sniper Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Bir kaç yanıt size : - Şehilerleri istayonlarla birbirine bağladıktan sonra , şehirler arasında bir sefer yapılmalı. Eğer sefer yapılmazsa, goals kısmında bağlantı kurulmamış gözükür. - Trenlerin hız kaybetmeden ilerlemesi için virajlara dikkat edin. Ray döşerken baştaki üç viraj hız kaybettirir.Ayrıca load kısmında %100 'ü geçmeyin. Geçerseniz tren yavaş gider. - Tünelleri yapmak ölümdür. Ara mesafesi kısa olan yerleri seçin. Mutlaka bir yerlere tünel kuruluyo. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 kaç cd? oyunun amacını anlamış değilim fabrika kuruyoruz peki yolları niye biz yapıyoruz devletmiyiz iş adamımı ne iş yaparız biz.?[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Fabrikalar kurulu geliyor. Sen gerekli fabrikalar arasında bağlantıları yapıyon. Mesela kütükleri saw mill'e taşıyıp kereste olmasını sağlıyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ben 2. bolumde takildim trenler gidip gidip geliyo ama yuklerini bosaltmiyo load %100 tamamen bo$alana kadar bekle dedim ama hala bi vagon birakiyo devam ediyo cok az para geliyo delirdim[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 oyun ileri düzey ingilizce istiyormu?[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 İleri düzey İngilizce değilde ileri düzey sabır istiyor:)[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Arkadaşlar acil yardım lazım nasıl tren istasyonu kuruyoruz ben endless oynadığım için hiç kasmadım şimdi camp de patladı:)2.istasyonu kuruğda bağlayamıyorum?[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Disappear, 24 Ağustos 2004 20:14 tarihinde demiş ki: ben 2. bolumde takildim trenler gidip gidip geliyo ama yuklerini bosaltmiyo load %100 tamamen bo$alana kadar bekle dedim ama hala bi vagon birakiyo devam ediyo cok az para geliyo delirdim ben isi sonradan cözdüm ilk basta bende para sikintisi cektim, oyuna baslamadan önce etrafa bak, birak sehirleri baglamayi, o kismi kolay sen 3-5 sene icinde köse olcak sekilde oyna, yol kurmasi kolay, haritanin orta sol kismindaki sehirlerin birinin yakininda wooden board yapan fabrika ve tree skunks üreten yer var, bagla ikisini birbirine loopü olcak sekilde tren yolu ör üstünede 3 tane o zamanin en cok yük tasiyan treninden diz, gerisi hikaye :) 20 senede 10 sehir bagla diyor ben 7 senede yaptim o isi, baya kolay o ve ondan sonraki bölüm[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ben dedigini yaptim butun sehirleri baglicak param varidda baglayamadim nedense heryere istasyon kurup yollari birlestirdim ama olmadi yollar da yapilmi$ti anlayamadim nasil yapacagimi [signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 25 Ağustos 2004 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Disappear, 25 Ağustos 2004 18:44 tarihinde demiş ki: ben dedigini yaptim butun sehirleri baglicak param varidda baglayamadim nedense heryere istasyon kurup yollari birlestirdim ama olmadi yollar da yapilmi$ti anlayamadim nasil yapacagimi yollari yaptiktan sonra tren seferleri düzenlemen gerekiyor sehirleri arasinda, ama A sehrinden bütün sehirlere düzenlemene gerek yok, A dan B ye, B den de C ye düzenlesen bile 3 sehir baglanmis sayiliyor...[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 evet oyle yaptim en uctaki sehirden obur sehire 10 tane sehiri dola$tirdim oldu =D bu arada bol bol yollara su tanklari yaptim hizli gitsin diye dakkada bir suyu bitiyo aletlerin[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 aldım 30dk oynadım yol yapamıyorum ve oyundan bişey anlamadım bu nelan ?[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 beceremiyosaniz oyuna bok atmayiniz =p yol yaptiktan sonra alttaki yesil tik'e basiyomusun ? bu arada 4. goreve geldim oeh one ole ya 10m $ yapmami istedi utanmazlar =][signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 10m $ yazmi$im eheh 100m $ olcakti o =][signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 4. bolum hakkinda yardim edebilecek varmi =p[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Oyunu aldım, iki tane ikinci CD'm var şimdi :) Ama oyunun bölüm bölüm olduğunu görünce şimdi burada hayal kırıklığına uğradım biraz. Neyse değiştiricez artık..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 oyun niye bolum bolum olsun ya endless game de var hoca? ne bekledigini anlayamadim ben bi oyun oyniyim ama bitmesin diyosan endless game var iste ?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Bilmiyorumki oyunu :) Şu CD1'i bulsam bir..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 lol =] bitmeyen oyun var i$te ama beni pek sarmaz ole i$ler amacsizca =p[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Ya bu bedevilik değil de nedir.. Gittim değiştirdim CDyi. Şimdi 1. CD'm var ama okumuyor.. Sanırım okumadığı kısım setup.cab değil de, daha küçük parçalar. Biri beni icq & msn'e ekleyip yollayabilirmi o 8-10MB'lık kısmı..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Daily Press: "Çift tren yoluna para yatırmak istemeyen Ulaştırma Bakanı Fizban Rayıgüzel, büyük bir felakete neden oldu. Yarın Mecliste soruşturma önergesi verilmesi bekleniyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 soru önergesine cevaben rayıgüsel'in "takdir-i ilahi" dediği kaydedildi:D bende aldım heves edip burdan, biraz karmaşık ama fena bi oyuna benzemiyo:) biraz daha kurcalayım başlarım sorular sormaya eheh[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 altta tren raylari menusunde donus trackleri var fiz bide ole deme o cift tarafli cok i$e yariyo =][signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 bi rotate diyecegine 30 saat paintte resim cizdin be ne adamsin[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Europe capmaign de ilk bolumde napicaz para yapmak icin ya delirtiyo adami[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar