GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Yıl 1850; Radikal değişimlerin ve ayaklanmaların olduğu tarihdeyiz.Devir üretim ve bu üretimleri nakil yapma yani (ticaret) devridir.Gelişim ve Ticarete önem verilen bir dönemdeniz bu ticari önemide Nakil araçlarına yapılan yatırımdan anlıyoruz.Kaynak bulduğunuz zaman oralara kapital ve zeki birşekilde büyük işyerleri kurabilirsiniz.Böylelikle oranın kaynaklarından yararlanarak nakil yapabilirsiniz buda sizin daha zengin ve ün sahibi olmanızı sağlar. Ayrintili bilgi ve Resimler İçin TıqLa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 1850'de Boeing 747 varmıydı be? Vay bana vaylar bana.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 beyninizi yıkıyorlar bu oyunlarla :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 neden böyle söylüyorsunki şuanda bile Osmanlidan kalma trenleri kullanırken oyunda bu tür araçlar hala var olmuş çok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Evet, mesela Mafia oynuyoruz.Sene 30'lar. Bizimkiler faytonla takılırken adamlar birbirinin arabasından milleti tarıyor.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 19 Ağustos 2004 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 bu oyun eski bişi değil mi yahu? bende var hala duruyo olması lazım, yok ne bilim plastik getiriyosun oyuncak yapıyosun, elmas getiriyosun kuyumcu acıyosun fln o tarz bişi değil mi bu oyun?[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 onun yenisi bu 2 cd yeni cıktı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 O oyunun ismi sadece Giant idi ve klasikti zamanında 2. side çıktı fazla fark olmamasına rağmen güzeldi bu ise sadece taşımacılık üzerine kurulu bir oyun ben aldım 1 saat oynayıp bıraktım pek sarmadı.[signature][hline]Ben bir Half-Fiend im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 bu tür oyunlar arasında en zevkle oynadığım industry giant'tı. benziyor mu bu ona acaba bilginiz var mı? bir deneyeyim benzerse, gerçi artık sıkılıyorum bu tür oyunlardan ama neyse..[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 oyunda bosphorus olarak gecen marmara var ahah super yalova - istanbul arasi hizli feribot falan yaptim kartal var bursa var varda var sariyer var cok super oyun ayrica cogu tycoon oyununda oldugu gibi 1850 de basliyo ama yil surekli ilerliyo bu yuzden 1930 lardami ne ucak cikiyo[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 20 Ağustos 2004 00:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Aegean, 19 Ağustos 2004 20:14 tarihinde demiş ki: bu oyun eski bişi değil mi yahu? bende var hala duruyo olması lazım, yok ne bilim plastik getiriyosun oyuncak yapıyosun, elmas getiriyosun kuyumcu acıyosun fln o tarz bişi değil mi bu oyun? o dedigin oyun industry giant bu transport giant transport tycoon gibi bisi daha janjanlisi[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Transport Giant eski bir oyundur. Cikmissa yenisi cikmiştir. Kuzende Cok eylenirdik bu oyunda bazi şeyler komikti ya bi otobus duraginda kuyruk olmus 200 kişi fln bekliyodu otobus yetiştiremiyosun. Diyodum burasi turkiyeyi aşmiş :)[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ya okusaniza o transport tycoon chris sawyer yapmi$tir roller coaster tycoonun yapimcisidir kendisi transport giant yeni bir oyun eskisi falan yok[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 20 Ağustos 2004 01:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 yaw beyler oyunun almanca versiyonu değil değil mi çünkü o çıkalı 3-4 ay oldu geçenlerde indirdim netten almanca çıktı hiç bir şey anlamadım[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Transport tycoon la degil Traffic giants la kariştirdim[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Jo_jixu, 20 Ağustos 2004 09:13 tarihinde demiş ki: yaw beyler oyunun almanca versiyonu değil değil mi çünkü o çıkalı 3-4 ay oldu geçenlerde indirdim netten almanca çıktı hiç bir şey anlamadım dogrudur.... ama oynadigin tam version olmaya bilir oynun web sitesine gore almanca versiyonuda varmiş http://www.transportgiant.com/[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 doru doru industry giant mış :)[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 railroad tycoon u andırdı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 railroad tycoonun nerdeyse butun ozelliklerini barindiriyo istasyonlara yenilik yapabiliyorsunuz falan bir suru yeni tren cikiyo cok guzel oyun[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Transport Giant 2 aylık oyundur. İlk önce Almanca versiyonu çıktı. Şimdi de ingilizce versiyonu çıktı. Almanca versiyonunda buglar vardı. İngilizcede düzelmiş. Industry Giant'ı yapan firmanın oyunudur. Industry'i beğenenler bunuda beğeneceklerdir. Ben beğendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 oeeh ilk missionda son 13 wood kala zaman bitti 5 yilda ogrendim oyunu uhuhuhu 25 tane wood yoldaydi ya buweee yapilirmi bu bana[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Abi delirtti bu oyun, manyak zevkli basindan kalkilmiyor ama yani oyunu ögrenene kadar her bölümü 100 kez oynamak cok delirtti, insan bi manual yada seceneklerin yanina bir aciklama koyar ya...Küfrede küfrede oynuyorum, su ikinci bölümde 10 sehri birbirine bagla diyor 5 ini bagladim terminallerle ama hala GOALS kisminda hic baglanmamis gösteriyor, terminaller sehri kapsiyor bu arada onada dikkat ettim... Az önce mutlu mutlu oynarken ordaki EXPAND secenegi dikkatimi cekti "La bu ne lan orda" oldum bi an bi basayim dedim sonra küfürde arkasindan geldi, abi insan bi manual yapar su oyuna milyon tane sey var insan kendisi kesfederken cileden cikiyor, trenleri loopa oturtana kadar anam agladi o demiryolunun üstündeki loop simgesini ne yapsakta saklasak demisler yani :) Basindan da kalkilmiyor cok eglenceli, ha bide su SU hede hödösünede fitik oldum, ne kadar mesafeyle koyuyorsunuz onu ya, devamli yavasliyor bu trenler, icim disim tren oldu, öküz misali trenlere baktirdi oyun yani... Adam gibi bilen biri, oyunun püf noktalarini suraya aciklarsa iyi olur, basicleri cözdükte biraz yardim lazim yine, bilmedigim bisürü sey vardir daha[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 guzel oyun ama cok gereksiz detaya boguyor adami bazen . transport tycoon cok cok daha eski bir oyun olmasina ragmen daha zevkliydi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Demo yu indirdim bakmak icin. Baglıyor insanı bayada zevkli ve zaman aliyor. Tutorial veya Help olarak hicbirsey yok oyunda tek eksik gordugum o ,gerisi gayet guzel olmus.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Güzel oyun cok ama zaman dalgasi cok canimi sikti, endless game actim acicam, campaign deki rush yüzünden...Su altin madenleri olan bölüme geldim tünel kurdurtmuyo killik gibi bisey yani, ray döseyerek ulasilcak gibi yerlede de degil bu madenler, treni ray döseyip yollasam 3 senede geri döner yani öyle bi dolambacli yollar, nedir bu isin cözümü ?[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar