souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Uzun zamandan beri horde olarak oynuyorum biraz ally oynamak istedi canım var mı güzel ally server tavsiyesi? Bg sırası server a göre değişirmi ? Heroic instance sırası server a göre değişirmi şimdiden teşekkürler ... Edit:Üniveriste ye başladığımda wow oynamaya başlamıştım.O yıl da 2003 yılına denk geliyordu.Belki 2004 yılında başlamışımdır.Soru ile alakasız muhabbetler dönmeye başladı uzun zamandır diye editledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Oyunun developerlarından falan mısın abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ally mı o da ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Sıkıldım sadece horde olmaktan.Başka numaram yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Spidee said: Oyunun developerlarından falan mısın abi? bu niye :) ha 2003 yazmıs lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 horde oynamak tam bir işkence bu aralar. ally oldum rahat ettim diyebilirim. instant bg sırası bi kere yeter. horde gibi 30 dk bekleyip savaşın sonunda girip 0 honorla çıkmıyorsun hiç olmazsa. iyi bir guild de bulursan çoluk cocukla ugrasmazsın. eskiden ally kalabalık derlerdi de horde aşmış durumda şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 toggie said: Spidee said: Oyunun developerlarından falan mısın abi? bu niye :) ha 2003 yazmıs lol. 2003te cikmadimiydi oyun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ally>horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 horde'lar cirkin bi kere zaten, ally'nin eli yuzu duzgun en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 tam düsündüklerim ahmedinejad.Valla insanlara saygısızlık olmasın diye horde çoluk çocuk doldu demek istemedim ama durum ondan ibaret herkes sırf tiplemeler olsun yok ally gay erkek adam horde oynar muhabbeti olsun horde olmuş durumda.Wow lvl 60 zamanlarında varolan ally oyuncu sayısı üstünlüğü şu anda resmen horde eline geçti.Ve Bloodelf ile gelen süreç goblinle devam etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Erkek adam erkekliğini ıspat etmek için çirkın ırkı oynamaya ihtiyaç duymaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 daha server tavsiyesi ve bekleme süreleri ile ilgili cevap gelmedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ravencrest iyi bence ally için. battlegroup olsun kalabalıklığı olsun. ahı falan da gayet ucuz kalabalık oldugu için. dediğim gibi bg için bekleme süresi falan yok. basıyorsun çat geliyor sıra. dungeonlar içinse dps olarak girersen kafadan bi 20 dk bekliyorsun. ama bi tank bul işte tradeden falan ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Bekleme süreleri her yerde aynı sanırım tek clusterdan kuruluyor yanlış bilmiyorsam. Bg süreleri ally da instant genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ravencrash diyorlardı en son :) gerçi epey geride kaldı o muhabbetler sanırsam silvermoon nasıl epey kalabalık bir server o da varmı orda ally arkadaşlar yorum yapabilecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 senko said: toggie said: Spidee said: Oyunun developerlarından falan mısın abi? bu niye :) ha 2003 yazmıs lol. 2003te cikmadimiydi oyun zaten kasım 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ha ek olarak, eski server kalabalık değildi, huzur kalabalık realmdeymiş arkadaş. 300 tane pug raid, rated bg grupları, puan için arena takımı arayan sittin tane adam, ahta bolluk. yeminle feraha erdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 olay yine de guildde bitiyor. sistemini oturtmuş , yeni oyunculara da açık bi guild bulursanız en boş serverda bile sıkıntı çekmezsiniz. çevrenizde oyun zaman dilimi size yakın 30-40 kişi olduktan sonra , wow dünyanın en mutlu mesut yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Wotlk'tan bir süre dahil ally oynadım, öncesinde tüm TBC Horde idi. Şimdi yine Horde'a döndüm. Bırak bg yi 30 dakka bekliyim, sonunda kazanıyorum, bırak instance 40 dakkada gelsin, wipesiz hc yapabiliyorum. Horde'dan baya memnunum şu an, ally fıtık ettiydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=vbY7fowIaYM&feature=related deli misiniz lan insan bayar mı horde olmaktan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 tbc ile horde bitti çok dedim ama dinlemediler almıycaklardı o blood elfleri cemaate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 abi bizim stormwind'imda parklar var bahçeler var, efendim böyle çay bahçesi var, sandallar var kanallarda geziyor, yeşillik koyunlar çiçekler balık tutarsın fala bakarsın, 2 tane kral var prens var aynı justin bieber. Gel sen bu tarafa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 |Joker| said: Wotlk'tan bir süre dahil ally oynadım, öncesinde tüm TBC Horde idi. Şimdi yine Horde'a döndüm. Bırak bg yi 30 dakka bekliyim, sonunda kazanıyorum, bırak instance 40 dakkada gelsin, wipesiz hc yapabiliyorum. Horde'dan baya memnunum şu an, ally fıtık ettiydi... şans o bende yıllardır horde oynuyorum şu xrealm olayından beri bildiğin şans yani katıksız öküzlerin gelip oyundan bezdirdiğini defalarca hatırlıyorum,yada sizi bgroup çok iyi olabilir bilemiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 horde dışında faction mı var wowda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 sen kendi kendini mi dövüon bglerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar