Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

belkı zamanı gecmıs olabılır ama UFO Aftermath 'i bıtırebılenler varmı

ursusarctos

Öne çıkan mesajlar

ben baya kastım ama biyerden sonra alien lar roket atarlar ve psi controler larla gelınce kapatıyosun en baba adamım donup bana roket cakmıstı sonra bıraktım[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim,
Korku ve dehşetin habercisi...
Sosyal ağlarda paylaş

ben tutorial'a başladım da adamları yönetim şekli biraz garip geldi, kenara koydum ama daha sonra bakacağım. ufo defense'i oynayacak olmuştum ama 70'lerden kalma gibi ya.. grafikleri ve arabirimi biraz daha güzel yapsalarmış bugün de oynanabilirmiş halbuki, syndicate'i yüklemiştim meselas geçen aylarda, müthiş oynanıyor halen ki 11 yıllık oyun o da..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

silent storm var ama bıraz sıkıcı. yınede grafıklerı ve 2. dunya savası turn base strategy olması yonunden ıyı bıde bınaları temelıne kadar yıkabılıyosun.[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim,
Korku ve dehşetin habercisi...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben baya ilerledim sonunda Biomass denen illet birsey cikiyor neyse kastim kastim onuda yendim. Ama oyun bir yerden sonra o kadar rutinlesiyorki bitiremeden biraktim.
Ama kim ne derse desin baslarda eglenceli fakat sonlara dogru bayan bir oyun.[signature][hline]Mobile,agile and hostile...
Degoe Duststrider
Mandalorian mercenary
And defender of Freedom
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...