aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Daha önce bi topik açmıştım ama bu şekilde daha genel bi topik daha iyi olur. 600-700TL arasında smartphone arıyorum efendim. Şu linktekilere bir bakar mısınız? http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3724&idPhone2=3777 Android versiyonunun eski olması dışında samsung daha iyi gibi, samsung'a official güncellemeler geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 o fiyatlara bulabilirsen samsung wave al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 wildfire S çıktı mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Nisanda diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Ace hiç duymamıştım ama iyi duruyor baya. O ikisi arasındaysan kesinlikle o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ıkıncı el,garantılı desire al,700 e bulabılırsın 1-2 aylık olanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Sorman hata. HTC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 yarim akilli smartphone mu olur (td) param olsada ben alsam diyerek samsung wave oneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Abi samsung sux yaa direkt Sonyericsson xperia x10 mini al derim yada x10 al yada biraz daha bekle yeni modeller gelior ama pahalıdır x10 pro mini baya dediğin fiyatlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 galaxy ace aldım. rootladım, market sorununu da çözersem süper olucak. Telefonun malzeme kalitesi falan htc ile kıyaslanmaz bariz kaliteli, speclerde wildfire s'den iyi olunca beklemeye gerek görmedim wildfire s'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 nerden aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Sadece mediamarkt'ta var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 hayırlı olsun guzel secim bence haticeden memnun olan pek yok cevremde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 bulabilirsen nexus one al acik ara bence hala en iyi android Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 fiyatini da soyleseydiniz fdgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ne kadara aldın ace'i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 769tl, bi süre sonra heryerde satılacakmış ama şimdilik sadece mediamarktta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Özellikleri baya iyi duruyor aslında, fiyatı iyiymiş. Dediğin olursa daha da düşer fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 800e N8 var ki bu aletleri tokatlar kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Nokia falan yanından geçemez. Tek zayıf yanı ekranı ki o da iphone3 ayarında bi ekran. İşlemcisini de wildfirela kıyaslamayın, 800mhz ve gpu falan da var içinde. Ayrıca HTCler gibi dandik görünmüyor, kaliteli görünüyo alet. xda-developers sahiplenirse bu cihazı müthiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 wildfire dandik görünmüyodu ki ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Coskun-Sabah said: 800e N8 var ki bu aletleri tokatlar kanimca. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 xaty said: Özellikleri baya iyi duruyor aslında, fiyatı iyiymiş. Dediğin olursa daha da düşer fiyatı. ya tam tersi de olabiliyor garip bi şekilde :/ wildfire ın fiyatı gittikçe artıyor saçma bi biçimde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 dasaaa said: Coskun-Sabah said: 800e N8 var ki bu aletleri tokatlar kanimca. lol aslinda bence de lol, niye nokia onerdim ki lan, bilincalti i$te.. dile kolay 12 sene nokya kullandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar