Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baydım Horde Olmaktan

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

Uzun zamandan beri horde olarak oynuyorum biraz ally oynamak istedi canım var mı güzel ally server tavsiyesi?
Bg sırası server a göre değişirmi ? Heroic instance sırası server a göre değişirmi şimdiden teşekkürler ...

Edit:Üniveriste ye başladığımda wow oynamaya başlamıştım.O yıl da 2003 yılına denk geliyordu.Belki 2004 yılında başlamışımdır.Soru ile alakasız muhabbetler dönmeye başladı uzun zamandır diye editledim.
Sosyal ağlarda paylaş

horde oynamak tam bir işkence bu aralar. ally oldum rahat ettim diyebilirim. instant bg sırası bi kere yeter. horde gibi 30 dk bekleyip savaşın sonunda girip 0 honorla çıkmıyorsun hiç olmazsa. iyi bir guild de bulursan çoluk cocukla ugrasmazsın.

eskiden ally kalabalık derlerdi de horde aşmış durumda şu an.
Sosyal ağlarda paylaş

tam düsündüklerim ahmedinejad.Valla insanlara saygısızlık olmasın diye horde çoluk çocuk doldu demek istemedim ama durum ondan ibaret herkes sırf tiplemeler olsun yok ally gay erkek adam horde oynar muhabbeti olsun horde olmuş durumda.Wow lvl 60 zamanlarında varolan ally oyuncu sayısı üstünlüğü şu anda resmen horde eline geçti.Ve Bloodelf ile gelen süreç goblinle devam etti.
Sosyal ağlarda paylaş

ravencrest iyi bence ally için. battlegroup olsun kalabalıklığı olsun. ahı falan da gayet ucuz kalabalık oldugu için.

dediğim gibi bg için bekleme süresi falan yok. basıyorsun çat geliyor sıra.

dungeonlar içinse dps olarak girersen kafadan bi 20 dk bekliyorsun. ama bi tank bul işte tradeden falan ne diyim
Sosyal ağlarda paylaş

|Joker| said:

Wotlk'tan bir süre dahil ally oynadım, öncesinde tüm TBC Horde idi. Şimdi yine Horde'a döndüm. Bırak bg yi 30 dakka bekliyim, sonunda kazanıyorum, bırak instance 40 dakkada gelsin, wipesiz hc yapabiliyorum. Horde'dan baya memnunum şu an, ally fıtık ettiydi...

şans o bende yıllardır horde oynuyorum şu xrealm olayından beri bildiğin şans yani katıksız öküzlerin gelip oyundan bezdirdiğini defalarca hatırlıyorum,yada sizi bgroup çok iyi olabilir bilemiycem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...