Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transport Giant

GM-Newbie

Öne çıkan mesajlar

Bir kaç yanıt size :

- Şehilerleri istayonlarla birbirine bağladıktan sonra , şehirler arasında bir sefer yapılmalı. Eğer sefer yapılmazsa, goals kısmında bağlantı kurulmamış gözükür.

- Trenlerin hız kaybetmeden ilerlemesi için virajlara dikkat edin. Ray döşerken baştaki üç viraj hız kaybettirir.Ayrıca load kısmında %100 'ü geçmeyin. Geçerseniz tren yavaş gider.

- Tünelleri yapmak ölümdür. Ara mesafesi kısa olan yerleri seçin. Mutlaka bir yerlere tünel kuruluyo. :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 24 Ağustos 2004 20:14 tarihinde demiş ki:
ben 2. bolumde takildim trenler gidip gidip geliyo ama yuklerini bosaltmiyo load %100 tamamen bo$alana kadar bekle dedim ama hala bi vagon birakiyo devam ediyo cok az para geliyo delirdim

ben isi sonradan cözdüm ilk basta bende para sikintisi cektim, oyuna baslamadan önce etrafa bak, birak sehirleri baglamayi, o kismi kolay sen 3-5 sene icinde köse olcak sekilde oyna, yol kurmasi kolay, haritanin orta sol kismindaki sehirlerin birinin yakininda wooden board yapan fabrika ve tree skunks üreten yer var, bagla ikisini birbirine loopü olcak sekilde tren yolu ör üstünede 3 tane o zamanin en cok yük tasiyan treninden diz, gerisi hikaye :)

20 senede 10 sehir bagla diyor ben 7 senede yaptim o isi, baya kolay o ve ondan sonraki bölüm[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...
Sosyal ağlarda paylaş

ben dedigini yaptim butun sehirleri baglicak param varidda baglayamadim nedense heryere istasyon kurup yollari birlestirdim ama olmadi yollar da yapilmi$ti anlayamadim nasil yapacagimi [signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....

[Bu mesaj Disappear tarafından 25 Ağustos 2004 18:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 25 Ağustos 2004 18:44 tarihinde demiş ki:
ben dedigini yaptim butun sehirleri baglicak param varidda baglayamadim nedense heryere istasyon kurup yollari birlestirdim ama olmadi yollar da yapilmi$ti anlayamadim nasil yapacagimi

yollari yaptiktan sonra tren seferleri düzenlemen gerekiyor sehirleri arasinda, ama A sehrinden bütün sehirlere düzenlemene gerek yok, A dan B ye, B den de C ye düzenlesen bile 3 sehir baglanmis sayiliyor...[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu aldım, iki tane ikinci CD'm var şimdi :) Ama oyunun bölüm bölüm olduğunu görünce şimdi burada hayal kırıklığına uğradım biraz. Neyse değiştiricez artık..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu bedevilik değil de nedir.. Gittim değiştirdim CDyi. Şimdi 1. CD'm var ama okumuyor..

Sanırım okumadığı kısım setup.cab değil de, daha küçük parçalar. Biri beni icq & msn'e ekleyip yollayabilirmi o 8-10MB'lık kısmı..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...