sardius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 grd tarafında en kalabalık zerg hostile mı ne? ben mi yanlıs görüyorum:) pardon spaced varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 spaced var, 80 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 yanlış ya o liste bizden çok daha kalabalıklar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 inşallah guardian tarafı daha kalabalıktır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 rus corp defiant ise onlarin serverinde olalim :) beni korur onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 whitefall guardianlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 guardian adamlar :) ve whitefall dalar. bizle aynı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 kanun konuş da bize dokunmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 zor günler bekler bizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bizim ne isimiz var o zaman nan ayni serverde o heriflerle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bence de, server degiselim? Biri girince diger ruslar da ayni servera akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Diğerlerinden kaçarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 abi eziyet olmasin, turk turke olmanin da manasi yok zaten karsi faction ne isimize yaricaksa, en azindan pvp servere okey ama oyle server domine eden guildlerin altinda ortam sebegi olmayalim iskence olur demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 adamlar unofficial olarak bir serveri rus serveri yapabilecek kapasitedeler ciddi sefil olur server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ciddi sekilde benden pas derecesine geldi whitefall. sunu acikca konusalim, turkler whitefallda diye ruslari cekemem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Diğer ruslar cloudeborneda ama Ruscorp whitefallda. Oraya da gitsek aynı hikaye. Canınızı sıkmayın, onlar Ruscorpsa biz de "Old Class Grumpies"iz!!! >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 abicim mesele rus corp degil rus corpu duyan diger ruslar vb tipler, servere akacaklar yani kabaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 abi cloudborne de bir sürü rus guildi var diye biliyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Evet kaçış yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Sagespire burada kimler var ? tatarlar mi :) bu serveri neden secmiyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 canlarim bakin sadece 1 saat beklesek acilistan sonra en az 2-3 tane pvp serveri eklenecektir betada bile releaseden cok pvp serveri vardi. biraz uzun soluklu dusunelim derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 kimsenin olmayacağı bir serverda oynamak istemezsiniz bence, whitefall en aktif ve en eğlencelisi olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oozana Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 cloudda da russian mafia olur bilmem ne olur, bu adamlar seviyo mmoları yapacak bişey yok. başlayalım bi, ilk haftadan anlaşılır zaten. ezilecek gibiysek -sanmıyorum öle olacağını da- buluruz bi çaresini, en kötü ihtimalle 1 hafta kaybetmiş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 gorursunuz siz ilerde, arti aktif serverde 500 kisi siralarida hos karsilarsiniz :) umrumda degil acikcasi karsimda turk varmis gak varmis guk varmis, ben guildimle keyifli vakitler gecirmek isterim, banane karsi taraftakilerden. keyifli keyifli pve pvp yapmak varken sirasi bol olan en kalabalik itin kopugun dolacagi bir burninglegion wow serverine dogru yelken acmisiz gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oozana Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ayrıca biraz challenge olsun yaa. sinirlenelim, küfür edelim... dövünce de extra seviniriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar