Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transport Giant

GM-Newbie

Öne çıkan mesajlar

Yıl 1850; Radikal değişimlerin ve ayaklanmaların olduğu tarihdeyiz.Devir üretim ve bu üretimleri nakil yapma yani (ticaret) devridir.Gelişim ve Ticarete önem verilen bir dönemdeniz bu ticari önemide Nakil araçlarına yapılan yatırımdan anlıyoruz.Kaynak bulduğunuz zaman oralara kapital ve zeki birşekilde büyük işyerleri kurabilirsiniz.Böylelikle oranın kaynaklarından yararlanarak nakil yapabilirsiniz buda sizin daha zengin ve ün sahibi olmanızı sağlar.

Ayrintili bilgi ve Resimler İçin TıqLa
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda bosphorus olarak gecen marmara var ahah super yalova - istanbul arasi hizli feribot falan yaptim kartal var bursa var varda var sariyer var cok super oyun ayrica cogu tycoon oyununda oldugu gibi 1850 de basliyo ama yil surekli ilerliyo bu yuzden 1930 lardami ne ucak cikiyo[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....

[Bu mesaj Disappear tarafından 20 Ağustos 2004 00:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aegean, 19 Ağustos 2004 20:14 tarihinde demiş ki:
bu oyun eski bişi değil mi yahu? bende var hala duruyo olması lazım, yok ne bilim plastik getiriyosun oyuncak yapıyosun, elmas getiriyosun kuyumcu acıyosun fln o tarz bişi değil mi bu oyun?

o dedigin oyun industry giant bu transport giant transport tycoon gibi bisi daha janjanlisi[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

Transport Giant eski bir oyundur. Cikmissa yenisi cikmiştir. Kuzende Cok eylenirdik bu oyunda bazi şeyler komikti ya bi otobus duraginda kuyruk olmus 200 kişi fln bekliyodu otobus yetiştiremiyosun. Diyodum burasi turkiyeyi aşmiş :)[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jo_jixu, 20 Ağustos 2004 09:13 tarihinde demiş ki:
yaw beyler oyunun almanca versiyonu değil değil mi çünkü o çıkalı 3-4 ay oldu geçenlerde indirdim netten almanca çıktı hiç bir şey anlamadım

dogrudur.... ama oynadigin tam version olmaya bilir oynun web sitesine gore almanca versiyonuda varmiş
http://www.transportgiant.com/[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el
Sosyal ağlarda paylaş

Abi delirtti bu oyun, manyak zevkli basindan kalkilmiyor ama yani oyunu ögrenene kadar her bölümü 100 kez oynamak cok delirtti, insan bi manual yada seceneklerin yanina bir aciklama koyar ya...Küfrede küfrede oynuyorum, su ikinci bölümde 10 sehri birbirine bagla diyor 5 ini bagladim terminallerle ama hala GOALS kisminda hic baglanmamis gösteriyor, terminaller sehri kapsiyor bu arada onada dikkat ettim...

Az önce mutlu mutlu oynarken ordaki EXPAND secenegi dikkatimi cekti "La bu ne lan orda" oldum bi an bi basayim dedim sonra küfürde arkasindan geldi, abi insan bi manual yapar su oyuna milyon tane sey var insan kendisi kesfederken cileden cikiyor, trenleri loopa oturtana kadar anam agladi o demiryolunun üstündeki loop simgesini ne yapsakta saklasak demisler yani :)

Basindan da kalkilmiyor cok eglenceli, ha bide su SU hede hödösünede fitik oldum, ne kadar mesafeyle koyuyorsunuz onu ya, devamli yavasliyor bu trenler, icim disim tren oldu, öküz misali trenlere baktirdi oyun yani...

Adam gibi bilen biri, oyunun püf noktalarini suraya aciklarsa iyi olur, basicleri cözdükte biraz yardim lazim yine, bilmedigim bisürü sey vardir daha[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel oyun cok ama zaman dalgasi cok canimi sikti, endless game actim acicam, campaign deki rush yüzünden...Su altin madenleri olan bölüme geldim tünel kurdurtmuyo killik gibi bisey yani, ray döseyerek ulasilcak gibi yerlede de degil bu madenler, treni ray döseyip yollasam 3 senede geri döner yani öyle bi dolambacli yollar, nedir bu isin cözümü ?[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...