pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bizim neyimiz eksik diyince araplardaki ayaklanmalara gonderme var sanmistim peh bos islermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Bir eksiğimiz yok, küfürü serbest bıraksan ne cevherler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 http://dl.dropbox.com/u/17418396/2z7h5jq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 çok iyi yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Her postta anasina bacisina küfür yemeye merakli ne kadar adam varmis burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 farklı farklı oluşumlar yahu ne alaka inci falan.alım vaktini bekler üye olur onlardan biri olursun istersen.ama hani bişey yapalım diye bir beyin fırtınası ortamı yaratmak gereksiz=) kendince bi tadı var buranın elleşmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 burda da komikli şeyler çıkıyo. şuna 2 saat gülmüştüm mesela dota mota bilmememe rağmen http://www.youtube.com/watch?v=dQhJ0m7Guv8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 yeri geliyo incide de yazıyorum fakat şöyle bi durum var inciyle patiyi kıyaslamak mümkün değil ve çok saçma geliyor bana paticiğin bi prestiji var sonuçta ben nerdeyse 6 7 yıldır burada zaman geçiriyorum çok yazmazdım eskiden de şimdi de burası bu kadar yıldır hiç çizgisinden çıkmadıysa bu bence cidden gurur duyulucak bişey. inciye neden giriyosunuz diye sorarsanız adamlar çok yaratıcı geliyo abi sadece başka bi nedeni yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar