Rynza Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 zaten aslinda hepimiz osmanl.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Davutoglu da cıkmıs Kaddafi'nin oglunun dedikleri icin 'dil sürçmesi' demiş. Yahu allah sizin belanızı versin. Hepimiz aptalız bi sen akıllısın lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Sotto said: Ben de Sam'e katılıyorum...Bu olaylar aslında bir yerde olması gerektiği için oluyor gibi sanki... Orta Doğu uygarlıkların beşiği...Dünya yavaş yavaş başa dönüyor...ABD ile olacak iş değil bu, insanlar artık birşeyler farkına vardı...Hani şişirilmiş bir balonun patlaması gibi...Dibi gördü, geriye tek birşey kaldı, daha iyisini yapmak...Zaten bütün devrimler, reformlar,bu şekilde olmaz mı... abi Amerika ve avrupa ile orta doğunun arasında 200 yıl falan var, güzel düşünmüşsün ne hoş ama artık öyle şeyler zor biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 aquila said: oha isyancilarin eline gecen sehir filan, baya buyuk olaylar demek. abi haritaya bakarsan Libya'nın doğusu var böyle akdeniz'e çıkıntı orası tamamen düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 haritada rengi degismis mi bolgenin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 gri olmuş... töbe töbeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 turn geçince değişcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Şükrü dünyayı europa universalis zannediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 cia falan istese bile bu kadar iyisini yapamazdı netekim, isyanlar falan heryerde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Ben hala Amerika'nın parmağı olduğunu düşünüyorum. Çok sağlam organizasyon lazım böyle olaylar için, öyle eften püften ayaklanmalar değil yani. Vardır bir hesapları, eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 hani birileri yapmistir denmez belki ama, birilerinin olaylari izleyip kihkihkih guldugunden suphe yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 takip etmek için en iyi yer şurası: http://blogs.aljazeera.net/middle-east/2011/02/17/live-blog-libya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 sipeyskeyk said: Sotto said: Ben de Sam'e katılıyorum...Bu olaylar aslında bir yerde olması gerektiği için oluyor gibi sanki... Orta Doğu uygarlıkların beşiği...Dünya yavaş yavaş başa dönüyor...ABD ile olacak iş değil bu, insanlar artık birşeyler farkına vardı...Hani şişirilmiş bir balonun patlaması gibi...Dibi gördü, geriye tek birşey kaldı, daha iyisini yapmak...Zaten bütün devrimler, reformlar,bu şekilde olmaz mı... abi Amerika ve avrupa ile orta doğunun arasında 200 yıl falan var, güzel düşünmüşsün ne hoş ama artık öyle şeyler zor biraz :) Yoo haklısın canım orası kesin...Arada dağlar var dediğin gibi...Ama bu işler birkaç günde olmaz zaten...Bir kıvılcım yeterli ama, çok şey değişir dünyada, ben inanıyorum açıkçası..Başa dönüyor demek biraz ütopik oldu ama orada Orta Doğu'nun bir değişime gitmesi gerektiğini belirtmeye çalıştım... Eğer insanlar birşeylerin farkına varmasaydı, bu işler olmazdı yoksa CIA ile bu kadar büyümezdi olaylar...Dediğim gibi Amerika'dan daha büyük bir olay, hani dünya tarihi ilerde okutulduğu zaman o kadar önemli olacak belki, isyan işin başı önemli olan nasıl sonuçlanacağı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ombakkombak said: aquila said: oha isyancilarin eline gecen sehir filan, baya buyuk olaylar demek. abi haritaya bakarsan Libya'nın doğusu var böyle akdeniz'e çıkıntı orası tamamen düşmüş AAHHAHAHAHA WIN. bildiğin Hearts of Iron atıyouz sanki ahasdhas Edirne düştü beyler destek birlik lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 http://blogs.aljazeera.net/sites/default/files/imagecache/BlogsMainImage/seif_gaddafi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 tek hesap var oda 11 eylül gerisi yalan amerikan halkı kan istiyor heralde.nasıl bi iş len bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Abi biz lisede 4-5 kişi diğer sınıfa raide gidip sıraları falan yere atıp sınıfdakiler üzerimize çullanınca FALL BAAAAACK FALL BAAAACK diye bağırıp kendi sınıfımıza kaçıyorduk o geldi aklıma. ne güzeldi lan asdklaslffas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Abi bu olanlar kötü olaylar değil ki 11 eylül Amerika diyorsunuz...Ne yani ülke Mübarek, Kaddafi gibi adamların elindeyken çok mu iyiydi...Hadi diyelim Amerika olsun, eğer insanlar bu olayları lehlerine çevirebileceklerse, çok olumlu, ama onu zaman gösterir...Olumlu derken ölümleri vs kastetmiyorum elbette ancak biryerlerden kopacaktı zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Bence araplara dikta rejimi iyi gidiyo, kalsınlar böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 kansiz devrim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Demokrasi mi görmüşler zaten hayatlarında, bir de onların destabilization ı ile uğraşmayalım, iş güç yapıyoruz oralarla. Araplar özgür olcak diye onlarca yıl bok olcak herşey. İyi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 bu dediğinin aynını g8 dekiler de bizim için diyor muhtemelen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar