Sypro Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 bilen vardır bilmeyen vardır o kadarını bilemem (noluyo lan) ama zamanında mylnx.com diye bir site vardı. ekşiden bi elemanın diye hatırlasam da işin doğrusu nedir ne değildir bilemem, zaten ilgilenmiyorum da. ilgilendiğim kısım ise bu ayarda bir servis biliyor musunuz? stumbleupon falan istediğim rahatlığı sağlamadı. ayrıca paylaşmak için değil, istediğim yerden erişebilmek için istiyorum. ps: mylnx nedir bilmeyenler var ise eğer; online bookmark sitesi idi. istediğiniz gibi kategorize edebiliyor olmanız da güzel bir olaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 delicious bunu kullanıyorum ben kategorize falan edebiliyosun fazla bir olayı yok yada ben karıştırmadık bilmiyorum ama yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 chrome? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar