nedanko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Linux tabanli araba ici bilgisayar yapmislar. http://shop.vic-ltd.com/navisurfer-ii-ubu3g-double-din-car-pc-with-hsdpa-modem-broadband-tv-radio-gps-with-software-maps-p-12025.html?language=en 3g bagliyon hersey var, tabii linux tabanli olmasi sinirsiz bi yaraticilik katiyor isin icine, her sey mumkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 kazalar artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 4G konsollar da var, ama niye diye soruyor insan. her kusu sevdik bi leylek kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ne kaza yapilir bunla feysbuk, twitter iletilerini tahmin edebiliyorum simdiden. -vuuu 2 kamyonu solluy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Selam, ITX ile amatör olarak yapanlar var. Açıkcası benim aracın orta kol dayama boşluğu da beni arasıra düşündürüyor :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 iPad takan bi video vardı, dashboard a ipad takmış adam kocaman. Bi de BMW'nin ConnectedDrive diye bi olayı var, TR de yok sanırım ama Almanya'da opsiyonel olarak sürekli internete bağlı, browser'li bir ana ekran sunuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Çalınır ilk gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 oemlerin bazilarinda browser 3g falan var da, gerek var mi tarti$ilir. al bi smartphone 4 inclik, guzel de bir arac kiti. gayet yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Selam, Araca monte pahalı elektroniklerin sorun çıkartacağını düşünüyorum. En azından gecenin bir vakti sigortacımızı aramamızı gerektirebilir :P Camdaki vantuz izini görüp de camı kıran ve içerde navigasyon cihazı arayan tiplerin olduğu bir memleketteyiz :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 al ipad keyfine bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar