jankis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 çok çok iyi filmdir şu an starda başladı jack nicholson a oscar getirmişti yine helen hunt da oscar ı almıştı sene 98 izlemediyseniz hemen açın[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ya oyunculuk iyide film iyi degil yani 3/5[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Bence ikiside super... Mukemmel oyunculuk ve karakter carpısmaları muhtesem gosterilmiş filmde...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 skoru 2-2 yapalım ... tam hatırlamıyorum bıle fılmı ama etkılememıstı benı ... oyunculuk cok iyi film vasatla-iyi arası ..[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 mükemmel filmdir 3 kere izledim[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bi kez daha izlemiş oldum güzel film , böyle filmleri televizyonda görebilmek sevindirici.[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ya ben bu filmi sinemada izlemiştim ama dün yarısından izlemeye başlayınca başını hatırlayamadım filmin başında adam ne yapıorda kadın ona sayfalarca teşekkür mektubu yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 süper... süp-per! jack baba bizi diskoya götürsün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ben zamanında sinemada seyretmiştim bayılmıştım ama star'da reklam arası seyretmeye dayanamam o güzel filmi[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 jack nicholson'ın ustalığını çok güzel sergilediği bir film. obsesif kompulsif hastasi olan bir yazar ancak bu kadar iyi oynanabilirdi. ayrıca "you make me wanna be a better man.." gibi çok güzel iltifatlar duyabiliyoruz filmde. p.s.: küçük köpeklerden her ne kadar nefret etsemde bu filmdeki ve mask filmindeki köpeklerin başarısına hayranlığım büyüktür.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ahhh beeee nasıl kaçırdım aaaahhhhh!!! foruma bir akşam bakmadım onda da patladık anasını satim.. el yıkama bölümüne hastayım, adam kendi elini yıkadığı sabundan iğreniyor.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 filmdeki köpekten istiyorum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 En sevdiğim dialoglardan biri ; Elemanlar arabaya binecektir ; Carolla Simon tanışacaklar ; Melvin : Garson Carol, Homo Simon. Yada direk koyayim bi kaç tane şöyle ; Melvin Udall : Did you have sex with her? [Carol comes out of the bathroom] Melvin Udall : Oh, sorry. I didn't know she was here.Did you have sex with her? Bunun hastasıyım, adam nefes almadan söylüyor ; Melvin Udall : Never, never, interrupt me, okay? Not if there's a fire, not even if you hear the sound of a thud from my home and one week later there's a smell coming from there that can only be a decaying human body and you have to hold a hanky to your face because the stench is so thick that you think you're going to faint. Even then, don't come knocking. Or, if it's election night, and you're excited and you wanna celebrate because some fudgepacker that you date has been elected the first queer president of the United States and he's going to have you down to Camp David, and you want someone to share the moment with. Even then, don't knock. Not on this door. Not for ANY reason. Do you get me, sweetheart? Simon Bishop : It's not a subtle point that you're making.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar