narsor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ben betada teleport kapisinda 5-10 dakka kamp yedim, direk kesiyolar, engelleyen bisey yok :) Kamplardaki guardlar da hikaye oldugundan tam guzel bi PvP ortami, sadece zerg ihtimali urkutucu. Bundan kacis yok, zaten olmali da, iste psiko ruslar ayri abi, insan degil adamlar valla diyim bak (vay be kafatasci oldum direk :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 eski mortalcı olarak tabiki de anlık kargaşa hardcore ortamlar görmek işime gelir.:)hatta rift sealed yaparken ortamı felan basmak karşı tarafın healerını indirip grubu çökertmek hoş olurda ben heralde zor görürürm o günleri.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 abi artık birileri gidip guardian tarafında rift açacak :P guardianlar riftlerle uğraşırken diğer taftan da bizler saldıracağız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 yok canim yapariz o olaylari, PvP serverin keyfi orda. Karsi tarafa gecip ortami basmak, priceless direk. Arada sen kesicen, arada kesilicen, zevki orda. sadece surekli kesilirsen, 1-2 hafta sonra bayar ya daha oyun release olmadi, panige cok da gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Beyler başlığı hi-jack etmeyelim pls. :X OCG bu akşam Whitefall serverında. Orada görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 interperez said: Abi ruscorp filan o kadar iyi değiller. Daha iyi guildler var guardian da şu an pvp açısından değerlendirirsek. Defiant tarafında yanlız bariz baya iyi guild var onu söliyim. (HoB , unnamed ,Tainted,sotsog etc..) Şu an sessiz sedasız gülüyolardır içlerinden bu rus geyiğine ayrıca:) Oyun açılsın belli olur dengeler. selo ruscorp baya bi oyunda domine etmiş bi guild duydugum kadarıyla ha hiç bi zaman oynamadım onlarla ne yanyana ne karsıda ama forumlardan okudugum kadarı ile tehlikeliler. Unnamedden bi cacık olmaz temeli sağlam değil diger büyük guildler gibi vayra ile konustum ben warhammer guildleri olarak hob ve tainted ağlatır bence:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Ben hâla ne sınıf seçeceğime karar veremedim. Bir yandan ofansif warrior var aklımda, bir yandan ranger. Önerdiğiniz var mı? Veya guildde bir class açığı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 guildda warrior eksiği var ;) 2 kişiyiz bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Ben de geçebilirim warrior a, cleric sayısı iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 yarım yamalak bilgimle söyleyeyim warrior suan cok güzel diyorlar hele riftblade diye bi saçmalık varki aman yarabbi plate/shield/range/güzel dmg :) marksman/ranger ikiliside güzel ama bana soracak olursan ben warrior tercih ederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Warrior çok eksiğimiz var. Tereddütte olan arkadaşlar, warrior sınıfına yönelsin derim. Mage de eksik. Cleric çok nedense, enteresan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Soul öneriniz var mı peki warrior için? (Aman tank demeyin bana Aion'da çok küfür yemiştim :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ama öncelikle seveceğiniz bir sınıf açın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Dişçiye gidiyorum. Akşam görüşmek üzere. Bileğinize, klayvenize kuvvet! Hadi bakim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oozana Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 DA2019 said: Warrior çok eksiğimiz var. Tereddütte olan arkadaşlar, warrior sınıfına yönelsin derim. Mage de eksik. Cleric çok nedense, enteresan. :) warriorın pvpsi de güzeldir. keyif verir, parti içinde de tek başına da. gerçekten eksiğimiz var tank ve melee dps olarak. roguelar genelde ranger ve bard yüklenecekler gibi. warrior lazım 2-3 daha. - sen niye seçmiyorum lan o zaman? - çünkü en son aionda gladiator oynadım aylarca. değişiklik olsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Evet tank sayımız az gibi. Baktım şimdi ; Xvim(justicar tank spec) Ephesus(paladin etc..) Kanuni(paladin etc..) tank kadromuz bu kadar görünen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Warrior deneyeyim o zaman ilk başta. Soul önerisi olan var mı peki? Oynaması zevkli olan? (Dediğim gibi tank ağırlıklı olmasın lütfen) Ana soul olarak Paragon iyi duruyor ama yanına ne iyi gider? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 4 kişilik gruplara ayrılırsınız ben her gruba sırayla zindanları döndürürüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ben de tank olurum, severim yani tankı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Valla melee rogue kesin denerim bi ara, betadaki gibi soulleri sifirlamak ucuz olursa denerim ara ara, zaten ekstra slotu da alırım affetmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oozana Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 vente gelsenize daha rahat konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Khiran said: Warrior deneyeyim o zaman ilk başta. Soul önerisi olan var mı peki? Oynaması zevkli olan? (Dediğim gibi tank ağırlıklı olmasın lütfen) Ana soul olarak Paragon iyi duruyor ama yanına ne iyi gider? paragrn champion rift bladei dene istersen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 KingV said: Khiran said: Warrior deneyeyim o zaman ilk başta. Soul önerisi olan var mı peki? Oynaması zevkli olan? (Dediğim gibi tank ağırlıklı olmasın lütfen) Ana soul olarak Paragon iyi duruyor ama yanına ne iyi gider? paragrn champion rift bladei dene istersen ;) Tamam oyun açıldığında bu buildle giderim. İnşallah iyidir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 paladin - warlord - paragon seçtim ama bildiğimden değil, tank için öneri varsa onu yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 @khiran nasıl bir karakter düşünüyorsun? 2 elinde de silah mı olsun yoksa tek bir silahı mı taşısın 2 eliyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar