Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sivilce :(

Flassh

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Drall said:

burun çevresi ve göz çevresindeki sivilceyi sıkmayın, kirli kan önce beyne çıkıyo sonra kalbe iniyo o bölgede, o yüzden akıttığınız iltihap beyne sıçrayabilir, menenjit bile yapabilir bırak kanseri vesaireyi. aman diyim.

Doğru mu bu, tıpçı biri doğrulasın. Böyle fantezi mi olur.
Mesaj tarihi:
Drall said:

burun çevresi ve göz çevresindeki sivilceyi sıkmayın, kirli kan önce beyne çıkıyo sonra kalbe iniyo o bölgede, o yüzden akıttığınız iltihap beyne sıçrayabilir, menenjit bile yapabilir bırak kanseri vesaireyi. aman diyim.
çüş
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Drall said:

Doğru mu bu, tıpçı biri doğrulasın. Böyle fantezi mi olur.

yanılmıyorsam adam tıpçı fds
Mesaj tarihi:
kükürtlü sabun,kimse önermemiş ama yazım,köpüğünü sivilcenin üstüne sürüp 5 dk bekletiyorsun anında kurutuyor da şöyle bir sıkıntısı var, aşırı kullanımda cildi kurutuyor neyse en ucuz yöntem budur lisedeyken kullanıyordum.
Mesaj tarihi:
güzelcene yıka bişi sürme üstünede. fondoten falan iyicene o bölgede içine eder derinin. hava alsın, kuru tut sivilceyi yıka sürekli, iltihap falan kapmasın yoksa 5 sene arkadaş olursun izle.
Mesaj tarihi:
:/ hava almasını engelliyor fondotenler. sık sık yıkarsan yüzünü sivilce çıkma oranı azalır. eğer akciğerden kaynaklanmıyan sivilcelerse tabi.

http://www.beautyadvices.it/blog/wp-content/uploads/2011/01/LaRochePosay-Effaclar-Detergente.jpg
şu güzel bir ürün bende zamanında mayın tarlası gibi sivilce vardı. sakat bi hap kullandım düzeldi ama aklım olsaydı kullanmazdım büyük ihtimal hormonları bozdu hap. ama bu jeli gözüne falan kaçırma kullanırsan dermatolojik bunlar. 30 küsür falandı sanırsam tam emin değilim.
  • Yeni Oluştur...