Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Is it Love?

Spiegel

Öne çıkan mesajlar

Spiegel said:

frenler nasil bu arada bu araclar karsilastirildiginda. bu ayki bi oto dergisinde adini unuttum simdi; mini cooper s ile seat ibiza cuprayi karsilastiriyorlardi ve fren olarak mini biraz daha ondeydi, tabi hizlanmada da cupra daha iyiydi.

Okudum. Mini nin frenlemesi oldukça başarılıdır yalnız benden uyarması yoldaki tümseklerin hepsini hissedeceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

Spiegel said:

frenler nasil bu arada bu araclar karsilastirildiginda. bu ayki bi oto dergisinde adini unuttum simdi; mini cooper s ile seat ibiza cuprayi karsilastiriyorlardi ve fren olarak mini biraz daha ondeydi, tabi hizlanmada da cupra daha iyiydi.

duz cupra mi, cupra R mi? bi de cupra icin 2bin liraya ozel seat yari$ frenleri vardi, standart mi yoksa onla mi yapmi$lar testleri?
Sosyal ağlarda paylaş

Coskun-Sabah said:

Spiegel said:

duz cupra mi, cupra R mi? bi de cupra icin 2bin liraya ozel seat yari$ frenleri vardi, standart mi yoksa onla mi yapmi$lar testleri?

tam bilmiyorum aksam eve gidince dergiye goz atmam gerek tekrardan ama duz cupra yanilmiyorsam.
Sosyal ağlarda paylaş

synthesizer said:

Spiegel said:

cok fazla dugme de goruntu kirliligi yapar bence ortasini tutturmasi gerek bir otomobil ureticisinin ve malzeme kalitesi de cok onemli tabi.
abi nası bi celikidesin?
roccoda tus yok diyosun, tus tabi cok olmamalı sora diyosun.

ikisinin arasi olmali dedim iste =)

yani ne cok boyle uzay ussu gibi olucak ne de 3 tane dugmeyle sinirli kalicak. zaten dengeyi tutturan tasarimlar ilgi cekiyor daha cok, bir de en onemlisi malzeme kalitesi kullanilan.
Sosyal ağlarda paylaş

Spiegel said:

synthesizer said:

Spiegel said:

cok fazla dugme de goruntu kirliligi yapar bence ortasini tutturmasi gerek bir otomobil ureticisinin ve malzeme kalitesi de cok onemli tabi.
abi nası bi celikidesin?

yani ne cok boyle uzay ussu gibi olucak ne de 3 tane dugmeyle sinirli kalicak. zaten dengeyi tutturan tasarimlar ilgi cekiyor daha cok, bir de en onemlisi malzeme kalitesi kullanilan.

Hasbin.. senn oldugunu bilsem bu kadar cevap yazmazdım. Ulan alacaksan al burayı da meşgul etme. Sen bence üreticiye danış kaç düğme istiyorsan sana uygun bşiler çıkarsınlar yoksa sen beni çağır ben duğmeleri demonte ederim senn için
Sosyal ağlarda paylaş

prozzak said:

Spiegel said:

synthesizer said:

Spiegel said:

abi nası bi celikidesin?

Hasbin.. senn oldugunu bilsem bu kadar cevap yazmazdım. Ulan alacaksan al burayı da meşgul etme. Sen bence üreticiye danış kaç düğme istiyorsan sana uygun bşiler çıkarsınlar yoksa sen beni çağır ben duğmeleri demonte ederim senn için

haha ugrasmazdim diyor bilseydim =)

valla keske istege gore konsol yapsa ureticiler, yapiyorlardir gerci de baya tuzlu olur =)
Sosyal ağlarda paylaş

Spiegel said:

prozzak said:

Spiegel said:

synthesizer said:

Spiegel said:

abi nası bi celikidesin?

haha ugrasmazdim diyor bilseydim =)

valla keske istege gore konsol yapsa ureticiler, yapiyorlardir gerci de baya tuzlu olur =)

Mini yi yalnız 2 elinle tutman lazım direksiyonu haberin olsun. sen en son virajlarda saat 6 yönünde direksiyon tutuyordun diye hatırlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Ben düğmeleri severim. Mesela her kapı için merkezi kilit düğmesi ayrı olsa, bagajınki falan ayrı ayrı.

-Hanım not et...
-....
"çıt"
-Sol arka kapı tamam.
"çıt"
-Sağ arka kapı tamam.
"çıt"
-Sol ön kapı tamam.
"çıt"
-Sağ ön kapı tamam.

Hatta START ENGINE düğmesinin üstünde kurşun mühür ile sabitlenmiş anahtarla açılabilen bir şeffaf kapak olmalı.

PS3 oynar gibi otomobil sürülmesine karşıyım. Üreticilerin Boeing ve Airbus'dan feyz almaları gerekli bence. Ekran ise onlar da kullanıyor fazla fazla :P

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...