ajmet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 steam hesap olusturmak istiyorum guzel indirimler var bu siralar mesela dun kane and lynch2 4.99 du ama bir turlu hesap olusturamadim asagidaki hatayi veriyor. Your account creation request failed, please try again later. nerede hata yapiyorum yardimci olursaniz sevinirim. saygilar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 o hata mesajından hiç bir şey anlaşılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Google 101 Hata mesajini google'da aratiyorsun, ilk sonucta karsina su link cikiyor ve sorunun cozuluyor. http://forums.steamgames.com/forums/showthread.php?t=1679692 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 yıllardır indirim yapılıyor, 1 dolara bile oyun satılıyor, şimdi mi üye olmaya karar verdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Yillardir firsatlari kacirmis diye kacirmaya devam mi etsin ? Bi hossun sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Belki ingilizce anlamıyorsundur diye türkçe de yapmışlar steami. Ama oyunları anlamamaya devam edeceksin.. sonra kafan karışmasın şimdiden söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 di said: Google 101 Hata mesajini google'da aratiyorsun, ilk sonucta karsina su link cikiyor ve sorunun cozuluyor. http://forums.steamgames.com/forums/showthread.php?t=1679692 o sitede şöle bir şey yazıyor Oops! Google Chrome could not connect to forums.steamgames.com Suggestions: Go to steamgames.com Try reloading the page Search on Google: ne yapmam gerekli tam olarak anlamadım go to steamgames.com diyor bu siteye girdim sonra reloading diyor onuda yaptım sonra googleda arayn diyor ne arayacagımı anlayamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 maxigenous said: Belki ingilizce anlamıyorsundur diye türkçe de yapmışlar steami. Ama oyunları anlamamaya devam edeceksin.. sonra kafan karışmasın şimdiden söylüyorum. herkes senin kadar iyi dil bilmiyor napalım. anlamadan oynuycaklar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 steamforum said: When you enter your desired steam name, the availability check seems to be broken. i tried entering in a friends account name and it checked off as available. obviously, steam cant create another account with the same name, so it throws this error. try a more obscure name and it should work. Kısaca "Belirttiğin kullanıcı adı kullanılıyor yada geçerli değil." demek istiyor. Başka kullanıcı isimleri dene.Web ile client server arasında bir uyumsuzluk varmış. Steam indirip oradan Create etmeyi denersen daha açıklayıcı hata mesajları ile karşılaşmış olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 maxigenous said: Belki ingilizce anlamıyorsundur diye türkçe de yapmışlar steami. Ama oyunları anlamamaya devam edeceksin.. sonra kafan karışmasın şimdiden söylüyorum. ozur dilerim sahip bilemedim haddim olmadan bir ise kalkistim siz elitlerin dunyasina girmek istedim ne haddime imis dersimi aldim ediyom ezber simdi. bu arada kullanici adimi kullanibilir diyordu ama kolpa yapiyormus dediginiz gibi abuk sabuk bir kullanici adi sectim uye oldum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 steam setupını indir, ordan create accounta basarak account al. bende de çıkmıştı aynı sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 maxi çok elit adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 kullanıcı adı o kadar önemli değil zaten o sadece Steam kullanıcı adı. Nickname'i değiştirebiliyorsun sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Bone said: yıllardır indirim yapılıyor, 1 dolara bile oyun satılıyor, şimdi mi üye olmaya karar verdin? abisi pardon ya, nasıl düşünemedik. eğer bir oluşuma hemen üye olmazsanız sonraki aşamalarda ayıp etmiş oluyorsunuz bunu anladık. pardon bone abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 peki bir sey daha sorayim arkadaslar oyunu satin aldiktan sonra illaki steam dan mi indirmem lazim yoksa torrent den indirdigimi de kabul edermi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ajmet said: peki bir sey daha sorayim arkadaslar oyunu satin aldiktan sonra illaki steam dan mi indirmem lazim yoksa torrent den indirdigimi de kabul edermi. Indirdigin steam backup'i ya da steam ustune kurulan bir versiyon degilse non-steam game olarak ekleyebilirsin ama o zaman da achivement'lar falan acilmaz muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Bone said: maxi çok elit adam. Biraz ingilizce öğrenince sen de elit olabilirsin. ama bu dilde işin zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ajmet said: peki bir sey daha sorayim arkadaslar oyunu satin aldiktan sonra illaki steam dan mi indirmem lazim yoksa torrent den indirdigimi de kabul edermi. steam'in içeriği torrent'ten indireceğin disc versiyonlarından farklı oluyor. steam oyunları kendi klasörü altına topluyor. torrent'ten indirmene gerek yok zaten, steam'in serverları da gayet hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Bone said: ajmet said: peki bir sey daha sorayim arkadaslar oyunu satin aldiktan sonra illaki steam dan mi indirmem lazim yoksa torrent den indirdigimi de kabul edermi. steam'in içeriği torrent'ten indireceğin disc versiyonlarından farklı oluyor. steam oyunları kendi klasörü altına topluyor. torrent'ten indirmene gerek yok zaten, steam'in serverları da gayet hızlı. hizdan degilde benim problemim, ben zaten 1 mbps kullaniyorum pc yi acik birakamiyorum.torrent olunca popcorna atiyorum geriye bakmiyordum bir daha , ama bir caresini bulacam artik. peki soyle bir cozum olurmu steam i isyerinede kurayim oyunu ordan indirip indirdigimi hdd ile getirip evdeki pc ye atayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 anlamadığım niye steam'den değil de torrent'den indirmek istediğini. şey yapabiliyorsun, başka bir bilgisayarda indirip ordaki dosyaları cd'ye vs atıp, diğer bilgisayara gidip klasör açıp koyabiliyorsun. ama önce "kurma" işlemine başlamış mı olman gerek ondan emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Benimde bir sorum olacak. G2play.net 'den demi daha uygun satılıyor Steamde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Bone said: anlamadığım niye steam'den değil de torrent'den indirmek istediğini. şey yapabiliyorsun, başka bir bilgisayarda indirip ordaki dosyaları cd'ye vs atıp, diğer bilgisayara gidip klasör açıp koyabiliyorsun. ama önce "kurma" işlemine başlamış mı olman gerek ondan emin değilim. pc yi acik birakamiyorum uzun sure.ama torrent olunca popcornhour A110 kullaniyorum ben atiyorum ona download decegim dosyayi downloadi da 50 ile felan sinirliyorum hem oyunumu etkilemiyor hem 24 saat indiriyor. ama baska pc den indirim yapilabiliyorsa sorun yok isyerinden indiririm evdende baslarim indirmeye daha sonra ustune kopyalarim. cevaplariniz icin cok tesekkur ederim , maxigenous haric:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 işyerinde kur steam, indir oyunu, backup al. götür evde kullan o backupları. böyle olur sanırım. indirim zamanı steam en ucuz, g2play falan halt etmiş yanında. normalde nasıldır bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zyprexia Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Bone said: yıllardır indirim yapılıyor, 1 dolara bile oyun satılıyor, şimdi mi üye olmaya karar verdin? http://steamcommunity.com/id/Bonecrusher/games?tab=all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar