluyorum, bi itham da yok.
ben aracın genel kullanıcı kitlesinden gelen imajından bahsediyorum.

her nası sen cooperları kızlara layık goruyosan.

rica edicem trolololo rage falan demeyin, açık ve yanlıs anlasılıcak nokta bırakmadan derinlemesine fikir aciklamak dogal bi durum.
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin said:

barnacle said:

tasarımcısı bile kız arabası olsun diye yapmış hala tartışıyosunuz.

nerden biliyorsun hacı birebir konuştun mu tarasımcıyla ? ahaha

bu kafayla bacaksak hb arabaların çoğu kız arabası o zaman :) valla param olursa alırım mini bir dakka düşünmem elalem ne düşünüyor diye.

son olarak gayet öyle arkadaşlarım var ki mini cooper kullanan kız arabası düşünceniz değişebilir fdgfd.

adamın açıklaması vardı abi. discoveryde izlemiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

synt arabayi hakkini vererek her kullandiginda ertesi gun kendini serviste buluyorsun

yeni 458 ole degil ama bakalim gorecegiz

synthesizer said:

matama said:

daha yeni girdim simdi gordum :)
ben cevap versem mesela desem arkadas okuzun tekidir diye bu ayar mi oluyor?

hakaret i ayara cektiyse, onur(agememnon) buraya zor gelir, kedi uzanamadigi cigere falan diyip ayni seviyeyemi dusiyim ben. Kaldiki ben synt ide severim yani neden boyle birsey yazmis anlamadim.

kingpin said:

haha matama 2. sayfada sağlam ayar almış :D
ne hırsı ne kazanması ne siniri allah askına matama :)
rage gormemissin sen.

ayrıca seviyesizlik, hakaret falan nerden cıktı?

mini cooper kız arabasıdır bi görüştür bir yorumdur, senin dile getirdigin.
bu cooper kullananlara kızsın sen demek mi? veya sen bunu mu demek istedin?
sanmıyorum.
demeki ki ferrari gorgusuz arabasıdır demek de aynı contexttedir.
ben sana gorgusuz dedigim veya bu imayı yaptıgım bi mesaj goremiyorum.
turkiye ve istanbulun ozellikle trafik, yol kalitesi, pist yoksunlugu ve trafik regulasyonlarından haberdarız. ferrari denilen aracın tabiri caizse hakkını vererek kullanılma yuzdesi nedir sahipleri tarafından?
cok dusuk oldugunu inkar etmez kimse herhalde.

haliyle bu sehirde ferrari alan insanlar da kullanmaktan ziyade ferrari sahibi oldugunu gostermek ve kullanamayacagı hatta zaten kullanmayacagı bir alete sırf sekli fiyat imajı prestiji icin yiginla para vermis oluyo.
yani bosuna ona bakmak bile guzel falan demeyiz herhalde gercekci olalım.
bu da aracı alıp tubi egzoz takıp bebekte etilerde 100 metre gazlayıp sonra şamdana luccaya valeye bırakıp kapı onune cektirmekten ileri gecmiyo cogu kullanıcı.
senin aracın veya kullanma tarzın hakkında hiç bi fikrim yok, sana yonelttigim, tekrar soyluyorum, bi itham da yok.
ben aracın genel kullanıcı kitlesinden gelen imajından bahsediyorum.

her nası sen cooperları kızlara layık goruyosan.

rica edicem trolololo rage falan demeyin, açık ve yanlıs anlasılıcak nokta bırakmadan derinlemesine fikir aciklamak dogal bi durum.
Sosyal ağlarda paylaş

Pasta said:

Spiegel said:

maskulen bir araba ornegi alalim o zman?

mesela mustang di mi? ama artik bence 2011 yilinda bu kaliplar gecersiz eskiye gore.

tr de mustang almak köylünün bayrak taşıyanı olmak demek.

tr den bahsetmedim ben maskulen araba olarak soyledim. mustang sonucta cok sert cizgilere sahip maskulen bir arac. hatta cogu diger aractan daha maskulen ama biraz yuvarladilar onu da son rotuslarla.
Sosyal ağlarda paylaş

Spiegel said:

maskulen bir araba ornegi alalim o zman?

mesela mustang di mi? ama artik bence 2011 yilinda bu kaliplar gecersiz eskiye gore.

bi çırpıda sayabileceğin 10 araba markasının spor segmentindeki tüm arabaları örnek olarak alabilirsin maskulen bir araba örneği olarak.
oldu mu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...