ursusarctos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 aynen bıtırebıldınızmı yoksa yarıda bıraktınızmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ben baya oynadıktan sonra ki ufo falan keşfedip yaptım silahları ele geçirdim adam aştı kendini ama neye yarar çünkü bir süreden sonra sıkıyo.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ben baya kastım ama biyerden sonra alien lar roket atarlar ve psi controler larla gelınce kapatıyosun en baba adamım donup bana roket cakmıstı sonra bıraktım[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ben tutorial'a başladım da adamları yönetim şekli biraz garip geldi, kenara koydum ama daha sonra bakacağım. ufo defense'i oynayacak olmuştum ama 70'lerden kalma gibi ya.. grafikleri ve arabirimi biraz daha güzel yapsalarmış bugün de oynanabilirmiş halbuki, syndicate'i yüklemiştim meselas geçen aylarda, müthiş oynanıyor halen ki 11 yıllık oyun o da..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mirage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bu tarzda yeni bir oyun var mı? yeni derken bir kaç senelik falan olabilir. bir şeyler research edip böyle ja2 tarzında turned based falan savaşlar yapabidiğimiz?[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ursusarctos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 silent storm var ama bıraz sıkıcı. yınede grafıklerı ve 2. dunya savası turn base strategy olması yonunden ıyı bıde bınaları temelıne kadar yıkabılıyosun.[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… preas Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ya ben baya ilerledim sonunda Biomass denen illet birsey cikiyor neyse kastim kastim onuda yendim. Ama oyun bir yerden sonra o kadar rutinlesiyorki bitiremeden biraktim. Ama kim ne derse desin baslarda eglenceli fakat sonlara dogru bayan bir oyun.[signature][hline]Mobile,agile and hostile... Degoe Duststrider Mandalorian mercenary And defender of Freedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları belkı zamanı gecmıs olabılır ama UFO Aftermath 'i bıtırebılenler varmı × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bu tarzda yeni bir oyun var mı? yeni derken bir kaç senelik falan olabilir. bir şeyler research edip böyle ja2 tarzında turned based falan savaşlar yapabidiğimiz?[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 silent storm var ama bıraz sıkıcı. yınede grafıklerı ve 2. dunya savası turn base strategy olması yonunden ıyı bıde bınaları temelıne kadar yıkabılıyosun.[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ya ben baya ilerledim sonunda Biomass denen illet birsey cikiyor neyse kastim kastim onuda yendim. Ama oyun bir yerden sonra o kadar rutinlesiyorki bitiremeden biraktim. Ama kim ne derse desin baslarda eglenceli fakat sonlara dogru bayan bir oyun.[signature][hline]Mobile,agile and hostile... Degoe Duststrider Mandalorian mercenary And defender of Freedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar