bosphorus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=qCKqTmD1AmA&feature=player_embedded#at=126 4:12 saniyeye dikkat, ben mi çok art niyetliyim acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 tabii bu rapçileri izlemek istemeyenler için gelsin 4:12 http://img13.imageshack.us/img13/2796/adszovn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 neye benzettinki erimiş demir gibi bişey işte. edit: kaşık olmasından mı şüphelendin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 bu sagopa gozune kalem mi cekiyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Abi ciddi bulmaca gibi oldu. Bir tek ben mi benzettim. @Bone evet sürme sürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 akp ambülüne mi benzettin. adam saklamıyo ki zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 hiç bişeye benzetemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 adamı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 şarkıyı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 su herife kafa göz bi dalasim var, anlatamam. "Turkiyedeki muzik piyasasi" diye baslayinca susmak bilmiyo. Sorsan ne teori bilir, ne genel kulturu var, ne egitimi var ne biseyi var. Burhan cacan bile gözumde daha degerli, sapik ama olsun, bundan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 bu adam son 4 senedir filan böyle oldu. ondan öncesine bakarsanız potansiyelini görürsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 altin semer, essek vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Geç şöyle otur çocuğum, daha görüp öğreneceğin çok şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 kuvvet mira geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 eheheha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 yeni klip değil ki bu 3 aydan fazla olması lazım cıkalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ruhun sıkılıyosa git namaz kıl düzelirsin aptal mısın diyebilen bir insanın akp karşıtı olması çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 sadece akp liler namaz kılmıyor bu ülkede, klipte fena değilmiş baştaki kızın sesi iyi değil de sagopa nın sesi fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Korax said: su herife kafa göz bi dalasim var, anlatamam. "Turkiyedeki muzik piyasasi" diye baslayinca susmak bilmiyo. Sorsan ne teori bilir, ne genel kulturu var, ne egitimi var ne biseyi var. Burhan cacan bile gözumde daha degerli, sapik ama olsun, bundan iyi. Müzik eğitimi alaydan gelme diyebiliriz. Turntable'ı türkiyeye ilk getiren adam. Jazz, rap, funk gibi türlerden yetişmiş bir kültürü var, djliği var vs vs. O yüzden Genel kültürü yok demek, çok acımasızca olur piyasadaki binlerce dansöz vara bakarsan. Ki Fars dili ve edebiyatı mezunu olması, sözlerini yazarken ona büyük bir avantaj veriyor. Müzik de yapıyor, kim ne derse desin. Çoğu müzik insanına göre gayet tercih ederim. Biraz sevmediğiniz bir adam olduğu için yargılamışsınız diyebilirim o yüzden. Ben seviyorum tarzını, şarkılarını. Fakat çok abarttığı şeyler oluyor, radikal şeyler de yapıyor. Bunlardaki samimiyeti konusunda ben de emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Kendi muzigi hakkinda herseyi bilmesi "oha super" demek degilki? Zaten ortaya iyi biseyler cikarmak istiyosa yaptigi muzik hakkinda herseyi bilmesi gerekli. Piyasada cogu dansöze göre daha iyi rap söyluyo evet. Ses karti alip evde sacmalayan stylalardan cok daha iyi, onada evet. Fakat gel görki, muzik hakkinda konusmaya baslayinca gercekten fail bi adam. Rap söyleyen bi adamin az cok dj'ligide olmasi zaten gerekli bisey. Kendi muzigini yapacaksa muzik teknolojilerinden de anlamasi gerek. Bugun bu isin geldigi yere bakarsan(u.s.) bu saydiklarinin hepsi ve fazlasi rap söyleyen/muzik yapan adamlarda standart seyler zaten. Ha birde rap muzik produce etmek cok zor bi olay degil. Olay sadece sözler uzerine kurulu oldugu icin, bi loop atip ustune manileri dizince ortaya cikan bisey. Herhangi bi formu yok parcanin vs. dolayisiyla bu adam muzik hakkinda konusmaya baslayinca butur seyleri dusunmeden inanilmaz bos konusuyo. Ben sadece sevmedigimden elestirmiyorum, ben bu isin icinden bi adam olarak elestiriyorum. "Muzik yapiyor, kim ne derse desin?" Neye göre guzel, kime göre iyi muzik, kime göre kötu muzik? Sana göre iyidir, ama bana göre degildir, ki bana göre iyi muzik yapmiyor. Cunku benim icin muzik yapmak sadece looplari birlestirip uzerine sarki söylemek degil. Ciddi bi producting olayi yok, az yapip satmadim yani bu tarz looplari rap muzikle ugrasan arkadaslarima. "yapiyo" denecek kadar fazla bi olayi yok. Bide jazz ve funk kulturu tatmis bi adam oturup söyle bi yorum yapamazdi heralde. Adam "o konserde caz calan gitarci amca off one ya" falan diyo bildigin :) Jazz kulturu dedigimiz sey bu adamin bu videoda sacmaladigi sey degil buarada. Nekadar muzik kulturu oldugu bu video da ortada. [video]http://www.facebook.com/video/video.php?v=443236090821&oid=129010903814184&comments?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 diyorum ve kaçıyorum http://www.youtube.com/watch?v=tHa9NSDmFbo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Adam fazil say icin ne soyluyorsa hakli. hatta dinledim de jazz hakkinda soylediklerinde de hakli, o konserlere gidenlerin soyle bi 70%'i elitist oldugu icin gidiyor. Dinlediklerinden de bisi anlamiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 yeee almancı rap kaşlar süper sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ahahahahah cem yılmazın hikaye çok serinmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar