Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 neyse hele siz bir girin bakalim.. gerisini ben dusuneyim hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Neco başladı yan çizmeye. Siz girin bi bakın, ben sonra gelirim. Bara girioz sanki. "Neco gel, ortam süper burda." :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 siz girin, su sıcaksa gelirim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 yok da abi gordum ben bunlari onceden wow da, 800 kisi sira bekle, dussun birisi raidde 32 dakika sira var abi raid off olsun, karsi taraf ezsin gecsin cross server de yok zaten, yani oyun zevkimi yoksa karsimda turkler var orayi secelimmi, banane turkten karsimdaki, tnaimam etmem, kufrunu anlarim bi tek bir de pisligini. hangi turk guildi karsilikli eglendide biz eglenecez digerleri ile ? yalan o is. kufur girla pislik camur, aha gel bak burda yakaladim hadi reskill. sirf bu yuzden seciyorsak bu serveri hata ediyoruz diyorum ben baska da bi sey demiyorum zaten siz girin onden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 İlk biz seçtik bu server ı , hatırlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 kanuni cok yanlıyorsun. bence sen hep pisliklere denk gelmişsin. halbuki biz warda ne eglenirdik:p dinlemeyin kanuniyi biliyosunuz insanlar yaslandıkca ceneside düşer biraz..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Ben hala Rus Corpun whitefallda Defiant olacaklarını düşünüyorum. Yazılanlardan böyle gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 sonucu degistirmeyecek ki :) neyse... ben sadece fikirlerimi soyledim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oozana Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Kanuni said: ... cross server de yok zaten... battle fieldlar cross-server, partini hazırlayıp dalıyon. üst üste 50 kere aynı kadro ruslarla kapışmak zorunda kalabilirsin nerde olursan ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 yani sonucta ruslarin zerg kapasitesi malum, a server PvP, zone'da rifte dalarken arkadan zerg ruslarin hehe huhe diye salya akitarak dalmasini istemem dogrusu. Genel gozlemim serverlara ruslar girmeye baslayinca suru sekinde kalanlari da akiyor. Yani ruslarla sadece battlegorundda karsilasacaginizi sanmayin, gelip kamp basicaklar, quest yapanlari farmliycaklar vs vs. Adamlarin olayi bu. Ve sayilari onlarca olacak, ability kullanamadan oleceksiniz. Benden soylemesi. Ha baska ne serverlari var ben de bilmiyorum, ama bu servera ruslar akacaksa, sahsen baska servera gitmeyi dusunelim derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 hardi offical forumda offical el turco kalmışssınız beyler =) başlığı editleyin be! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Beyler diğer server da öyle zaten. Rus Corp haricindeki diğer guildler Cloudeborneda başlıyorlar. Hali hazırda bir çok guild var Whitefallda başlamak isteyen. Bunların hiçbiri böyle bir beyanatta bulunmuyor, Ruslar geliyosa gidelim diye. Hele bi akşam olsun, bakalım duruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Sannin said: hardi offical forumda offical el turco kalmışssınız beyler =) başlığı editleyin be! =) Başlığımızı biz böyle seviyoruz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 haha olmazi el turcoyuz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 abi gankten korkan pvp serverında oynamaz. pve ye geçelim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 +1 lol bana noluyosa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Abi ruscorp filan o kadar iyi değiller. Daha iyi guildler var guardian da şu an pvp açısından değerlendirirsek. Defiant tarafında yanlız bariz baya iyi guild var onu söliyim. (HoB , unnamed ,Tainted,sotsog etc..) Şu an sessiz sedasız gülüyolardır içlerinden bu rus geyiğine ayrıca:) Oyun açılsın belli olur dengeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 russian bfg defianta gelmis. Basladik :) Mesele PvP'den korkmak degil, hergun zerglenip de ability kullanamadan oldukten sonra tartisiriz konuyu. Neyse erken daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 abi "old class grumpies" in oyuncu sayısına baktın mı? daha dün gündüz vakti 15 kişi çıkarsak iyi diyorduk. gider diğer oyunlara "cihat" diye bağırırız o zaman görürler zergi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 daha cok basit bir detayi anlatamadim ki , oncelikle ben pvp sevmem arkadaslarim icin geliyorum, pvp beceremem de, mesele narsorun anladigi benim anlatmaya calistigim sey, karsimda rus olmus , karga olmus, balik olmus fark etmez beni keser zaten, ki cokda umrumda degil, ama mesele oyun dinamikleri ve server detaylarini karistiracaksa olay sarpa saracaktir. rus serveri olacak bu iki server rift tutarsa, zaten full cekecek her daim, sira olacak, girmek icin dakikalar bekleyecegiz bu dakikalarda diger o takilan arkadasi bekleyenlerin sikintisi ile gececek vs. burning legionu nasil unuttunuz bre :) neyse girelim gorelim, en kotu arkama bakmam kacarim zaten banane :) giderim keyfime bakarim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 hob olarak rusları istemememizin tek nedeni leş olmalarıydı. gültlerin çoğu da böyle düşünüyor zaten, yoksa çok matah bir şey olduklarından değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Evet abi, girerken kabul ettiğimiz sözleşmede, bir kere server seçerim, ölene kadar orada oynarım diye bir şey yok. Şunu söyleyeyim ama, ilk bir kaç gün her yerde sıra olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 nerede sıra olup nerede olmayacağını zaten bilemezsiniz. whitefallda sıra olacak diyosunuz, betanın en kalabalık serverı cloudborne'du, ben 500 kişi yarım saat sıra bekledim orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 valla klasik iste, chatte rusca spamler, zerg, kuyruk vs vs. Sayimiz 30larda geziyor ki harika cidden, ama zerg diyorum bisiy diyorum, arkadaslar eve'de filan zergle karsilastiysaniz, zergin anlami biraz daha farkli. Ama diyorum ya erken, bana cok komaz karakteri silip baska yere gocmek, oyun guzelse oyalanirim bi sekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 pvp zoneları misal moon highlandsmıydı yanlış hatırlıyo olabilirim bu bölgeler çok küçük millet nasıl görev yapıcak oralarda oyunu bırakan çok olur gibime geliyor.betada çok öldüm oralarda bide teleport kapısında camp yapanlara nasıl çözüm bulacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar