Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orta seviye smartphone tavsiyesi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim okuduğum kadarıyla fiyat değişmeyecek.

Bu arada cihaz benim froyo kurulu hd2'mden bile iyi çalışıyor. Sadece henüz market çalışmıyor, aslında resmi olarak geldi android market, neden bu tlefonda yok anlamadım.
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Gmail programında pinch zoom olmuyor. Ayarlardan yazı boyutunu büyültebilirsin ancak. Eğer parmakla büyültmek istiyorsan tarayıcı üzerinden gmail'e girmen gerekiyor.

Klavye için de Türkçe harfler Q klavyede görünmüyor ama basılı tutunca ilgili Türkçe karakter çıkıyor, örn. g'ye basılı tutunca üstünde ğ çıkıyor ve oradan seçebiliyorsun. Ama bu özellik muhtemelen klavye versiyonuna göre değişiyordur, sendeki versiyon ne bir fikrim yok.
Mesaj tarihi:
himm froyo yuklu de klavyenin versiyonunu bilemicem.

pinch zoom yapilan bi mail programi yok mu, cok acikliymi$ gmailde yapilmiyor olmasi ya. $aka gibi.
Mesaj tarihi:
android market olayını çözersen bana da söyle abi

ben applanet kullanıyorum çoğunlukla; orada olmayan uygulamalar için de apk dosyası indirip onları kuruyorum; henüz sıkıntı çıkartan bir uygulama olmadı ama aradığımız her şeyi bulamayabiliyoruz tabi
Mesaj tarihi:
Bu telefon için henüz bi develeoper desteği yok, samsung olmasının kötü yanı işte. Ama diğer ülkelerin romlarını (yine official) kurmak market için çözüm olabilir, kendim kullanıyo olsam girerdim bu işe.
Mesaj tarihi:
ace'ler şunu denedi mi?
said:
#272*telin imailini yaz# bas cıkan ekranda ''ECT'' Yİ SEÇ TELEFON YENİDEN BAŞLAYACAK.Telefonun acıldıgında ingilizce acılacak.leanguage and keybord yazan ayarlar seçeneginden türkçe'ye çevir.ANDROİD MARKET MENÜYE EKLENECEKTİR.ne lazımsa buradan indir.İNTERNET AYARLAYARINI ELLE YAPMAN GEREKECEK;oda şöyle:AYARLAR--KABLOSUZ VE AGLAR--MOBİL AGLAR--ERİŞİM NOKTASI ADLARI--MENÜ TUŞUNA (SOLDAKİ TUŞA BAS)YENİ APN--SEÇ..
İSİM:Vodafone internet
APN:internet
proxy:ayarlı değil
bağlantı noktası:ayarlı değil
kullanıcı adı:vodafone
şifre:vodafone
sunucu:ayarlı değil
MMSC:ayarlı değil
MMS vekil:ayarlı değil
MMS baglantı noktası:ayarlı degil
MCC:286
MNC:02
onaylama türü:yok
APN türü:internet+mms

vodafone için kaydet de ve cık.

http://www.maxicep.com/android-os/android-market-sorunu-472815.html

daha makul bi market kurma olayı kesin vardır tabii
Mesaj tarihi:
himm konumumu bo$ zamanlarda googlela payla$i i$aretledigim zaman gps geri geldi =P

ya kalsin $imdilik turkce market geliyomu$ zaten yakinda. kastirmayalim.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

ace'ler şunu denedi mi?
said:
#272*telin imailini yaz# bas cıkan ekranda ''ECT'' Yİ SEÇ TELEFON YENİDEN BAŞLAYACAK.Telefonun acıldıgında ingilizce acılacak.leanguage and keybord yazan ayarlar seçeneginden türkçe'ye çevir.ANDROİD MARKET MENÜYE EKLENECEKTİR.ne lazımsa buradan indir.İNTERNET AYARLAYARINI ELLE YAPMAN GEREKECEK;oda şöyle:AYARLAR--KABLOSUZ VE AGLAR--MOBİL AGLAR--ERİŞİM NOKTASI ADLARI--MENÜ TUŞUNA (SOLDAKİ TUŞA BAS)YENİ APN--SEÇ..
İSİM:Vodafone internet
APN:internet
proxy:ayarlı değil
bağlantı noktası:ayarlı değil
kullanıcı adı:vodafone
şifre:vodafone
sunucu:ayarlı değil
MMSC:ayarlı değil
MMS vekil:ayarlı değil
MMS baglantı noktası:ayarlı degil
MCC:286
MNC:02