Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Foursquare

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Şu yeni konum-bazlı-sosyal-ağ olayını kullananlar var mı aramızda? Ben çok başarılı ve zevkli buldum açıkçası, gittiğim her yere oturup üşenmeden check-in yapıyorum. Asıl amacım history tutmak aslında (ne yaptım ne ettim 2 gün sonra unutuyorum öyle bi adamım) ama badge olayı da hoş bir şey. Bir de arkadaşlarla denk gelince haber vermesi falan, güzel.

Evet.
Sosyal ağlarda paylaş

cevremde cogu arkadasimin birak 4sq i, fb profili bile yokken tam manasiyla 4sq dan yararlandigimi soyleyemem; ama kendi adima gayet yogun kullaniyorum bi suredir.

ama evde, iste, benzinlikde falan check in yapanlari anlamakda da gucluk cekiyorum. neden insan kendi adresini public yapar, bide herkezin gorebilecegi profillerden "cok egleniyoruz hehey" diye kendi evinde check in yapar; veya 4sq in mantigi olan yakinda arkadasim var bi ugrayayim kafasinda degilken, iste falan niye check in yapilir, 5dk durdugun benzinlikde, markette niye check in yaparsin iste onu anlamiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

İstesen de check-in yaptığın yerleri herkesle paylaşamıyorsun. Arkadaşların da sadece o anda o bölgedelerse görüyor. Tabii 4sq her türlü database'de tutuyordur da, o ayrı.

Facebook Places de hoş bir şey de, çok çok dikkat çekiyor places news feed'de, bizim gibi alışkın olmayan toplumlarda "vay ayfonuna sıçam" gibi yorumlar alıyosunuz sonra dsfjsd
Sosyal ağlarda paylaş

"yeni" mi ? meh. baya oldu abi.

yeni dersen söyle Food Spotting vs gibi veya Path gibi uygulamalardan bahsetmek lazım.

bir de şu kibiri atın artık üzerinizden. sosyal medya networklerini bir şekilde kabul edin artık. deal with it.

facebook places açıldığında zaten patlama yapacak LBS olayları, üzerine de deals gelir diyeceğim de belli olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

sahsen kuralim yarim saatten az durdugun, veya pinglerinin gorulup yanina gelinmesini istemeyecegin yerlerde check in yapmamak.

milletin avm ye girip burberry de check in yapmasi falan bu kafalar iste.

-I m at Burrberry,panora htttp://4sq.com/ASDFHG43 #fb #4sq #shopping
-ne oldu ? 4k liralik trenchcoat mu aldin? hayirli olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

achievemnt kasiyo lan millet, iyice kafayi yedik.

gps tabanlı oyunlar var aslında. bi tanesinde; ipuçları verip quest gibi bir şey yayınlıyordun. ödül koyuyordun. o yerlerde bulunup, istediğini yapan (genelde fotoğraf çekimi falan oluyor) sisteme giriyordu bunları. sen de kazandı diyip puanını veriyordun. dünya çapında bir oyundu. questlere şikayet gelebiliyor tabi, imkansız ya da sahibi ilgilenmiyor gibi. ama yapılabilecek olup mesela kimsenin gitmediği bir yerdeyse puanı baya değerli oluyordu. real ödüller koyanlar da vardı, mesela bi kutu içinde hediye bırakanlar falan. barkod tarama sistemini falan kullanıp baya ilginç şeyler yapanlar vardı. neydi acaba bu oyun.

foursquare yerine bunları oynayan bi kalabalık olsa daha eğlenceli olur millet achievement-puan derdindeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...