razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 alın tabletinizi açın izleyin video reviewleri tuvalette. hatta interaktif dergiler falan var online.
lamamama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Red said: koca adamlarsınız napcanız dergiyi
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 LathspeLL said: 0'dan bir dergi başlatmak arkada büyük bir yayın kuruluşu olmadan imkansıza yakın. Web sitesi ile halledilebilir. Şuan iyi bir oyun haber sitesi anında 1.'liği alacaktır çünkü bence TRGamer ve Merlinin Kazanı beklentileri karşılamıyor. Evet. Hatta şöyle ki, Bolumsonucanavari.com birinciliği aldı bile.
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 dergi iyidir ya.herşeyi bilgisayardan halledince hayatın anlamı kalmıyor abi.bazen uzaklaşmak lazım teknolojiden.
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 eline alcan abi, eline alamayinca olmuyor bisler eksik kaliyor.
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Kağıda basıp okuyabiliriz öyleyse netteki yazıları.
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ya iste dergi seyini vermiyor, ha oyle basabiliyorsak o zaman olur tabi ama o da zor be sanki
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Leadman said: LathspeLL said: 0'dan bir dergi başlatmak arkada büyük bir yayın kuruluşu olmadan imkansıza yakın. Web sitesi ile halledilebilir. Şuan iyi bir oyun haber sitesi anında 1.'liği alacaktır çünkü bence TRGamer ve Merlinin Kazanı beklentileri karşılamıyor. Evet. Hatta şöyle ki, Bolumsonucanavari.com birinciliği aldı bile. Bu site gayet güzelmiş, ekledim fav'a.
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Commodore 64, Amiga dönemlerinin dergileri güzeldi. O kokuya bayılıyorum ben mesela. Hatta o kadar ki parfümü varsa alırım direk.
Öne çıkan mesajlar