fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 buldum onu da paladin-void k.-reaver a karar verdim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Hepsi de main olabilecek class lar, ben de 2.role ü reaver üstüne kurucam, eğlenceli gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ya bu guilde birilerini officer atayın. Memberlara invite yetkisi verildi bi ara da onu ben de desteklemiyorum pek, memberlar aynı kalsın ama bikaç kişiye invite yetkisi verilmesi lazım. şu anda bir sürü online adam var guildte, herkes member, patiden Sufi invite istiyor, atamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Sercan bunun yeri burası değil. Gerekirse guild forumuna yazın lütfen. Officer arkadaşları bir kaç gün içerisinde atayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 sakin ol kaptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 tamam sakin evet, adam haklı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Yav mage icinde adam gibi bir build onerisi olan(pve-leveling ve pvp olaraktan) varmi. Storm/elemantal olaraktan dps iyi ama warfrontta direk keko muamelesi goruyor. necro/lock/Chloromancer deneyecegim,Chloromancer soulu ile main healerik yapanlar falan varmis dg lerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Self healing lazım tabii warfront için. Onun dışında pve ve levelingde kral burst için tek önerceğim benim buildim. http://rift.zam.com/en/stc.html?t=1zIyq.hcufkzcudk.Vhpuzuosdo.V Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Ha bu arada, birkaç ss eklemek istedim. İçinde guildce gittiğimiz hazine avları da var. Çok eğlendik ya ahahahah Epicler benden uzak duruyor. ss Edit: Spoiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 grafikler leşmiş yalnız sende sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 aldım sonunda akşama akicimm işallah yanınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 vent bilgilerini ozelden verebilecek var mı kafanızı sisirsem bikac soru sorsam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 defiant oldu dimig uild? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 DA2019 said: http://oldclassgrumpies.guildlaunch.com/ community guild'ine siteden fln başvuru vs.'yle uğraştırmasak kimseyi daha iyi bence, pati community guild sonuçta bir de site ana mesaja eklenirse iyi olur arada bulmak sorun olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 nerdesin baran yiaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 abi oyundayım ben braveheart nick, almıyolar deno beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 sakin, basvuruyu yap alirlar niye almasinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Dün akşam katılamayanlar çok şey kaçırdı. 5şer kişilik iki raid grubu ile Iron tombu farma bağladık. Hele 1. grup raid zone'u wipesız bitirdi. Sırada deepstrike mines var! Ancak screenshot almamışız. İspat edemiyorum. :( Raid Progress: 1. Iron Tomb 3/3 2. Deepstrike Mines 0/4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Bu akşam da 10 kişilik bir raid grubu ile rift kapamayı düşünüyoruz. Önce minor riftler ile raidin dpsini deneyeceğiz. İyiyse, major rift denemeyi düşünüyoruz. Progressler aksın artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 puhahha bumu progress :) tek basima farmliyorum ben oralari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Almıcaz seni akşam raide! :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ahahah kanuni yargılamış. bir dahaki farmlara geliriz artık biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 satin alma islemi tamamdir.. download da 15 dk sonra bitiyor insallah.. yarin falan gelmis olurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar