enderc Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ocak ayında doğumgünü hediyesi olarak geldi yurtdışından ama fazla kullanmadım açıkcası, işime de pek yaramıyor o yüzden. Çok temiz durumda zaten çok da az kullandım. Kutusu vs herşeyi duruyor. 1030TL düşünüyorum. [email protected] veya 05356833702 den ulaşabilirsiniz. Not: Cihaz kayıtlı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 kayıtsız oldugunda noluyor peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Dh den ve ya çeşitli yerlerden 20 tlye kayıt yapan birini bulup, Operatörünün bir bayiisine gidip kaydettiriyorsun. Aynen GSM gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 niye kayit ettirmek gerekiyorki? ipad i cep telefonu gibi kullanmak ? aman yarappi düşünemiyorum sdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Sıfırını bugün kadıköy yazıcıoğlunda 1099 TL'ye gördüm, almak isteyenlerin bilgisi olsun. edit: 3G olanı değildi benim gördüğüm, özür dilerim o yüzden. fiyat güzel bence 3G'li olan için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 3G + Wifi mi 1099 lira? Bayaa ucuzlamış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Dark_Soul said: niye kayit ettirmek gerekiyorki? ipad i cep telefonu gibi kullanmak ? aman yarappi düşünemiyorum sdsadCep telefonu değil de, 3G ile internete girmek için hat takıyorsun, masaya koyup görüntülü falan da konuşuyorsun. @roket: editledim zaten, dikkat etmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Holy said: Sıfırını bugün kadıköy yazıcıoğlunda 1099 TL'ye gördüm, almak isteyenlerin bilgisi olsun. edit: 3G olanı değildi benim gördüğüm, özür dilerim o yüzden. fiyat güzel bence 3G'li olan için. trollemişsin ama sonra yakışmaz bana deyip üstünü karalamışsın resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Niye trollliym ki? Her konuda aynı bilgilendirmeyi yapmaya çalışıyorum bilgim olduğu sürece. Sonra da hata yaptığım görülsün diye üstünü çizdim. Direkt silebilirdim de postu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 dalga geçiyordum içine ettin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Pazar alanı dalga geçme yeri değil. Sonra adamlar sinirleniyo, kabak bizim başımıza patlıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Usta bi de iPad'de kamera yok, görüntülü konuşma olayı yok yani. Yanılmasın millet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Rotweiler said: Dh den ve ya çeşitli yerlerden 20 tlye kayıt yapan birini bulup, Operatörünün bir bayiisine gidip kaydettiriyorsun. Aynen GSM gibi. 20 lira degil de 100 liraya buluyosun. hac donemleri 70 e falan iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 "roket adam" said: Usta bi de iPad'de kamera yok, görüntülü konuşma olayı yok yani. Yanılmasın millet :) abi gürültülü konuşma okudum ilk yaaa ahaha asdasdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 dün sifirini + orjinal case 1000tlye aldım, kayıtlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Yenerk85 said: dün sifirini + orjinal case 1000tlye aldım, kayıtlı Nerden aldin hacim ? Satilan bir yer mi var yoksa el altindan falan mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar