aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Benim okuduğum kadarıyla fiyat değişmeyecek. Bu arada cihaz benim froyo kurulu hd2'mden bile iyi çalışıyor. Sadece henüz market çalışmıyor, aslında resmi olarak geldi android market, neden bu tlefonda yok anlamadım.
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Optimus One. Bu arada Market yakın zamanda açılacak Türkiye'de. Rootlamanız gerekmeyecek.
kath Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Vodan said: Optimus One. Bu arada Market yakın zamanda açılacak Türkiye'de. Rootlamanız gerekmeyecek. Yakın zaman bknz; 2018.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Açıldı bile. Paralı uygulamalar yok ama şu anda satılan telefonlarda market olmaması için bi neden yok. Samsung'un yaptığı mallık bu noktada.
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Gördüğüm kadarıyla ace'in tek kötü yanı 15 fps video çekimi yapması. Doğrumudur ??
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 galaxy ace aldim da, gmail programindaki mailler iki parmakla buyutulup kucultulmuyor? bi ayari mi var bunun?
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 bi de turkce klavyede turkce harfler yok, o nasi olcak?
xaty Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Gmail programında pinch zoom olmuyor. Ayarlardan yazı boyutunu büyültebilirsin ancak. Eğer parmakla büyültmek istiyorsan tarayıcı üzerinden gmail'e girmen gerekiyor. Klavye için de Türkçe harfler Q klavyede görünmüyor ama basılı tutunca ilgili Türkçe karakter çıkıyor, örn. g'ye basılı tutunca üstünde ğ çıkıyor ve oradan seçebiliyorsun. Ama bu özellik muhtemelen klavye versiyonuna göre değişiyordur, sendeki versiyon ne bir fikrim yok.
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 himm froyo yuklu de klavyenin versiyonunu bilemicem. pinch zoom yapilan bi mail programi yok mu, cok acikliymi$ gmailde yapilmiyor olmasi ya. $aka gibi.
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ama telefon bunun di$inda baya yeterli. 800mhz de hayli hayli yetiyor. takilma duraksama yok.
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 kadikoyde 699du kasmadim bostancidan 739a aldim vodafone subesinden.
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 bi de bu alette samsung market app var ama android market app yok. di$ardan bi yerden indirebiliyo muyuz bunu?
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 S-Android diye bi uygulama marketi var da, burda salak suluk yerli app ler var, saba tumer vidyolari falan var. ne lan bu?
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 android market olayını çözersen bana da söyle abi ben applanet kullanıyorum çoğunlukla; orada olmayan uygulamalar için de apk dosyası indirip onları kuruyorum; henüz sıkıntı çıkartan bir uygulama olmadı ama aradığımız her şeyi bulamayabiliyoruz tabi
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Bu telefon için henüz bi develeoper desteği yok, samsung olmasının kötü yanı işte. Ama diğer ülkelerin romlarını (yine official) kurmak market için çözüm olabilir, kendim kullanıyo olsam girerdim bu işe.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ace'ler şunu denedi mi? said: #272*telin imailini yaz# bas cıkan ekranda ''ECT'' Yİ SEÇ TELEFON YENİDEN BAŞLAYACAK.Telefonun acıldıgında ingilizce acılacak.leanguage and keybord yazan ayarlar seçeneginden türkçe'ye çevir.ANDROİD MARKET MENÜYE EKLENECEKTİR.ne lazımsa buradan indir.İNTERNET AYARLAYARINI ELLE YAPMAN GEREKECEK;oda şöyle:AYARLAR--KABLOSUZ VE AGLAR--MOBİL AGLAR--ERİŞİM NOKTASI ADLARI--MENÜ TUŞUNA (SOLDAKİ TUŞA BAS)YENİ APN--SEÇ.. İSİM:Vodafone internet APN:internet proxy:ayarlı değil bağlantı noktası:ayarlı değil kullanıcı adı:vodafone şifre:vodafone sunucu:ayarlı değil MMSC:ayarlı değil MMS vekil:ayarlı değil MMS baglantı noktası:ayarlı degil MCC:286 MNC:02 onaylama türü:yok APN türü:internet+mms vodafone için kaydet de ve cık. http://www.maxicep.com/android-os/android-market-sorunu-472815.html daha makul bi market kurma olayı kesin vardır tabii
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 tamam boyle geldi ama gps yalan oldu? ya da bugune ozel bi sorun mu var gpste =P
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 himm konumumu bo$ zamanlarda googlela payla$i i$aretledigim zaman gps geri geldi =P ya kalsin $imdilik turkce market geliyomu$ zaten yakinda. kastirmayalim.
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 dasaaa said: ace'ler şunu denedi mi? said: #272*telin imailini yaz# bas cıkan ekranda ''ECT'' Yİ SEÇ TELEFON YENİDEN BAŞLAYACAK.Telefonun acıldıgında ingilizce acılacak.leanguage and keybord yazan ayarlar seçeneginden türkçe'ye çevir.ANDROİD MARKET MENÜYE EKLENECEKTİR.ne lazımsa buradan indir.İNTERNET AYARLAYARINI ELLE YAPMAN GEREKECEK;oda şöyle:AYARLAR--KABLOSUZ VE AGLAR--MOBİL AGLAR--ERİŞİM NOKTASI ADLARI--MENÜ TUŞUNA (SOLDAKİ TUŞA BAS)YENİ APN--SEÇ.. İSİM:Vodafone internet APN:internet proxy:ayarlı değil bağlantı noktası:ayarlı değil kullanıcı adı:vodafone şifre:vodafone sunucu:ayarlı değil MMSC:ayarlı değil MMS vekil:ayarlı değil MMS baglantı noktası:ayarlı degil MCC:286 MNC:02 onaylama türü:yok APN türü:internet+mms vodafone için kaydet de ve cık. http://www.maxicep.com/android-os/android-market-sorunu-472815.html daha makul bi market kurma olayı kesin vardır tabii #272*telin imailini yaz# bas Şunu yapıyorum hiçbir hareket olmuyor. edit: *#272*imei# şeklindeymiş
Öne çıkan mesajlar