xaty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 TTNET'in Yalın İnternet'ini kullanan kimse var mı? Telefon hatsız bir çözüm arıyordum internet için. Aslında Superonline vardı kafamda ama altyapı ve siteye/apartmana kurulum gerekiyor (yöneticinin onaylaması ve istemesi lazım); metronet, uydunet de aynı şekilde. Son çare ttnet'in yalın internetini buldum. Normalde yalın internet ücreti 15 tl alıp telefondaki sabit ücrete yakın bir para alıyorlarmış ama şu aralar kampanyası var. 12 aylık sözleşme ile 59tl'ye 8mbit sınırsız mı öyle bişi. Bi de kurulum ücreti falan.. Ama bunun hizmeti/performansı nasıldır? Normal adsl'den farkı var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 telefonlu olan versiyonu kontratsız 58 lira. 8mbit sınırsız değildir bi de o 8mbit adil kullanımlı sınırsızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Telefonlu olunca telefonun sabit ücreti 20 tl'si var ama. Evet, 8mbit'e kadar ve adil kullanım kotası var (25gb). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 telefon sabit ücreti 12 tl idi galiba bu yalın internet sacma olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Dava kaybettiğinden zorunlu çıkardılar biraz ama ekstra bir ücret koydular bu sefer de hizmet adı altında. Telefon sabit ücretini oradan kesiyorlar. En son 20 diye biliyorum sabit ücreti, ondan önce 10 civarıydı, daha önce de 5 diye duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 telefonu hattını çıkartmadan sokmuş kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 deneyen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 o 8mbite kadar paket ne saçmadır ya fiyat açısından 59 liraya 16mbite kadar 50gb sınırlı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ya valla o kadar cok cesit var ki, kafa karısıklıgındna baska bisey degil. simdi aylık 50 lira civarı bi paket istiyorum ben, en mantıklısı hangisidir? maksimum 1 yıl taahutlu olması gerekiyor ve kota olmayacak (adil olan olabilir, zaten onu dikkate almıyorlar). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 8 mbit var 54 kaat sanırım. 16'lık pek sağlıklı değil. test ettirmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar