Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 evet ya 5 supply geriye düşünce GG dio adam haha
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 nasl'yi takip edemiyorum fazla, ama sen 2-1 idra. idranın 1 maç almasına şaşırdım ve sevindim
yvz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 artosis nasl de ilk winini aldı.. :D hemde w3 prosu grubby ye karşı :D
rocker_tr Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 yayın başladı : http://www.nasl.tv/
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 idra nony var bugün kaçırmayın Match 1: ROOT.Drewbie vs FnaticMSI.Sen Match 2: EGIdrA vs TLAF-Liquid`Tyler Match 3: oGsZenio vs aTn.Socke Match 4: LG.PainUser vs mouz.MaNa Match 5: MYM.ClouD vs SlayerSBoxeR
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 boxerın macı var adam idra diyo ya. bırak artık şu lamerın peşini tyranus
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Zerg oyuncuları infestor'ları neden arkada tutamıyor ? Dikkat ediyorum sen'de, idra'da 1 fungal atıyorlar sonrasına bakmıyorlar, heba oluyor infestorlar ön saflarda.
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Bütün üniteleri grubun içine alıpta hepsini atak verdiğin zaman infestorlar da atak verdiğin yere gidiyor pok varmış gibi. Ben follow diorum infestorlara arkada kalıolar böylelikle.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 zerg 1a olduğu ıcın betadan berı, yenı yenı işte bazı oyuncualr adam etmeye baladı kendilerini. zzamanla olucak
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Cuce said: zerg 1a olduğu ıcın betadan berı, yenı yenı işte bazı oyuncualr adam etmeye baladı kendilerini. zzamanla olucak En az 1a zergte be usta. insaf !
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 gercek oyuncu kazandı! yoo en 1a zerg. roach/hydra/corrupter 1a bling muta ling 1a roach ling 1a herşey 1a. terran kitelamak zorunda, toss ff lemek zorunda
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Cuce said: gercek oyuncu kazandı! yoo en 1a zerg. roach/hydra/corrupter 1a bling muta ling 1a roach ling 1a herşey 1a. terran kitelamak zorunda, toss ff lemek zorunda Roachun burrowu var ciger. Corrupterın C var. Yani yeteneksiz canlılar değil zerg üniteleri. Bu arada corrupter inf gibi hayvanları 1a yaparsan hiç bi şeye vurmadan düşman hattının içine giriyolar malak gibi. banelingleri 1a yaparsan hepsi bi tanka, ya da drone yerine queene çarpar ağlarsın. Lingleri 1a yaparsan erir giderler. Bunkerın yanından geçip gitmek varken heba edersin zlinleri bunkera. Adamları sarman lazım. Atak sırasında zlingleri parçalara ayırıp işçilere göderip işçi kesmen lazım. Mutayı thora 1a yapta sonra gg de çık. İnfestor meselesine hiç girmiyorum. Neyse ben ne anlatıorum ya. http://www.nasl.tv/ Pazar günü İdra vs Boxer var, onu haber veriim dedim. Şu anda da Nada'nın maçı var. Benim gibi manyak varsa izlesin 04:43'te.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 burrow kullanan zerg yok, keza gerek yok zaten imba roach salıyosun vuruyo. blingleri artık tanklarada carptırıyolar zaten terranlar ebesine kacırdıkları icin marineleri, sonra ikinci wavele temizlyolar marinleride. son zamanlarda hep ble oluyo izlersen macları corrupter'ın 1a dan baska olayı yok, milleti icine girse nolcak 200 hp 2 armor base. muta harass ünitesi harass yapoarken vur kac yapıyosun combatta 1a, bide tanklara focus. thor gördünmü kadc git hartanın öbür tarafındaki base2i yok nolcak. infestra girmiyomuşsun? e caster zaten oda. hoş alıişkanlıktan onuda 1a yapıyo zergler combata giriyo ölüyo hepsi sorna infestor kullanmak zor. combatı farkla en kolay ırk zerg. öle böle değil hemde, aşırı kolay.
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Harbiden lan kombatı en kolay ırk zerg. Üniteleri biriktir bi yere hepsini 1'e al. Sonra bütün adamları seç, 1a yap adamın ana base'ine. Yenilirsen şerefsizim.
tunca Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 zerg'ün combatı kolay da zaten avantajdaysan kolay. o avantajlı duruma gelmek ne zaman drone ne zaman exp ne zaman hangi ünite yapacağına karar vermesi zergü zor yapan. diğer ırklardan çok daha reactionary oynamak zorundasın avantajı elinde tutabilmek için
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 hikaye reactianry oynamak. bas drone'u bas roachı lingi yallah. terranın protossun anası aülasın sabaha kadar aman götüme ling kacmasın diye. aksine zerg azmasın diye reaksiyon göstermek zorunda kalan terranla protoss. aman droen basmasın aman drop yapmasın aman muta birikmesin aman infestor birikmesin aman cok expadn etmesin. zerg, yasla sırtını arkaya ohh tek vites ileri.
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Ben hala zerg kombatının diğer ırkların kombatından daha zor olduğunu düşünüyorum. Linglerin kullanımından banelinglere roachların burrow kullanımına,snipelamasına mutaların atak verip geri çekmeye magic box yapmaya, kombat sırasında baneling droba, infestorla fungal atıp geri çekmeye, manası varsa parazit atmaya, Queenle iyileştirme yapılmasına, baneling mayın kullanılmasına, corrupterla C atıp snipelamaya kadar daha bir çok olayı var zergün kombat sırasında. Siz zergte pro olmanın sadece zamanında drone basıp zamanında ünite basmak olduğunu mu düşünüyorsunuz ? Size basit bi soru sorayım: Sizce sıradan bir master oyuncusuyla Nesteanin baneling bustı aynımıdır.. Demek istediğiniz turtle yapıp deathball yapan bi Toss ordusunu kullanmak mı zor.. yoksa sağa sola tank yerleştirdikten sonra tek yaptığı stimleri basıp marineleri sağa sola kaçıran Terran mı zor. Anladım belki de size marineleri a+move+a+move hareketi çok pro gelio.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 nestea detaylara dikkat ettiği için az cok daha iyidir. yazdıklarınıda üstte ceavpe verdim işte, coğu kullanılmıyo. gerek bile görülşmüyo. burrow falan yok zaten kullanan, banelingleride salıyolar aartık mevlam kayıra. nasılsa marinelr gidiyo banelingleri görünce elleri mahkum. mutalar tankalrı alıyo hop ikinci wave gelicne zergden eriyo marineler. banelingler illa marinelre carpıcak faan yok öle bişi. ling kadar rahat akan saldıran zamanlama gerektirmiyen ünitemi var, cat basıyosun ışık hızında sarıyo herşeyin etrafını saldırıyo cok basit. ff "spam"a laf eidpte corrupterın corruptıonı zor falan demek yersiz olur değinmiyorum bile ona. teranın combatı cok zor mesela, baya zor. deathball hydra roach cporrutper baldan 10 kat daha zor. bi kez acıldığın anda counter ytmieceğinin garantisini sağlama lazım, fflerde yarım saniye kacırman demek boşluk bırakman demek fazla roah yaklaştırman demek, bütün corrutpterları teker teker focuslamaman demek, yenilmen demek. bunlardan birini yapma yeniliyosun cok basit. marine tank'ı konuşmaya bile gerek görmüyorum. o kadar ayarsızki terranın bling ling muta combosunu adam gbi alt etmek için yaptığı şeyler, yazık yanı.
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 yildirimokur said: Ben hala zerg kombatının diğer ırkların kombatından daha zor olduğunu düşünüyorum. Linglerin kullanımından banelinglere roachların burrow kullanımına,snipelamasına mutaların atak verip geri çekmeye magic box yapmaya, kombat sırasında baneling droba, infestorla fungal atıp geri çekmeye, manası varsa parazit atmaya, Queenle iyileştirme yapılmasına, baneling mayın kullanılmasına, corrupterla C atıp snipelamaya kadar daha bir çok olayı var zergün kombat sırasında. Siz zergte pro olmanın sadece zamanında drone basıp zamanında ünite basmak olduğunu mu düşünüyorsunuz ? Size basit bi soru sorayım: Sizce sıradan bir master oyuncusuyla Nesteanin baneling bustı aynımıdır.. Demek istediğiniz turtle yapıp deathball yapan bi Toss ordusunu kullanmak mı zor.. yoksa sağa sola tank yerleştirdikten sonra tek yaptığı stimleri basıp marineleri sağa sola kaçıran Terran mı zor. Anladım belki de size marineleri a+move+a+move hareketi çok pro gelio. hayatında zerg oynamamış adamların zerg çok kolay böö demesine niye takılıyosunuz ki. bence en zor combatı olan terran ondan sonra zerg gelir en kolayı da protoss. tvz lerde en ufak yanlış haraket terranın tüm ordusunu kaybetmesine sebep olabiliyor. aynı risk zergde de var. micro yapmazsan banelinglerin tek dmg bile vermez linglerin de erir gider. infestorları geride tutmazsan fungal bile atamadan patlarlar. ancak protoss öyle değil. en noob adam bile snda 7 ff atıyor yani. bas stalkerı sentryi ortaya koy colossusları. ff at sonra 1 a gerisine pek karışmana gerek yok.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ahaha cidden merak ediyorum, blinglerin hadi hiç sahar vermedi micro yapmadın ne micro yaparsan hasar vericek? terranın insan üstü bir cabayla tnakalrını banelinglere focuslarken marinelerini siplit ederek tankalrını mutalardan korurup linglerle marinelerin etrafının sarılmasını engellediğpi için hasar vermemişsindir. yokza zerg micro yapıyoda o yüzden hasar veriyo değil. olucak bi micro yok zaten iki grup salıyolar lingleri bide banelignler, yazdım yukarda zaten akcıyo terran. kalanlarıda muta ling temizliyo.
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Cuce said: nestea detaylara dikkat ettiği için az cok daha iyidir. Tamam boşverdim ben bu konu üzerinde tartışmayı.
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mc vs Select var diyo bugün. Ne diyosun. ? :P
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 e boş ver tabi. haklıyım ben cünkü. idradan gazla bi coştunuz zerg zor falan diye ama hikaye yanı. idra bık bık ağlarken dimaga betadan 2-3 taraftan terran ordusunu sarıl sarmalayıp dövüyodu. idra neden üst üste larva inejct atamıyorum terran ımba diye ağlıyodu. bu mantaliteyle bi yere varılmaz. marrow'a soruyorun larva mekaniği ne, istersem drone basıyorum istersem ordu cok güzel diyo, idraya soruyosun ordu basarken işci basamıyorum cok kötü diyo. bu kafalarla oyundan tatda alamazsınız objektifte bakamazsınız. zergde op cok ağır nerflenicek.
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Cuce said: ahaha cidden merak ediyorum, blinglerin hadi hiç sahar vermedi micro yapmadın ne micro yaparsan hasar vericek? terranın insan üstü bir cabayla tnakalrını banelinglere focuslarken marinelerini siplit ederek tankalrını mutalardan korurup linglerle marinelerin etrafının sarılmasını engellediğpi için hasar vermemişsindir. yokza zerg micro yapıyoda o yüzden hasar veriyo değil. olucak bi micro yok zaten iki grup salıyolar lingleri bide banelignler, yazdım yukarda zaten akcıyo terran. kalanlarıda muta ling temizliyo. sen baneleri microsuz yollarsan drone bile patlatamazsın. direk queende patlarlar. aynı şekilde combata bodozlama dalarsan yolda heba olurlar kalanlarda tanka thora çarpar. bi kere baneler a komutu ile saldırtılmaz. ister arkadan olur ister yanlardan, uygun pozisyonlarda ünitelerin önüne geçip patlatacaksın. yahu sen bi kere şunu kavrayamamışsın. terran marineleri 3e bölüyosa zergde baneleri hemen 3e bölmek zorunda. terran marineleri geriye move verirken zergde ona göre baneleri ileri move verirsin. burada terranın yapıpta zergün yapmadığı bişey yok. ancak oyun boyunca terran ordusunda risk var. tanklar çok kolay pozisyon almadan yakalanabiliyor. yakalandığı anda gg zaten. bu nedenle terran combatı daha zor. sürekli gıdım gıdım pozisyon alarak ilerlemek zorunda. tabi sen sadece zerg 1 a yapıp siliyor çok kolay höhöhö dediğin için dediklerinin tutulur bi yanı yok. söylediğin şeyin bi başka versiyonu da şu şekilde; marineler stim basılıp 3 parçaya ayrılıp kaçırılır, tanklar baneleri patlatır, ortada ground army kalmaz, arkadan gelen mutaları da banelerden dmg yemeyen marineler temizler. kim daha iyi micro yaparsa o alır.
Öne çıkan mesajlar