nedanko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Linux tabanli araba ici bilgisayar yapmislar. http://shop.vic-ltd.com/navisurfer-ii-ubu3g-double-din-car-pc-with-hsdpa-modem-broadband-tv-radio-gps-with-software-maps-p-12025.html?language=en 3g bagliyon hersey var, tabii linux tabanli olmasi sinirsiz bi yaraticilik katiyor isin icine, her sey mumkun.
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 4G konsollar da var, ama niye diye soruyor insan. her kusu sevdik bi leylek kaldi.
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ne kaza yapilir bunla feysbuk, twitter iletilerini tahmin edebiliyorum simdiden. -vuuu 2 kamyonu solluy
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Selam, ITX ile amatör olarak yapanlar var. Açıkcası benim aracın orta kol dayama boşluğu da beni arasıra düşündürüyor :P Saygılar.
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 iPad takan bi video vardı, dashboard a ipad takmış adam kocaman. Bi de BMW'nin ConnectedDrive diye bi olayı var, TR de yok sanırım ama Almanya'da opsiyonel olarak sürekli internete bağlı, browser'li bir ana ekran sunuyorlar.
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 oemlerin bazilarinda browser 3g falan var da, gerek var mi tarti$ilir. al bi smartphone 4 inclik, guzel de bir arac kiti. gayet yeterli.
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Selam, Araca monte pahalı elektroniklerin sorun çıkartacağını düşünüyorum. En azından gecenin bir vakti sigortacımızı aramamızı gerektirebilir :P Camdaki vantuz izini görüp de camı kıran ve içerde navigasyon cihazı arayan tiplerin olduğu bir memleketteyiz :( Saygılar.
Öne çıkan mesajlar