Leadman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ona küçük sürprizler hazırla.. pis tabakta yemek ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 http://lolcat.com/pics/tldr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 aaawwwwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 bu yazıyı ona okut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 kediyi de göster ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 keske barinaktan alsaymissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ufak tefek şeyleri kafana takma. benim de oda arkadaşım yerinden kalkıp çöpünü benim çöpüme atıyor onunki boşken bile. ben de kalkıp onunkine atmaya başladım sdfs. onun dışında büyük sorunları da al karşına otur çöz. öyle ima ile laf arası konuşma ile olmaz bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 @leadman abi bu forumdan gider misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Sinirlenir. Zaten eleştiriye gelemiyor, bana sinir hastası diyor da onda fazlasıyla hazımsızlık var; tek lafta aşırı reaksiyon gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 bana mı dedin? tmm. gene karı gibi üstüme almışım lafı. görmedim kimin açtığını konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 One, gecko falan var zaten. Yeterince doluyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 sipeyskeyk said: abi bu forumdan gider misin?Konuşma lan sen. Çık git topicimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 barbu said: bana mı dedin? hayır bebeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 aquila said: keske barinaktan alsaymissin. abi capon kedisi o.. sayfadaki harfler yukarıdan aşağı gibi duruyor ondan dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 kişiselin kaldırılmasını talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Leadman said: sipeyskeyk said: abi bu forumdan gider misin?Konuşma lan sen. Çık git topicimden. Lan mı? Çıkmıyorum, çıkarabilir misin? Yapabilir misin bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 sevişemeyen dunno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 sipeyskeyk said: barbu said: bana mı dedin? hayır bebeğim oh Leadman said: sipeyskeyk said: abi bu forumdan gider misin?Konuşma lan sen. Çık git topicimden. sorun sende de olabilir. bir kendine bak arkadaşınla ilişkinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 barbu said: onun dışında büyük sorunları da al karşına otur çöz. öyle ima ile laf arası konuşma ile olmaz bu işler.Bunu düşünüyorum da işte adam cidden fena. "Kendi gönderilerini beğeniyorsun, çok saçma" dediğimde bile bir anda saldırı moduna geçip bağırmaya falan başlamıştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Marl0_on said: sevişemeyen dunno hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 sipeyskeyk said: Leadman said: sipeyskeyk said: abi bu forumdan gider misin?Konuşma lan sen. Çık git topicimden. Lan mı? Çıkmıyorum, çıkarabilir misin? Yapabilir misin bunu?Derdin ne senin be adam? Geçen başka bir topicte "aptal" dedin bana, şimdi buraya geldi git diyorsun. Ben niye gidecekmişim, asıl sen git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 geckoyu aratmıyorsun hatta o agresif değildi en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 sipeyskeyk gitme cocugun üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar