prozzak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Spiegel said: frenler nasil bu arada bu araclar karsilastirildiginda. bu ayki bi oto dergisinde adini unuttum simdi; mini cooper s ile seat ibiza cuprayi karsilastiriyorlardi ve fren olarak mini biraz daha ondeydi, tabi hizlanmada da cupra daha iyiydi. Okudum. Mini nin frenlemesi oldukça başarılıdır yalnız benden uyarması yoldaki tümseklerin hepsini hissedeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 evet o konuda ben de okudum, baya sertmis butun yolu hissediyorsun diyorlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Selam, Saab'ı unutmamak gerek düğme konusunda. Ben her fonksiyon için ayrı düğme konulmasını seviyorum. Menülere girmek bana göre değil. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 cok fazla dugme de goruntu kirliligi yapar bence ortasini tutturmasi gerek bir otomobil ureticisinin ve malzeme kalitesi de cok onemli tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Spiegel said: frenler nasil bu arada bu araclar karsilastirildiginda. bu ayki bi oto dergisinde adini unuttum simdi; mini cooper s ile seat ibiza cuprayi karsilastiriyorlardi ve fren olarak mini biraz daha ondeydi, tabi hizlanmada da cupra daha iyiydi. duz cupra mi, cupra R mi? bi de cupra icin 2bin liraya ozel seat yari$ frenleri vardi, standart mi yoksa onla mi yapmi$lar testleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Spiegel said: cok fazla dugme de goruntu kirliligi yapar bence ortasini tutturmasi gerek bir otomobil ureticisinin ve malzeme kalitesi de cok onemli tabi.abi nası bi celikidesin? roccoda tus yok diyosun, tus tabi cok olmamalı sora diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Yenerk85 said: astraların beygirleri öyle 140 180 görünüyor ama 0-100leri komik. hakkaten ya. ama 2012 de bit astra gtc geliyor ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Coskun-Sabah said: Spiegel said: frenler nasil bu arada bu araclar karsilastirildiginda. bu ayki bi oto dergisinde adini unuttum simdi; mini cooper s ile seat ibiza cuprayi karsilastiriyorlardi ve fren olarak mini biraz daha ondeydi, tabi hizlanmada da cupra daha iyiydi. duz cupra mi, cupra R mi? bi de cupra icin 2bin liraya ozel seat yari$ frenleri vardi, standart mi yoksa onla mi yapmi$lar testleri? tam bilmiyorum aksam eve gidince dergiye goz atmam gerek tekrardan ama duz cupra yanilmiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 synthesizer said: Spiegel said: cok fazla dugme de goruntu kirliligi yapar bence ortasini tutturmasi gerek bir otomobil ureticisinin ve malzeme kalitesi de cok onemli tabi.abi nası bi celikidesin? roccoda tus yok diyosun, tus tabi cok olmamalı sora diyosun. ikisinin arasi olmali dedim iste =) yani ne cok boyle uzay ussu gibi olucak ne de 3 tane dugmeyle sinirli kalicak. zaten dengeyi tutturan tasarimlar ilgi cekiyor daha cok, bir de en onemlisi malzeme kalitesi kullanilan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Spiegel said: synthesizer said: Spiegel said: cok fazla dugme de goruntu kirliligi yapar bence ortasini tutturmasi gerek bir otomobil ureticisinin ve malzeme kalitesi de cok onemli tabi.abi nası bi celikidesin? roccoda tus yok diyosun, tus tabi cok olmamalı sora diyosun. ikisinin arasi olmali dedim iste =) yani ne cok boyle uzay ussu gibi olucak ne de 3 tane dugmeyle sinirli kalicak. zaten dengeyi tutturan tasarimlar ilgi cekiyor daha cok, bir de en onemlisi malzeme kalitesi kullanilan. Hasbin.. senn oldugunu bilsem bu kadar cevap yazmazdım. Ulan alacaksan al burayı da meşgul etme. Sen bence üreticiye danış kaç düğme istiyorsan sana uygun bşiler çıkarsınlar yoksa sen beni çağır ben duğmeleri demonte ederim senn için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 abi tu$ olayi bitti zaten her$ey touchscreende halloluyor. telefon desen bluetooth add onu , navigasyon desen extra modulu falan her $eyi takiyosun. Bana sorsan otomatik klimayi bile touchscreenden cali$tirmayi yegelerim. ya da voice controlle. s80 in 80 tu$lu konsolu ruyalarima giriyor bazen, terleyerek uyaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 prozzak said: Spiegel said: synthesizer said: Spiegel said: cok fazla dugme de goruntu kirliligi yapar bence ortasini tutturmasi gerek bir otomobil ureticisinin ve malzeme kalitesi de cok onemli tabi.abi nası bi celikidesin? roccoda tus yok diyosun, tus tabi cok olmamalı sora diyosun. ikisinin arasi olmali dedim iste =) yani ne cok boyle uzay ussu gibi olucak ne de 3 tane dugmeyle sinirli kalicak. zaten dengeyi tutturan tasarimlar ilgi cekiyor daha cok, bir de en onemlisi malzeme kalitesi kullanilan. Hasbin.. senn oldugunu bilsem bu kadar cevap yazmazdım. Ulan alacaksan al burayı da meşgul etme. Sen bence üreticiye danış kaç düğme istiyorsan sana uygun bşiler çıkarsınlar yoksa sen beni çağır ben duğmeleri demonte ederim senn için haha ugrasmazdim diyor bilseydim =) valla keske istege gore konsol yapsa ureticiler, yapiyorlardir gerci de baya tuzlu olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Küçükken uzaktan kumandalı kepçe falan isterdim çok düğmesi var diye aklıma o geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Spiegel said: prozzak said: Spiegel said: synthesizer said: Spiegel said: cok fazla dugme de goruntu kirliligi yapar bence ortasini tutturmasi gerek bir otomobil ureticisinin ve malzeme kalitesi de cok onemli tabi.abi nası bi celikidesin? roccoda tus yok diyosun, tus tabi cok olmamalı sora diyosun. ikisinin arasi olmali dedim iste =) yani ne cok boyle uzay ussu gibi olucak ne de 3 tane dugmeyle sinirli kalicak. zaten dengeyi tutturan tasarimlar ilgi cekiyor daha cok, bir de en onemlisi malzeme kalitesi kullanilan. Hasbin.. senn oldugunu bilsem bu kadar cevap yazmazdım. Ulan alacaksan al burayı da meşgul etme. Sen bence üreticiye danış kaç düğme istiyorsan sana uygun bşiler çıkarsınlar yoksa sen beni çağır ben duğmeleri demonte ederim senn için haha ugrasmazdim diyor bilseydim =) valla keske istege gore konsol yapsa ureticiler, yapiyorlardir gerci de baya tuzlu olur =) Mini yi yalnız 2 elinle tutman lazım direksiyonu haberin olsun. sen en son virajlarda saat 6 yönünde direksiyon tutuyordun diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 haha hala araba yapiyorum oyle. eski aliskanliklar. kacar elden direksiyon ama yapicak bisi yok, zamanla alisiriz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Spiegel said: haha hala araba yapiyorum oyle. eski aliskanliklar. kacar elden direksiyon ama yapicak bisi yok, zamanla alisiriz =) senn mini şimdiden pert anlaşıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Selam, Ben düğmeleri severim. Mesela her kapı için merkezi kilit düğmesi ayrı olsa, bagajınki falan ayrı ayrı. -Hanım not et... -.... "çıt" -Sol arka kapı tamam. "çıt" -Sağ arka kapı tamam. "çıt" -Sol ön kapı tamam. "çıt" -Sağ ön kapı tamam. Hatta START ENGINE düğmesinin üstünde kurşun mühür ile sabitlenmiş anahtarla açılabilen bir şeffaf kapak olmalı. PS3 oynar gibi otomobil sürülmesine karşıyım. Üreticilerin Boeing ve Airbus'dan feyz almaları gerekli bence. Ekran ise onlar da kullanıyor fazla fazla :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 spiegel ne dugmesi istiyosun hoca. camların bile konsoldan kontrol edilmesi yeterince gereksiz tus sayılır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bence konsolda orta karar diyebilecegimiz miktarda dugme olmasi sart, sonucta insan araci kullanirken biseylerle oynamak istiyor. dumduz arac kullanmak cok sikici bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 manuel alıp vitesle oynayabilirsin. onun dısında direksyon var tabi oynayacak. efendime söyliyim, hem kaza da yapmamış olursun. kusura bakma ama biraz cehalete donusuyo yorumların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ya anlatamadim ben derdimi sikisik trafikte aracta takilirken o dugmeler ugrastirabiliyor adami bos bos oturmaktansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 kaç kere oynicaksın tusla? ki minide olup baska aracta olmayan fonksyon ne olabilir. bi oturup dusundun mu. trafikte sıkılıp camları mı acıp kapatıcaksın? klimayı içeri dışarı mi ceviriceksin? sıcaklıgını asagi yukarı mi oynicaksın. radyonun kanalını degismekten baska napıcaksın. gercekci ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Spiegel said: ya anlatamadim ben derdimi sikisik trafikte aracta takilirken o dugmeler ugrastirabiliyor adami bos bos oturmaktansa. adamin fantazisiymi$ beyler. ustune gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 cok abarttin sen de =) ben alti ustu biraz tus olsa guzel olur dedim. surekli tuslarla oynamicam tabi deli gibi. ayrica direk miniden bahsetmedim orda x marka otomobil farketmez. roccoya laf attik diye sinirlendin galiba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 cok sinirlendim. o diilde ne istedigini tam dusunmedigini sanıyorum. ondan kendin icin bi karar vermeni istedim. tus olsun diyosun, napıcaksın diyince oynicam diyosuni, neyiyle oynican diyince, oynamicam tus olsun diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar